Els resultats i les cròniques de la darrera jornada del bàsquet mamut

31 oct. 2023

A continuació us deixem tots els resultats i les cròniques dels partits del bàsquet mamut del passat cap de setmana.

Sant Gabriel Ripollet 78-28 Mini Masculí

Partit on hem anat de més a menys. Hem començat jugant en equip buscant passades i minimitzant bots. Tot i així, cada vegada vam anar utilitzant més el bot i reduint les passades. Per aquest motiu, van augmentar les pèrdues de pilota i les cistelles fàcils del rival. Content de l’actitud que han tingut, ja que tot i jugar contra un equip molt superior han estat animant i amb molta intensitat fins al final.

CB Manyanet Les Corts 42-49 Pre-Infantil Femení

Victòria de mèrit i treballadíssima de les noies que certifica el que portem dient setmanes; la feina és molt bona i amb això, els resultats, tard o d’hora, arriben. Partit que ens l’emportem per un gran primer quart on degut a la nostra intensitat i la nostra capacitat de córrer en transició acabem amb un 4-20 que ens dona la tranquil·litat per a no precipitar-nos en excés en moments on el rival apretés més. Després poc a poc anem perdent l’avantatge quan elles igualen o superen, per moments, el nostre nivell d’intensitat. De cara a cistella hem solucionat els problemes que havíem patit la jornada anterior i mostrem un alt percentatge en el tir ja que anem valentes a cistella i amb la tensió necessària per a poder anotar. Actitud de 10 de les jugadores que, tot i estar en moments on semblava que el rival es posaria per davant, van saber estar calmades i gestionar el temps al seu favor amb paciència i tranquil·litat. Cal seguir treballant sobretot conceptes tàctics que a entrenament semblen adquirits però amb la velocitat i la tensió de partit es veu que necessiten de més temps i feina.

Pre-Infantil Masculí 54-56 Grup Barna Blanc

Duel dels dos únics equips invictes a la categoria. Ritme de partit molt alt, molta intensitat, errades i precipitació. Per primera vegada ens trobem un equip que corre més, defensa més dur i té una actitud molt més constant que nosaltres. bAquesta tipologia de partits ens serveix per apreciar que si volem ser millors jugadors, no ens serveix únicament amb fer el que sé fer molt bé. Quan un rival et defensa intens, has d’aconseguir utilitzar més eines i estar disposat a prendre decisions. Content en part perquè no és fàcil anar per sota al marcador durant gran part del partit i no perdre-li la cara en cap moment. Decebut perquè la nostra actitud no ha sigut la millor per afrontar aquesta tipologia de partits. Ens toca treballar, treballar un altre cop de valent per intentar assolir la nostra millor versió, no únicament aquella versió que ens permetia guanyar alguns partits.

Infantil Femení 27-64 CE Thau

Dura derrota marcada per la irregularitat defensiva d’un partit físic en el que esperàvem reflectir la feina feta durant la setmana. Aconseguim competir una part i la següent tot el contrari. En un costat de la balança trobem moltes pèrdues de passada, rebots defensius poc lluitats i permissivitat en els talls a cistella de les visitants. Per altra banda en els pocs moments en que hem ofert una intensitat alta i concentració defensiva han aparegut accions ofensives combinatives de qualitat, però no són suficients per fer front al pes que representen les desconnexions durant tot un quart.

Lima-Horta Bàsquet 2 28-78 Infantil Masculí

Comencem marcant el ritme i acabant ràpid amb cistelles fàcils. A mesura que va avançant el partit anem perdent pilotes fàcils, no treballem per rebre i ens quedem quiets quan hem de jugar en estàtic. No obstant això, molt bon partit dels jugadors, demostrant que són capaços d’estar a la part de dalt de la classificació.

SE Sant Joan de Mata 48-54 Cadet B Femení

L’equip ha sabut treure un partit a la pista de les líders (fins ara invictes) en unes circumstàncies molt complicades. Ens hem sobreposat al cansament i hem sabut compartir la pilota i tancar bé la nostra cistella. Hi ha hagut coses a millorar, com les finalitzacions senzilles, però es veu progrés en el fet que els inevitables moments dolents de tot partit no ens han descentrat. Aquesta victòria ens ha de servir de prova que estem fent les coses bé i que estem en el bon camí.

La Casa Agency-CB Sant Josep Obrer 79-58 Cadet A Femení

Partit disputat especialment els tres primers quarts. Sortim fortes d’inici trencant la ratxa de passivitat inicial en anteriors jornades, ja sabem on som i com cal començar per competir. Aguantem i plantem cara davant unes rivals amb gran encert en tir exterior. Amb aquest enfrontament tanquem primera volta i coneixem totes les rivals de grup, un grup equilibrat en el que tot és possible. Veiem que qui s’endú el partit és qui manté la moral i mentalitat més temps a un nivell elevat.

Cadet B Masculí 61-52 EB Ciutat Vella

Rival que arriba al partit amb 0 derrotes i 3 victòries. Sortim al partit amb una intensitat molt alta en defensa, això provoca que el rival no es trobi còmode en el seu joc en atac i fa que perdin moltes pilotes. Aprofitem aquesta intensitat que tenim en defensa perquè el nostre atac sigui un joc dinàmic i agressiu. Arribem a l’últim quart i en els primers minuts l’equip baixa la intensitat i això fa que l’equip rival es fiqui per davant del marcador. Finalment es torna a activar i fa que aconseguim una avantatge de 9 punts.

CB Castellar 59-87 Cadet A Masculí

Molt bon partit de tot l’equip, que tirem endavant gràcies a un bon segon quart i un molt bon darrer quart. Tot i el gran resultat, no hem aconseguit l’objectiu d’estar els quaranta minuts amb una defensa sòlida i un atac col·laboratiu. Estic molt content i orgullós dels jugadors, tant ells com jo som autocrítics amb els objectius i els resultats de pista, però la millora que estan demostrant com a grup és increïble. Tots els jugadors sumen als dos costats de la pista i tots gaudeixen d’oportunitats i es deixen la pell els minuts que juguen.

Júnior B Femení 30-50 Escolapis Sarrià B

Partit amb dues lectures, vàrem tenir la capacitat de competir durant gairebé els quaranta minuts, però manca encert en les accions finals fallant sobretot molt sota cistella també hem de tenir la capacitat de fer un balanç efectiu, és de remarcar l’actitud positiva de tot l’equip, en cap moment es va abaixar els braços contra un rival molt ràpid i versàtil, continuem treballant i som inconformistes amb el que els resultats de millora dels conceptes que de segur es veuran a la pista.

Júnior A Femení 43-31 Sant Quirze Bàsquet Club

Partit on el rival defensa molt dur i tot i moure molt bé la pilota ens costa trobar tirs còmodes. Nosaltres hem defensat millor el que ens ha permès robar pilotes i aconseguir cistelles fàcils, cap al final del partit ens trobem una zona amb traps a cantonades que sabem atacar molt bé i trobar molts tirs còmodes que ens permeten acabar el partit amb tranquil·litat.

Júnior Masculí B 44-28 CE Vila Olímpica Groc

Partit on hem d’atacar una zona els 40 minuts i gràcies a bones defenses i contraatacs aconseguim superar en certs moments del partit. Content de com l’equip ha estat amb molta intensitat i concentració per poder afrontar un partit fàcil a priori, però difícil a causa de la defensa zonal.

Júnior A Masculí 101-41 CB Turo

Tenim el repte d’estar 40 minuts endollats i intensos. Avui hem estat a prop! Pròxima setmana tenim una prova per mesurar el nostre nivell real, contra l’equip amb el que estem empatats a victòries.

Sots-25 Masculí 62-32 AE Minguella-Drivim

L’equip ha estat per davant en tot moment i ha sabut llegir el que necessitava el partit per aconseguir una nova victòria.

Virolai 59-44 Sènior Femení

Partit irregular contra un bon rival, pèrdues innecessàries, rebots en atac del rival i molts errors en el tir ens porten una nova derrota. Ens cal treballar més per entendre que hem de fer i augmentar la intensitat.