14 març 2023

La jornada del futbol sala mamut ens deixa un balanç de 16 victòries i 7 derrotes. Us deixem el post de la jornada amb tots els resultats, cròniques i golejadors/es dels partits del passat cap de setmana.

Sant Andreu A.E., B 5-7 Benjamí B

Declaracions de Pau Garriga: Molt bon partit, tot i que irregular. Comencem encaixant un gol als 9 minuts de partit, però continuem proposant el mateix sense que ens afecti el resultat, amb calma i sense pressa per arribar a porteria contrària. Vam aconseguir capgirar el resultat per anar a la mitja part amb una diferència de 3. Tot i que estem còmodes, només començar la segona part encaixem dos gols per falta de concentració, les quals dissimulem amb un gol de contraatac nostre. Però els primers 15 minuts de la segona van ser seus, nosaltres darrere de la pilota i amb pressa per contactar amb pivot. Finalment, l’esforç realitzat va donar fruit i quan faltaven 3 minuts vam aconseguir marcar dos gols, després d’un parell d’accions al pal. Molt content per la victòria que ens fa sortir de la dinàmica que portàvem.

Gols: Gonzalo x5, Martin i Edu.

C.E.T. 10 F.S., A 6-12 Benjamí A

Declaracions de David Antón: Partit on ens posem 0-4 als primers 10 minuts. A partir d’aquí es van succeint els gols pels dos costats, en tot moment mantenim una distància mínima de 3 gols però no tenim el control del partit com altres dies. Encaixem els mateixos gols en aquest partit que als 4 altres d’aquesta segona lliga junts.

Gols: Raul x4, Leo x3, Marcel x2, Hector x2 i Axel.

Escola Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç, A 4-1 Aleví C masculí

Declaracions de Miki Garcia: Partit important contra un rival que tenim per sobre però que podíem guanyar. Comencem encaixant a la primera jugada del partit, això fa que els primers 10 minuts estiguem desconcentrats i imprecisos i que ens facin el 2-0 amb xut llunyà. Els últims 15 minuts tenim la pilota i creem més ocasions fent que abans del descans marxem amb el 2-1. La represa del partit torna a ser fluix, ja que tornem a encaixar amb un xut llunyà i exterior fent que els ànims comencin a baixar cada cop més, estem molt imprecisos a l’hora de combinar i de prendre bones decisions en contraatacs. Pocs minuts després del tercer encaixem el 4t gol en pròpia. Ho intentem fins al final tenim 3-4 pals, però no acabem de marcar. Toca seguir i creure!

Gols: Pròpia porteria.

Aleví B masculí 4-1 Les Glories 2014 Club Futbol Sala – AESA, A

Declaracions de Carles Hernán: Victòria important contra un rival de la zona de baix de la classificació. Primera part grisa, ens costa atacar la seva defensa a mitja pista i generem però sense encert en els últims metres, tot i així, ens avancem 1-0 abans d’acabar la primera part. La segona part pugem un punt la intensitat, corregim algunes coses en atac i ens posem 3-0 al marcador, teníem el joc controlat però encaixem el 3-1 però al contrari que altres partits no ens desanimem i seguim competint per tancar el partit amb el definitiu 4-1. Seguim!!

Gols: Iker, Iñaki, Biel S. i Marco.

EFS Palafolls, A 5-1 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Derrota que s’ha anat forjant amb el pas dels minuts seguint un guió de partit que no hem estat capaços de capgirar. Nosaltres amb dificultat per trobar espais en camp contrari, poc contundents defensant la nostra porteria i molt poc encertats en les ocasions de gol que tenim.

Gols: Aaron.

F.S. Olesa, A 4-7 Aleví A femení

Declaracions d’Àlex Royo: Partit complicat contra les segones classificades. En cap moment estem còmodes amb la pilota fruit de la seva pressió tan alta. No comencem concentrades i als primers minuts encaixem el primer gol en una bona jugada col·lectiva. Tot i així, ho aconseguim aixecar ràpidament i ens fiquem 1-3. De la mateixa manera i després de dos errors en sortida de pilota, ens empaten. Encara a la primer part, aconseguim avançar-nos en el marcador i marxar al descans amb una diferència de dos gols. A la segona, el partit és molt travat i cap dels dos equips acabar de tenir el control de la pilota. En una segona jugada després d’un córner ens retallen distàncies. Seguim picant pedra i finalment aconseguim marcar dos gols més que ens donarien una mica de tranquil·litat.

Gols: Arlet x2, Sofia, Bruna, Chloé i pròpia porteria x2.

Infantil C masculí 5-1 Sant Andreu de la Barca C.F.S., A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit contra un rival directe i que fins als últims 10 minuts no es posa de cara. Fem una bona primera part, amb un bon ritme de pilota i amb ocasions clares de gol que no som capaços de transformar. En defensa estem intensos, apretant bé la pilota a dalt i quan ens superaven fent bones ajudes als tanques. Tot i això marxem amb empat a zero al descans. A l’iniciar la segona ens fan el 0-1 en un xut de fora l’àrea. A diferència dels últims partits, l’equip es refà i empatem ràpid en una bona jugada individual i poc després fem el 2-1 en una estratègia de banda. Amb el 2-1 baixem la línia de la defensa a mitja pista i en una recuperació fem el 3-1. El rival ens treu el porter jugador i en una pressió a camp contrari fem el 4-1. El 5è gol arriba en una superioritat de 4c3 molt ben atacada.

Gols: Luis x3, Otto i David.

Infantil B masculí 4-1 Penya Esplugues Assoc. Esp., A

Declaracions d’Eric Prieto: Duel directe contra l’equip que teníem just per sobre. Iniciem molt ficats però amb algun problema per atacar la seva mitja pista. Tot i això ens posem 2-0 amb una estratègia de córner i una falta directe. Amb el pas dels minuts estem més còmodes amb la pilota i aconseguim fer el 3-0 abans del descans. A la segona part el guió és el mateix fins que fem el 4-0. Aquí ells venen a pressionar molt a dalt i molt individual i ens costa més sortir de la pressió i el partit entra en uns moments d’ocasions pels dos equips on teníem més a perdre que a guanyar. A falta de 9 min ens fan el 4-1 final.

Gols: Joan x3 i Oriol Antúnez.

Infantil A masculí 0-3 Industrias Santa Coloma, A

Declaracions de Pere Graugés: Primera part igualada on tenim força ocasions però no les aconseguim materialitzar. En l’últim minut encaixem 2 gols que ens fan mal. Aconseguim aixecar-nos i la segona part té una tònica similar. Acabem encaixant el tercer faltant uns 4 minuts.

Infantil A femení 0-5 C.F.S. Eixample, A

Declaracions de Raquel Almirall: Partit contra les líders invictes on ens presentem en el millor moment com a equip, però amb baixes importants. Res a retreure a les noies, competim el partit des del principi fins al final mantenint la intensitat amb tan sols dos canvis i sense portera. Seguim!

Cadet C masculí 2-3 F.S. Manresa, B

Declaracions d’Albert Pitarque: Bon partit en línies generals contra un molt bon equip. Fem una primera part molt intensa sortint prou bé de la presió rival i aconseguim avançar-nos al marcador en un bon contraatac. En l’última jugada abans d’anar al descans rebem un gol en un xut de falta que no defensem bé. Al minut 1 de la segona aconseguim tornar a avançar-nos al marcador amb una bona recuperació a camp contrari. L’alegria durava poc quan el rival ens empata el partit desprès d’una pèrdua. Els 10 últims minuts son fluixos per part nostre i rebem un gol de xut de banda.

Gols: Jan x2.

Acció Sant Martí, A 2-3 Cadet B masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit lent i estrany contra el cuer. Comencem sent clars dominadors i generant moltes ocasions. Tot i així marxem 0-2 al descans. La segona és el mateix guió però en dues jugades aïllades, en els seus únics dos xuts del partit, aconsegueixen empatar. Ràpidament marquem el 2-3 definitiu i ja no passaria res més.

Gols: Isaac, David i Jan Guirao.

Cadet A masculí 5-2 C.N. Caldes F.S., A

Declaracions de Nil Marco: Partit estrany amb alts i baixos, bons moments combinats amb altres més espessos en part pel plantejament del rival, sortint força amb el porter. Ens avancem aviat però en una jugada amb un cúmul d’errors nostres en defensa regalem l’empat. Al final de la primera aconseguim 2 gols que ens donen molt aire per marxar al descans 3-1. A l’inici de la segona perdonem ocasions clares i en una jugada de banda amb molta passivitat per part nostra ens fan el 3-2. Reaccionem bé i fem dos gols més força seguits posant-nos 5-2 passat l’equador de la segona. A partir d’aquí ha tocat defensar molts minuts el seu joc de 5 que malgrat alguna bona jugada de perill hem sabut resoldre prou bé. Seguim!

Gols: Benito x2, Alex H., Romeo i Nil.

Cadet B femení 4-3 Sabadell Femení F.S., A

Declaracions de Júlia Vives: Partit molt igualat on comencem des del minut 0 amb un ritme alt i molt bo. Encaixem el primer gol d’un xut exterior però no baixem el ritme i empatem ràpidament. Ens marquen el segon amb una bona contra i ens anem amb aquest resultat al descans. A la segona part encaixem ràpidament el 1-3 però en cap moment baixem els braços i aconseguim amb una pressió alta i un bon joc en equip emportar-nos els 3 punts.

Gols: Cèlia x3 i Carla H.

Cadet A femení 7-0 F.S. Olesa, A

Declaracions de Borja Carasusán: Tot i el resultat, partit molt discret. Ens avancem aviat però tornem a caure en els errors de la jornada anterior. No competim, ens falta caràcter i de cara a porta finalitzem molt tendre i de qualsevol manera. A la segona anotem el 2-0 a la primera jugada i els gols van caient per inèrcia, no per desplegar un bon joc ni competir com hauríem de fer. Seguim!

Gols: Paola x4, Ainara, Sílvia i Prades.

Vallirana A.E., A 4-5 Juvenil C masculí

Declaracions de Pau Maurel: Iniciem el partit molt imprecisos i ells gaudeixen de dues oportunitats clares per avançar-se, però som nosaltres qui a través d’un xut exterior aconseguim el 0-1. Més tard, sense tampoc tenir el control del partit, tornem a marcar de xut exterior. Iniciem la segona part molt freds i en els 3 primers minuts, per errors clars nostres, encaixem tres gols que fa que ens posem per sota al marcador. A la propera jugada fem el 3-3 en una bona jugada individual que semblava que havíem deixat la mala imatge endarrere, però un altre error individual torna a fer que s’avancin (4-3). A falta de 4 minuts en un contraatac aconseguim l’empat, i a falta de 40 segons en una bona jugada de falta fem el definitiu 4-5.

Gols: Gómez x2, Aitor x2 i Dani.

Pla de Llobregat A.J., A 3-5 Juvenil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit on anem de menys a més. Iniciem malament i al minut 3 encaixem el primer. Tot i tenir alguna que altra ocasió tornem a rebre dos gols. Amb el 3-0, hem aconseguit retallar distàncies amb un doble i una bona jugada col·lectiva per marxar al descans 3-2. A la segona part els ritme del partit ha baixat una mica i això ens ha permès tancar el partit amb un parcial de 0-3. Finalment hem defensat força bé el seu joc de 5 i el partit ha acabat 3-5.

Gols: Max, David, Marc, Juan i Òscar.

Juvenil A masculí 4-3 Futsal Mataró C.E., A

Declaracions de Nil Marco: Partit entre 3r i 4t classificat. Primera part freda i fluixa per part nostre, sense ritme ni cap intenció en el que fem. A la meitat de la primera s’avancen 0-1, aconseguim empatar ràpid i a les acaballes ens fan l’1-2 de doble penal. A la segona sortim a pista amb una altra cara, posem una marxa més i semblem un equip. Girem el marcador fins el 4-2. Els darrers minuts ells ho proven de 5 i faltant 1 minut ens fan el 4-3 amb el que acabem patint un mica. Seguim!

Gols: Victor x2, Alexei i Sergio.

Juvenil A femení 0-2 C.N. Caldes F.S., A

Declaracions de Borja Carasusán: Derrota davant les líders que ens deixa a 4 punts. Iniciem bé i tenim un parell d’ocasions per avançar-nos però al minut 3 en una pèrdua a mitja pista ens castiguen amb el 0-1. Tres minuts més tard, un córner a favor es transforma en una transició que fa pujar el 0-2. En aquest moment perdem el cap, juguem accelerades, amb massa precipitació i perdem molt fàcilment les marques. La poca contundència de cara a porta ens porta al descans amb el mateix marcador. A la segona portem el pes del partit, dominem la pilota però fallem molt de cara a porta. Elles amb la feina feta es limiten a defensar el marcador i miren d’ampliar en transicions. Quan no arribava una jugadora ho feia la portera per desesperar-nos. Un bon joc de 5 a manca de 6 minuts tampoc ens va servir per sumar. Seguim!

Montseny C.E.C.D., A 10-2 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Dura derrota davant un rival directe que havíem de distanciar-nos. Cometem 4 errors que ells aprofiten molt bé i arribem amb aquest resultat a la mitja. Segona part ho intentem, fins que a partir del minut 13 ens la juguem a tot, jugant de 5, pressió a dalt, ja era igual resultat i han anat caient els gols del rival. Cop bastant dur…

Gols: Marti i Fas.

Molins 99, C.F.S. 1-4 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Tres punts importants abans del duel directe del cap de setmana vinent. Iniciem el partit una mica freds i en tres xuts exteriors el rival ens genera tres ocasions clares, una de les quals és l’1-0. A poc a poc anem entrant en el partit i comencem a trobar maneres d’atacar la seva defensa zonal. En un bon atac fem l’empat a 1 i en un altre, amb una mica de fortuna, fem l’1-2 abans del descans. A la segona, el rival baixa la intensitat i nosaltres, sense fer un gran joc, sabem gestionar bé el pas dels minuts. Fem l’1-3 en un xut exterior d’una banda i l’1-4 en una bona recuperació en primera línia. Acabem defensant el seu joc amb porter jugador sense que ens generi pràcticament perill.

Gols: Parcet, Esteve, Franc i Del Rio.

Sènior B femení 4-1 C.F.S. Eixample, B

Declaracions de Laia Núñez: Victòria importantíssima davant un rival directe. Només sentir el xiulet inicial comencem amb la intensitat que exigia un partit d’aquestes característiques, trobant-nos davant un equip ambiciós que ens ve a apretar a dalt i desplega un bon joc col·lectiu. Fruit de la seva pressió patim algun ensurt però, gràcies a una bona lectura d’aquesta, sortim bé posant l’1-0 al marcador, resultat amb el qual arribem al descans. A la segona part el ritme no baixa i aconseguim fer el segon gol d’un xut exterior. A falta de 6 minuts les rivals ho proven de cinc, on ens mostrem sòlides i aconseguim robar a primera línia, xutant a porteria buida i fent el tercer. Aconsegueixen retallar distàncies en una banda però responem ràpid fent el quart en una transició. Molt contenta pel joc i l’exigència defensiva que mostrem durant els 40 minuts. Seguim!

Gols: Mireia Fernández, Nardi, Mireia Rosell i Marta.

F.S. Castelldefels, A 1-5 Sènior A femení

Declaracions de Rober Caneda: Victòria valuosa a domicili que ens permet tornar a sumar 3 punts després de l’empat de la setmana passada. Primera part on sortim amb un nivell de tensió i concentració correcte, aspectes que ens permeten obrir el marcador al minut 2 després de recuperar una pilota, finalitzar i aprofitar el refús de la portera. Malgrat aquesta bona entrada, el partit és massa obert per als nostres interessos i tot i tenir diverses opcions de gol, permetem que elles també tinguin apropaments amb un cert perill. Tanquem el període amb una bona acció col·lectiva que ens serveix per fer el 0 a 2. Segona part amb la mateixa tònica, on les nostres opcions són més clares però també amb la sensació de perill de les seves aproximacions. A 5 minuts del final aprofitem l’estratègia en un córner i fem el 0 a 3. Tot seguit cometem una errada en atac i elles en transició directa fan l’1 a 3. Reaccionem de forma immediata amb l’1 a 4 en una jugada individual després de robar una pilota. El rival surt a jugar de 5 i aprofitem una pèrdua per fer l’1 a 5 definitiu. Aquesta propera setmana partit de Copa on intentarem mantenir aquesta dinàmica… Seguim!

Gols: Laura x2, Kris, Rojo i Sílvia.