La Copa Catalunya de futbol sala és verda!

15 juny 2023

L’A.E. Les Corts UBAE es presentava el passat cap de setmana al Pavelló Mpal. Can Cases de Martorell com el club amb més equips classificats per les finals de la Copa Catalunya de futbol sala. Un total de 5 equips: Benjamí A, Aleví A femení, Cadet A femení, Cadet A masculí i Sènior A femení. Els quatre primers van jugar les finals el passat dissabte i diumenge mentre que el primer equip femení ho farà a finals d’agost.

En la primera final del cap de setmana el Benjamí A es va proclamar subcampió després de caure 3 a 1 davant el Futsal Iris Badalona. Els nostres van fer un gran partit però la intensitat rival i sobretot el major encert van decantar la balança. Enhorabona als mamuts per una gran temporada arribant a la final de Copa i a les semifinals del Campionat de Catalunya. Felicitar també als rivals per la victòria.

Seguidament va ser el torn de l’Aleví A femení que va aconseguir alçar-se amb el títol. Les mamuts que jugaven davant el F.S. Olesa van arribar al descans amb empat a 0 després de perdonar ocasions clares. A la segona part les nostres van estar molt més encertades i es van acabar imposant per 0 a 7. Curs per emmarcar de les nostres que han aconseguit el doblet català proclamant-se campiones del Campionat de Catalunya i de Copa Catalunya.

La tarda de dissabte va cedir el protagonisme al Cadet A femení que es veia les cares amb el Futsal Mataró C.E.. Les mamuts es van trobar amb un gol a favor només començar el partit i van fer un gran treball de solidesa competitiva per endur-se la victòria. Es va arribar amb el 0-1 favorable al descans i a la segona part un gol de falta i un altre de jugada individual van posar el 0-3 al marcador que sentenciava el partit i amb el que s’arribaria al final d’aquest. Campiones de Copa Catalunya i sots-campiones de Campionat de Catalunya és el gran balanç d’aquest equip per una temporada 2022/2023 pel record.

Finalment diumenge va arribar el moment del Cadet A masculí. Els mamuts arribaven a la gran final després d’eliminar al Barça, flamant campió de lliga. Igual que a la final femenina el rival era el Futsal Mataró C.E.. En un partit intens, amb poc control i moltes alternatives els verds van aconseguir avançar-se 1-0 a la primera part. A la segona els del maresme van aconseguir l’empat i malgrat haver-hi ocasions pels dos equips el partit es va haver de decidir als penals. Mataró va estavellar el primer xut al travesser i els següents dos llançaments els va aturar el Pol. En canvi els xutadors mamuts, Romeo, Alex i Maca no van fallar en els 3 primers llançaments provocant l’eufòria de l’afició verda. Campions de Copa Catalunya per un equip que ha sabut fer-se fort en una temporada complicada.