9 maig 2023

La darrera jornada ens deixa un balanç de 14 victòries, 3 empats i 5 derrotes. A continuació us deixem tots els resultats, declaracions dels entrenadors/es i golejadors/es de tots els partits en un nou post de la jornada mamut de futbol sala.

Benjamí B 6-2 Sant Andreu A. E., B

Declaracions de Pau Garriga: Molt bon partit de principi a fi. Encara que rebem el primer gol en contra, no abaixem els braços i continuem proposant el mateix joc. Cada vegada es veu millor com els nens interpreten les situacions i comencen a treure aquell gen competitiu. Després de la remuntada, se’ns presenta un partit fàcil i controlat que aconseguim sentenciar per continuar lluitant per la tercera plaça que tant ens mereixem.

Gols: Gonzalo x4, Martin i pròpia porteria.

Benjamí A 15-0 Pineda de Mar F.S., A

Declaracions de David Antón: Primer partit d’eliminatòria de lliga davant el tercer classificat del grup 1. Inici de partit igualat i competit, fins que al minut 10 obrim el marcador i passem a dominar el partit, van arribant gols en bones jugades de l’equip. Dissabte següent partit!

Gols: Raul x5, Joel x2, Marcel x2, Bruno x2, Marti, Leo, Axel i pròpia porteria.

Aleví C masculí 2-2 Manresa F.S., B

Declaracions de Miki Garcia: Partit contra un rival de la zona baixa on estem bastant malament durant gran part del partit. La primera part és fluixeta on no estem inspirats amb pilota i en defensa anem de cop a robar pilota. La segona part és més bona però l’ansietat i les ganes de fer el tercer fa que estiguem nerviosos i molt imprecisos amb la pilota. Tenim alguna ocasió per avançar-nos però acabem amb el 2-2 final.

Gols: Uri i Toledo.

C.E.T.10 F.S., A 4-3 Aleví B masculí

Declaracions de Carles Hernán: Iniciem el partit amb bon ritme, intensos en la pressió i generant ocasions, ens avancem 0-1 però després de desaprofitar diverses ocasions ens giren el resultat 2-1 abans de finalitzar la primera part. Iniciem la segona part amb les mateixes sensacions que els últims minuts de la primera i ens fan el 3-1, a partir d’aquí despertem. Generem però amb descontrol en defensa per evitar els seus contraatacs i després de gols pels dos equips acabem amb el 4-3 final.

Gols: Iñaki, Iker i Marco.

Industrias Santa Coloma, A 3-3 Aleví A masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Bon punt en el camp del segon classificat de la lliga amb el que sumem 4 de 6 en els nostres duels directes. Primera part sense gols, ells amb el clar domini de la pilota però nosaltres perillosos en les transicions. Tots dos equips tenim ocasions per obrir la llauna però per falta d’encert arribem 0-0 al descans. Segona part tònica similar però amb el partit més obert, moments pels dos equips i alternances en el marcador en les quals cap equip s’escapava de més d’un gol: 1-0, 1-2, 3-2 i finalment acabem fent nosaltres l’empat 3-3, que té un valor afegit pel rival i el camp on jugàvem.

Gols: Miqui, Jaume i Teo.

Pallejà F.S., A 2-2 Infantil C masculí

Declaracions de Pau Maurel: Partit el qual els dos equips disposem d’accions per avançar-nos al marcador, però les grans intervencions dels porters fa que el marcador no es mogui. En una acció desafortunada encaixem l’1-0 amb el que arribem al descans. Iniciem la segona part intensos i aconseguim l’empat. L’alegria ens dura poc temps, on encaixem un gol de rebot en un córner. Tot i això no baixem els braços i som els protagonistes del partit. Disposem de moltes ocasions per aconseguir l’empat, però no és fins pràcticament l’última jugada del partit que no el marquem. Molt content amb l’actitud de tots els jugadors en una pista complicada.

Gols: Raül i Otto.

Babar A.E., A 1-9 Infantil B masculí

Declaracions de Miki Garcia: Partit molt còmode contra el cuer de la lliga, la primera part controlem el partit i marxem al descans amb un 0-4, la segona part és encara millor i tenim molt la pilota. Els gols van caient poc a poc.

Gols: Miquel x2, Joan x2, Asier x2, Antúnez, Marcos i Héctor.

Infantil A masculí 0-4 Ripollet F.S., A

Declaracions de Pere Graugés: Entrem malament al partit i durant els 10 primers minuts el rival, amb les idees clares i un bon ritme de pilota, ens fa córrer molt darrera d’aquesta. Poc a poc millorem una mica, sense acabar d’estar còmodes, però la falta de finalització i el bon nivell del rival no ens permeten competir al marcador.

Infantil A femení 4-0 Escola Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç A

Molt bon partit on es treballa molt bé el que es demana. A la primera part, tot i estar molt bé amb pilota, no acabem d’estar encertades de cara a porteria. Tot just abans de la mitja part fem l’1-0. A la segona part, gestionem molt bé l’atac amb les rivals esperant-nos a mitja pista, som molt més precises finalitzant i ampliem el marcador fins al resultat final de 4-0.

Gols: Lucia x2, Laura i Lídia.

F.S. Olesa, A 11-0 Cadet C masculí

Declaracions d’Albert Pitarque: Partit per oblidar. Intensitat molt baixa durant els cinquanta minuts i nivell de concentració molt lluny del necessari per intentar competir el partit. Tenim un parell de jugades per maquillar una mica el resultat però no les materialitzem.

Cadet B masculí 0-3 Horta Futsal Club, A

Declaracions de David Monterrubio: Mal partit en línies generals on tenim 3 ocasions clares per avançar-nos en els primers 5 minuts i on a partir d’aquí desapareixem totalment del partit. Ens guanyen tots els duels individuals i ens superen amb conducció tota l’estona creant superioritats molt fàcilment. Al final ho provem de 5 però tampoc estem encertats.

Barça A 6-0 Cadet A masculí

Declaracions de Javi Mellado: Derrota abultada on les poques opcions que vam tenir a la primera part no les vam materialitzar. No estem encertats en defensa i encara que el nostre joc és bo, baixem els braços molt aviat i perdem totes les opcions.

Ripollet F.S., A 1-3 Cadet A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit d’anada de les semifinals duríssim. Posada en escena molt seriosa on treballem molt bé en defensa i en atac estem força actives. En certs moments ens ha pogut el cor i anàvem massa accelerades però després d’un temps mort hem aconseguit asserenar-nos. A l’últim minut fem el 0-1 amb una molt bona combinació. A la segona també hem patit molt, rebem el 1-1 al minut 2 però responem 3 minuts més tard. En termes competitius hem estat a un nivell molt alt que ens ha permès ampliar amb l’1-3. La setmana que ve ens espera un altre partit on haurem de treballar molt per mirar d’emportar-nos l’eliminatòria. Seguim!

Gols: Ainara x2 i Sara.

Juvenil C masculí 10-0 Alheña Club Esportiu, B

Declaracions de Pau Maurel: Partit on aconseguim avançar-nos al minut 2. Tot semblava que seria un partit fluid, però el poc ritme que oferíem i la poca intensitat del rival va fer que ens relaxéssim. Quan tot semblava que arribaríem al descans 1-0, aconseguim fer 2 gols per distanciar-nos al marcador. A la segona part pugem el ritme i els gols van caient fins arribar al 10-0 definitiu. Partit sense gaire història. Molt content pel retorn de Viñas després d’una greu lesió.

Gols: Gómez x3, Dani x2, Pau, Joan, Lluc, Alberto i Beren.

Juvenil B masculí 4-3 Gràcia Futbol Sala Club, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit complicat on tenim bons moments de futbol sala i altres no tant bons. Ens avancem primer als pocs minuts, però malauradament perdem un jugador per tallar un 2 contra el porter. Defensem força bé la seva superioritat i no encaixem. Al minut 10 encaixem l’empat però ràpidament fiquem dos gols per marxar 3-1 a la mitja part. Ajustem un parell de coses a la mitja part, però no aconseguim transformar-ho en bon joc a la segona. En l’intercanvi de cops del final del partit sortim guanyant i finalment defensem bé el seu joc de cinc per sumar tres bons punts.

Gols: Biel x2, Laca i Max.

Salou F.S., A 1-5 Juvenil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Inici fluix en el que ens veiem superats pel rival. Ens guanyen els duels individuals, estem lluny de la pilota i poc fluids en atac. Encaixem l’1-0 i sembla que això serveix per fer-nos despertar. Poc a poc ens fem amb el domini del partit, malgrat això el rival ens fa mal en transicions i atacs directes que salvem ajudats pels nostres porters. A 9 minuts pel descans fem l’empat i poc després girem el marcador. Gaudim de força ocasions que no transformem i finalment en el darrer minut de la 1a part fem dos gols que ens donen la vida per marxar 1-4 al descans. A la segona ocasions pels dos equips que no estem encertats. Al tram final fem el definitiu 1-5. Triomf que certifica una gran segona volta que ens dona el subcampionat i la classificació per disputar el Campionat d’Espanya. Orgullós d’aquest grup. Seguim!

Gols: Jorge x2, Ivan, Ignacio i Palanca.

AEE Vedruna Puigcerdà, A 1-6 Juvenil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Últim partit de lliga contra les terceres classificades que amb un empat o una victòria certificàvem la 2a posició. Hem fet un molt bon partit, on des del primer minut fins a l’últim no hem deixat fer pràcticament res al rival amb una defensa molt intensa i aconseguint generar un atac constant a la seva àrea. Això ens permet col·locar-nos 2 gols per sobre. Al final de la primera meitat l’equip rival retalla distàncies amb un bon xut exterior. En l’inici de la segona meitat mantenim la mateixa dinàmica i marquem el tercer gol. A partir d’aquí les rivals proven el joc de 5, però sense ocasionar gaire perill. En dos errors seus ampliem el marcador fins a l’1-6.

Gols: Carlota x3, Cattini x2 i Marina.

ENFAF Andorra, A 3-4 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Partit molt disputat i amb alternances al marcador. Entrem bé per fer pujar el 0-1 al minut 2 però, en dos xuts exteriors ens veiem per sota al minut 5. Per moments ens ha costat massa treballar sense pilota i no estàvem del tot còmodes, tot i així, abans del descans empatem 2-2. A la segona el guió no ha canviat massa i tots dos equips hem tingut per avançar-nos. Als últims dos minuts ha passat de tot. Nosaltres de 5 fem el 2-3, només treure de centre ens empaten amb un altre xut exterior i fem el definitiu 3-4 a manca de 5 segons després d’un robatori i una transició. Seguim!

Gols: Garcia x2, Carla i pròpia porteria.

Sènior B masculí 5-2 Sant Andreu Sagrera – AESA, A

Declaracions de Kevin Cheung: Molt ben competit en línies general de tot l’equip. Hem sortit molt conscients de que els primers minuts de partit eren molt importants per poder competir-ho i així ha sigut. Gran primera part que aconseguim finalitzar amb 4-1 a favor. Segona part, mateixa dinàmica, bon treball i bona feina de tots. L’equip contrari arrisca de 5 i aconsegueixen marcar-nos un gol però nosaltres prèviament aconseguim marcar un gol que ens donava més tranquil·litat.

Gols: Javi x2, Carles x2 i Fèlix.

Sènior A masculí 4-2 ENFAF Andorra, A

Declaracions d’Alex Garcia: Partit ràpid en el que estem seriosos. Iniciem amb moltes ocasions i ens posem 2-0 abans de la meitat de la primera part. En una contra ens fan el 2-1, però segons abans del descans, en una acció de talent, fem el 3-1. A la segona part, tot i marcar el 4-1 molt ràpid, s’igualen les forces, però no és fins el final, amb el joc amb porter jugador, que ens marquen el definitiu 4-2.

Gols: Monte, Ale, Fèlix i Parcet.

F.S. Olesa, A 0-7 Sènior B femení

Declaracions de Laia Núñez: Ens enfrontem contra un equip de la part alta de la classificació el qual presenta diverses baixes i ens espera al seu camp durant els 40 minuts de partit. Un gol en pròpia i un xut exterior fa que ens posem 0-2 en tan sols 2 minuts. A partir d’aquí anem alternant bons moments amb pilota i d’altres on l’excessiva relaxació fa que patim algun ensurt. Un nou gol de jugada de banda fa que anem 0-3 al descans. Segona part molt semblant, on no acabem de desplegar un bon ritme de pilota i ens falta l’ambició per canviar la situació. Tot i així, anem ampliant el marcador fins el resultat final amb bons xuts exteriors i una jugada finalitzada al segon pal.

Gols: Marta x3, Raquel, Berta, Elena i pròpia porteria.

Sènior A femení 5-2 F.S.F. Cesar Augusta, A

Declaracions de Rober Caneda: Victòria i 3 punts per guanyar la Lliga a una jornada del final… SOM CAMPIONES de 2a Divisió Nacional! Mal partit en línies generals, però el competim amb garanties i el traiem endavant de manera solvent en un context especial i en un pavelló que feia goig veure i viure des de la pista. Enhorabona al club, a les totes les persones que han participat en la formació d’aquestes jugadores, a les famílies que ens han acompanyat durant la competició, a l’afició mamut i, sobretot… ENHORABONA EQUIP! Queda una recta final de temporada apassionant amb les Semifinals de Copa Catalunya i els Playoffs d’ascens a 1a Divisió Nacional… Seguim!!!

Gols: Paula x3, Helena i Peña.