Resultats i cròniques de la jornada mamut de bàsquet

14 nov. 2023

Us deixem tots els resultats i les cròniques dels partits del passat cap de setmana en un nou post de la jornada mamut de bàsquet.

CE Maristes Sants Les Corts 59-22 Mini Femení

Clara superioritat del rival que va saber trobar aquelles opcions més favorables pel seu joc.

BC Tecla Sala A Blanc 53-33 Mini Masculí

Partit on competim 2 dels 4 primers quarts i els dos últims quasi no som ni capaços de tirar a cistella. Tenim molta feina per endavant sobretot en l’àmbit d’esforç mental on han d’aprendre a ser més disciplinats, exigents i sobretot a sortir de la zona de confort per poder aprendre.

SE Sant Joan de Mata 49-51 Pre-Infantil Femení

Partit contra les líders invictes de la lliga que ens havien guanyat de 15 a l’anada. No ens presentàvem ni molt menys com les preferides a guanyar el partit, però una gran intensitat defensiva, uns bons conceptes tàctics en atac i les ganes de donar la campanada a la lliga han determinat el partit. Un primer quart, on elles surten amb tot, que acabem 12-5 perdent ens fa pensar en un inici que serà un partit calcat al de l’anada; però ens sabem refer mantenint la calma i seguint creient-hi i guanyem 2-8 el segon i 6-16 el tercer; parcials importantíssims per al desenllaç del partit. A la segona part tot i guanyar el 4t quart acabem perdent el 5è i el 6è i sembla que la victòria que teníem a les mans se’ns escapa. Una molt bona gestió de minuts finals (amb paciència, sense precipitacions i amb molta intensitat en el rebot) provoca que la balança en el marcador es decanti a favor nostre. Sempre orgullós de les noies; però avui més que mai. El partit d’aquesta jornada ha servit per demostrar el gran progrés que estem fent com a equip.

Pre-Infantil Masculí 70-20 Diagonal Mar Front Marítim Blau

Primer match de la segona volta, contra un rival que ja coneixem. Content perquè alguns jugadors han tingut l’oportunitat de fer un pas endavant i sumar en aspectes del joc diferents dels de la seva zona de confort. Pressionem més en defensa i anem valents cap a cèrcol per generar bones situacions de superioritat.

Bàsquet Neus 47-36 Infantil Femení

En la primera trobada d’aquest cap de setmana l’equip va presentar una notable millora en concentració mantinguda i competitivitat. Especialment la segona meitat apareixen els nous recursos ofensius treballats, juguem en equip i finalitzem retallant distància per marxar amb gust dolç del primer assalt.

Infantil Masculí 46-20 CE Maristes Sants Les Corts

Partit amb masses imprecisions. Tot i això el resultat ha estat favorable. Hem de jugar més ordenats en atac i apretar més en defensa per seguir creixent.

Cadet A Femení 55-54 Vedruna Gràcia Verd

Partit important contra les líders invictes de grup, comencem amb bon treball col·lectiu i tanquem una primera meitat on únicament s’escapa el segon quart en uns minuts ofensivament espesses que les rivals no perdonen i es distancien de 19p al marcador. La segona meitat de l’equip és espectacular fins als últims 2 minuts. Lluny de deixar-nos anar, reconduïm la situació per entrar amb tot al partit. La banqueta es connecta i sumem forces a pista per iniciar la retallada, duel rere duel, fins a col·locar-nos per sobre. El partit està vibrant i són els últims detalls els que ens fan deixar escapar una remuntada èpica que, així i tot, no aconsegueix ennuvolar l’immens treball de tot l’equip. S’ha competit i s’ha gaudit fent-ho per recuperar sensacions.

CB La Salle Horta 51-56 Cadet B Masculí

Primer partit de la segona volta. A diferència del primer partit, el ritme el marquem nosaltres amb una intensitat molt alta en defensa. Això ens permet estar ficats en el partit els 40 minuts i fer que les coses en atac ens surtin amb fluïdesa i buscar les millors opcions per ficar punts.

Cadet A Masculí 60-42 CB Regina

Partit on l’equip tira de caràcter més que mai, per fer front a un equip rival que venia amb ganes, amb molta intensitat i amb un joc molt complet. Primer quart de ritme frenètic, contraatacs a les dues bandes i molta intensitat defensiva. Algunes desconnexions permeten que l’equip rival acabi per davant en el marcador. Un final de segon quart excel·lent ens permet marxar al descans amb certa avantatge però amb molts dubtes per problemes de lesions i de faltes. Segona part de guerrers, de lluitadors. Assumint alguns jugadors molts minuts obligatoris per les circumstàncies del partit i posant per davant del cansament, el desig de victòria. Finalment ens emportem la quarta, amb sensació que sabem lluitar partits i que tots els jugadors d’aquest equip es deixen la pell a la pista.

Bàsquet Ateneu Montserrat 53-42 Júnior B Femení

Ens ha mancat intensitat i esperit de lluita, anant a remolc del joc del rival, molts errors sota cistella tenint segones i terceres oportunitats, s’ha de fer un tir amb la tècnica i voluntat d’encistellar. Pèrdues de pilotes constants per mal treball de recepció i definir línies de passada. Ens hem posat cinc amunt al final del tercer període, però en general mala gestió de les faltes que les portava als tirs lliures des de mitjans de cada quart.

Júnior A Femení 60-29 Bàsquet Pia Sabadell

Partit contra el cuer de la lliga que ens serveix per provar conceptes nous en atac i defensa. Molt content del camí que estem agafant com equip, ara toca continuar millorant per poder competir contra tots els equips.

Frederic Mistral B 49-46 Júnior Masculí B

Partidàs! Contra els líders. Competim cada minut menys els darrers que ens posen una zona 2-1-2 que no sabem atacar bé i ens fan un parcial de 6 a 0. Molt orgullós de l’equip en tots els aspectes!

Júnior A Masculí 81-59 Vedruna Gràcia Negre

Partit trampa. Els equips contraris ens venen a jugar dur, i tenim més dificultats per fer el nostre joc. Avui ens ha costat parar els 1c1, i hem concedit molts bàsquets fàcils.

Sots-25 Masculí 59-63 Unió Esportiva Barberà

Iniciativa en el marcador durant tot el partit però sensacions negatives excepte en els 5 minuts inicials d’enfrontament. Un triple a falta de menys d’un minut per finalitzar el partit va capgirar el resultat d’aquest sent aquest definitiu.

Sènior Femení 54-50 CB Cornellà B

Molt bona primera part que ens ha permès posar-nos per davant còmodament. Avui sí hem dominat el rebot i hem estat capaces de moure la pilota amb solvència. A la 2a part uns últims minuts de nervis han fet que el rival es pugui apropar en el marcador.