El post de la jornada mamut de bàsquet

14 març 2023

A continuació teniu un nou post de la jornada mamut de bàsquet amb els resultats i les cròniques dels partits del passat cap de setmana.

Bàsquet Ateneu Montserrat Blau 87-37 Mini Masculí

Concedim cistelles fàcils a causa del fet que ens superen el 1×1 sense gaire dificultat, obligant a saltar a l’ajuda i facilitant tirs alliberats de 3 punts que el rival no perdona. Poca fluïdesa en atac i desconnexió durant gairebé tot el partit.

Vilabasquet Viladecans Blanc 63-49 Mini Femení

Partit on havíem de tenir més intensitat i concentració que el rival per poder competir i només som capaços de fer-ho en moments puntuals. Molt content de l’actitud que han tingut tot i no poder estar sempre en un bon nivell de joc.

Infantil Masculí 63-62 SE Sant Joan de Mata

Ens trobem un rival superior físicament a nosaltres. Ens costa entrar al partit i l’equip rival ens treu una avantatge d’11 punts. Sabem reaccionar però no és suficient. Ens tornem a desconnectar del partit i ens col·loquem amb una diferència de 20 en contra. Finalment en defensa som més agressius i sabem parar als seus jugadors importants. En atac prenem bones decisions, som verticals cap a cistella i tenim bon encert.

CB Montpedrós 44-54 Infantil Femení

Intensitat desde el minut 0, apretant línies de passada, robant pilotes per generar després contraatacs on acabem amb cistella fàcil. Falta no precipitar-nos en atac, sobretot quan anem guanyant i volem que el temps corri mentre tenim la possessió. Van plantar cara i van saber gestionar uns minuts on el marcador es va girar a favor de l’equip local. Van ser un equip en tot moment, i així ho van demostrar.

Cadet Masculí A 61-54 UE Horta B

Bon inici de partit des de la pressió a pilota a tota pista i tota la primera part amb la mateixa sensació que els darrers partits, de veure’ns bastant superiors en quant a joc però de no aconseguir una gran avantatge al marcador per petits detalls. Després d’uns primers minuts amb dubtes a l’inici del tercer període, ens fem forts en defensa, compartim la pilota en atac i acabem amb uns 15 minuts força bons, tot i tenir el rival també uns bons minuts. Partit que clarament traiem a partir de la defensa. Aconseguim una merescuda victòria després de diversos partits de tenir-la a tocar i veure-la escapar.

CB La Garriga 2007 54-48 Cadet Masculí B

Tercera derrota consecutiva, totes tres competides però amb la sensació que se’ns escapen els finals de partit. Bon partit en general de l’equip, comencen a sortir coses en atac estàtic i correm al contraatac amb més coherència. Un final de partit ajustat, una vegada més. Aquesta vegada no sabem fer una bona lectura de l’arbitratge i no sabem ser valents per penetrar i treure faltes a favor. Ens falta donar un pas més en atac, i ser més intel·ligents en les nostres defenses.

Diagonal Front Marítim Taronja 50-83 Cadet Femení

Partit que comença molt intens per part dels dos equips. Gràcies a una bona concentració i lectura d’avantatges generem cistelles amb circulació de pilota. Hem pogut mantenir la intensitat en gairebé tot el partit i juntament amb la bona sortida al contraatac finalment ens permet agafar distància en el marcador. Com a punts a millorar, la falta de paciència en el joc en estàtic. Volem accelerar el partit a través de la defensa i això fa que ens precipitem també en atac.

Júnior Femení 78-70 A. Bàsquet Bufalà Femení

Molt bon partit després d’estar un mes i mig sense competir. Plantegem un molt bon partit amb un primer i tercer quarts en els quals entrem amb força i aprofitem per guanyar avantatge en el marcador.  Llàstima de 4 minuts al final on perdem la competitivitat i deixem que l’equip rival ens faci un parcial de 2-15 i es torni a posar en partit. Tot i això molt content per les noies, s’ha notat les ganes de tornar a competir. Cal millorar en els hàbits defensius i en el percentatge de tir lliure.

Sots-21 Masculí B 69-70 CB Coll

Ni les lesions, ni el vent, ni l’equip contrari, ni altres factors externs que no depenen de nosaltres, fan que perdem la cara al partit. Perdem en una cara o creu jugant els últims 4 minuts amb 4 jugadors. Avui aquests nois es mereixen el meu reconeixement, felicitats!

Sots-21 Masculí A 68-55 Sant Quirze BC

Bon partit en general tant en atac com en defensa. Un cop més, certs moments de desconnexió i un mal percentatge de tirs lliures no han permès una victòria més àmplia en el marcador. Seguim líders i seguirem treballant per millorar.

CE Laietà-Ascensores Eninter B 54-60 Sots-25 Masculí

Primera part on el rival ens supera en la majoria dels aspectes del joc. A partir de llavors, la defensa i l’encert en el tir exterior apropen a l’equip a la novena victòria de la temporada.

UE Sant Cugat Negre 43-39 Sots-25 Femení

Partit contra rival directe amb pocs efectius i on es va competir tot el partit. Llàstima dels últims minuts on el cansament passa factura i ens costa generar tirs clars i ens fan 3 cistelles fàcils al contraatac. Content de com hem plantat cara i lluitat tot el partit.

Sènior Femení 34-46 AEC Collblanc B

Un altre partit molt fluix en atac a condicionat tot el partit. Tot i així satisfet per l’esforç defensiu que ens ha mantingut amb opcions fins els últims cinc minuts de partit on l’encert del rival des de la línia de tres ha decantat el partit. Ànims i a seguir treballant.