16 maig 2023

La jornada ens deixa un balanç de 14 victòries, 1 empat i 9 derrotes. Us deixem a continuació el post de la jornada amb els resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors/es dels partits del passat cap de setmana.

Begues-BCN Associació Esportiva, A 0-13 Benjamí B

Declaracions de Pau Garriga: Partit fàcil, còmode i excel·lent per part de tots els jugadors de l’equip. Des de l’inici vam ser molt superiors i tot i saber-ho, els nens van continuar proposant sense parar i creant noves maneres de superar línies. Estic molt orgullós del procés que han fet i de com han crescut com a equip. Ara falta l’última jornada contra els líders invictes, veurem si podem donar la sorpresa i quedar en tercera posició.

Gols: Martín x5, Gonzalo x4, Hugo x3 i Aníbal.

Fundació Terrassa F.C. 1906, A 2-14 Benjamí A

Declaracions de David Antón: Fem un dels millors partits de la temporada, dominem i estem brillants amb pilota i sense.

Gols: Marcel x4, Bruno x3, Leo x2, Hector, Raul, Marti, Joel i Axel.

Ripollet F.S., A 3-6 Benjamí A

Declaracions de David Antón: Partit on no estem gaire fins amb pilota però on seguim competint molt bé, aconseguim ficar-nos a les semifinals del campionat.

Gols: Raul x4, Leo i Bruno.

F.S. Olesa, B 3-2 Aleví C masculí

Declaracions de Miki Garcia: Partit contra un equip de la zona baixa, des de el principi ens proposen una mitja pista que ens costa molt superar. La primera part tenim molts moments de desconnexió, falta de ritme i sense idees amb la pilota. Gràcies a les nostres errades en defensa ens fan dos gols abans de la mitja part. La segona part segueix sent un guió semblant al de la primera, ens fan el tercer en una altra pèrdua nostra. Els últims 10 minuts canviem algunes coses i retallem distància però no és suficient, en tenim un parell de molt clares al final però no acabem marcant.

Gols: Pol i David.

Aleví B masculí 1-2 Natació Sabadell, B

Declaracions de Carles Hernán: Partit contra un rival que ens espera a mitja pista que aprofita un error nostre en la creació per avançar-se als primers minuts de partit, reaccionem bé i una jugada elaborada ens permet fer l’empat. Tornem a concedir en defensa i en un xut exterior de banda que el nostre porter no té visibilitat fa que s’avancin 1-2. La resta de 35 minuts que quedaven per jugar és el mateix guió, ataquem la seva mitja pista amb diverses alternatives i ells aprofiten els nostres errors en la creació per generar-nos ocasions. Seguim!

Gols: Biel S..

Aleví A masculí 3-5 Palau Solità i Plegamans 2007 C.F.S., A

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit on no acabem de trobar la nostra millor versió per intentar complicar més les coses a un rival superior molt efectiu en situacions de joc individuals.

Gols: Biel, Marc i Aaron.

Aleví A femení 8-1 F.S. Castellbisbal, A

Declaracions d’Àlex Royo: Ens classifiquem per la final del Campionat de Catalunya en un partit sense gaires dificultats contra un rival que ens espera a mitja pista. Ens avancem als primers minuts i ràpidament ens ho empaten en una jugada en què no estem gaire intenses en tasques defensives. Tret d’aquesta jugada, pràcticament no deixem opció a les rivals, estem còmodes amb pilota i els gols van entrant mica en mica.

Gols: Arlet x3, Sofia x3, Martina i Lola.

Infantil C masculí 0-11 Unió Futbol Sala Martorell, A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit amb poca història, son superiors i es demostra durant tot el partit. A la primera part plantem cara però la benzina no ens dóna per més i a la segona ens passen per sobre.

Infantil B masculí 2-6 C.E.T. 10 F.S., A

Declaracions d’Eric Prieto: Partit contra el líder de la lliga, sortim bé però no fiquem una de les ocasions clares que tenim i ells no fallen a les primeres que arriben i ens posem 0-3 molt ràpid. Tot i el 0-3 no li perdem la cara al partit i marxem 2-4 a la mitja part. A la segona el partit segueix amb la mateixa dinàmica, ells físicament molt superiors a nosaltres, ens apreten molt a dalt i ens costa sortir de la pressió. Al final ens fan dos gols més i no aconseguim aprofitar alguna de les ocasions que tenim.

Gols: Miquel i Nico C.

F.S. Castelldefels, A 1-11 Infantil A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Última jornada davant el penúltim classificat en què fem un bon partit i els gols van entrant. Acabem la lliga en sisena posició.

Gols: Àlex x4, Joel x2, Fede, Adri, Martí Garcia, Pau i Pablo.

Infantil A femení 7-0 C.E. Athletic Torre Roja, A

Declaracions de Raquel Almirall: Partit descafeïnat on no ens acabem de sentir còmodes en cap moment i hem d’atacar els 50 minuts una defensa que ens espera a mitja pista. A la primera part les rivals ens guanyen tots els duels físics. Arribem a porteria amb facilitat, però no estem encertades en els últims 10 metres i anem a la mitja part 2-0. A la segona part, ens fem més fortes físicament, estem més fines de cara a porteria i ampliem el marcador fins al resultat final de 7-0.

Gols: Lucia x4, Gisela x2 i Berta.

Cadet C masculí 1-3 5 Martorell Club Sala, B

Declaracions d’Albert Pitarque: Partit contra el segon classificat on generem moltes ocasions que no som capaços de transformar en gol. El rival ens proposa un joc molt directe on aconseguim minimitzar les ocasions però tenen una efectivitat molt alta de cara a porteria i s’emporten els 3 punts.

Gols: Jan

F.S. Olesa, B 1-4 Cadet B masculí

Declaracions de David Monterrubio: Partit lent i no gaire vistós, però molt ben competit amb la situació que anàvem. A la primera part, estem molt espessos amb pilota i ens limitem a defensar la major part dels 25 minuts. Tot i així aconseguim marxar 1-1 al marcador. A la segona és un altre partit. Comencem a estar més confiats amb pilota i seguim sòlids en la nostra defensa a mitja pista. Dues individualitats fan que ens posem. 1-3 i finalment defensant el seu joc de 5 acabem 1-4.

Gols: Isaac, Guirao, Balada i Marc.

Cadet A masculí 4-5 C.E.T. 10 F.S., A

Declaracions de Javi Mellado: Últim i frustrant partit de lliga on tenim ganes fins que ho veiem guanyat amb 2-0 d’avantatge i decidim jugar a estones. El rival va veure que tenia opcions i les va aprofitar fins fer-nos el 4-5 final.

Gols: Babot, David, Nil Amorós i Romeo.

Cadet B femení 3-0 Vall de Tenes C.F. Sala, A

Declaracions de Júlia Vives: Partit on ens sentim còmodes i dominem casi tot el partit. Generem bé els nostres atacs però als últims metres davant de porteria no sabem finalitza bé i ens costa posar la bola entre els 3 pals o arribar els segons pals. Tot i així després de molts intents aconseguim marcar i mantenir la porteria a 0.

Gols: Hernàndez, Blanca i Paula.

Cadet A femení 5-1 Ripollet F.S., A

Declaracions de Borja Carasusán: Molt bon partit de tornada per certificar la classificació a la final. Entrem molt endollades amb un bon atac posicional i una defensa molt seriosa. Ens ajuda i dona encara més confiança l’1-0 del minut 3 amb un xut creuat. Durant la primera part hi ha hagut moments per ambdós equips però som nosaltres qui, en 2 minuts i passat el minut 15, fem pujar el 3-0 després d’una falta indirecta i una transició. Abans del descans acurten diferències amb una falta propera. A la represa Ripo fa un pas endavant i durant molts minuts ens toca defensar els seus atacs però tenim sortides ràpides que ens ajuda a agafar aire. En una d’aquestes ampliem amb el 4-1 i, amb elles de 5, anotem el definitiu 5-1. Seguim!

Gols: Sílvia x4 i Ainara.

C.E. Athletic Torreroja, A 2-10 Juvenil C masculí

Declaracions de Pau Maurel: Iniciem el partit amb una pressió alta que dificulta al rival la sortida de pilota. Al minut 5 ens avancem al marcador i això ens dona tranquil·litat. Seguim amb aquesta intensitat i arribem al descans amb el 0-4. Segona part amb la mateixa tònica, on no concedim cap atac clar al rival. Els seus gols són d’una falta directe i un doblepenal. Molt bon partit que ens dóna bones sensacions per encarar el proper partit.

Gols: Alberto x3, Dani x3, Gómez x2 i Beren x2.

Maristes Montserrat Lleida, A 9-3 Juvenil B masculí

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit sense gaire història on no som capaços de competir davant un equip que s’està jugant l’ascens a Nacional. La primera part està força igualada però estem molt irregulars en el nostre joc i acabem traient aigua en defensa, però defensant el 2-2. A la segona part aconseguim fer un dels  pitjors inicis de segona part de l’any encaixant 3 gols, un penal i una expulsió en 2 minuts de joc. Amb el 5-2 hem baixat el braços i hem sigut incapaços de competir. A falta de 10 minuts ens hem posat a jugar de 5 per intentar reduir la distancia sense gaire èxit.

Gols: Laca, Sam i Biel.

Vallirana A.E., B 4-3 Juvenil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Partit molt incòmode amb i sense pilota, en una pista que relliscava molt. Tot i així hem tingut molts bons moments on hem generat clares ocasions de gol, però en d’altres que ens hem hagut de fer fortes en defensa i aguantar el seu atac. Obrim nosaltres la llauna aprofitant un error seu en sortida de pressió, però poc després ens ho empaten, i amb una jugada individual es posen per davant. No abaixem els braços i aconseguim tornar a empatar el partit. Comencem la segona part concedint un penal, més que dubtós que transformen. Tornem a empatar el partit, però a la següent jugada ens marquen el definitiu 4-3. Sembla que podem tornar a empatar el partit per la infinitat d’ocasions que creem, però no estem encertades.

Gols: Marina x2 i Maria.

Juvenil A femení 7-1 AEE INS Montserrat, A

Declaracions de Borja Carasusán: Bon partit per tancar la lliga davant un rival de la zona baixa. Iniciem bé fent l’1-0 molt aviat després d’una estratègia i estem força còmodes sobre la pista, fet que ens permet ampliar amb el 2-0 passat l’equador. A la segona hem continuat dominant i tornem a marcar molt aviat dos gols per ampliar amb el 4-0. Ens retallen a una transició però no baixem el ritme per arribar al definitiu 7-1. Seguim!

Gols: Tania R. x3, Berta, Jorg, Garcia i Tania H.

Badalona Futsal Iris, A 5-5 Sènior B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Partit boig a camp del segon, que els hi valia l’empat per aconseguir l’ascens i així va ser, ens marquen el gol de l’empat a falta de 20 segons pel final. No vam saber competir els últims minuts de partit i marxem d’allà amb un empat que no ens ajuda gens a la classificació. Setmana que ve ens ho juguem tot a cara o creu.

Gols: Fèlix x2, Javi, Alejandro i Jose.

C.F.S. Eixample, A 3-5 Sènior A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Bona victòria en un partit on som molt regulars i competim bé. Marxem al descans amb 1-4 al marcador. A la segona part, tot i perdre el parcial, gestionem bé el pas dels minuts fins el 3-5 final.

Gols: Javi x2, Ale, Del Rio i Fèlix.

Sènior B Femení 5-0 Molins 99 C.F.S., A

Declaracions de Laia Núñez: Partit on ens mostrem molt serioses en defensa i despleguem un bon joc combinatiu per apropar-nos a la porteria rival. Durant la primera part trenem bones jugades però ens mostrem tímides als últims metres i no són suficient per avançar-nos al marcador. A falta de 5 minuts per acabar la primera, una bona assistència de la nostra portera i millor finalització, ens fa marxar per davant al descans. A la represa entenem millor com fer mal a la defensa rival i en bones transicions i xuts exteriors ampliem el marcador fins el resultat final. Seguim!

Gols: Marta x2, Berta, Aina i Júlia Coll.

A.D. Sala Zaragoza, B 2-14 Sènior A femení

Declaracions de Rober Caneda: Últim partit de lliga amb desplaçament inclòs a Saragossa per jugar contra el cuer de la classificació. Joc sense excessiu ritme amb dos equips que esperen a la seva pista l’atac rival i on ens mostrem superiors d’inici a fi del partit. Resultat de 2 a 14 que mostra la distància dels dos equips a la taula classificatòria. Següent repte el play-off d’ascens a 1a Divisió Nacional contra CD Chiloeches (Guadalajara). Volem fer història… Som-hi!!!

Gols: Kris x4, Paula x3, Rojo x2, Sílvia x2, Helena, Ángela i Laura