Els resultats i les cròniques de la jornada del bàsquet mamut

6 des. 2023

Proper cap de setmana de descans sense jornada.

Mini Masculí 9-60 Sant Gabriel Ripollet

Rival superior que no ens permet entrar en partit. Enfrontament per incidir en la necessitat d’augmentar el ritme i la intensitat.

Pre-Infantil Femení 51-45 CB Manyanet Les Corts

Victòria importantíssima a casa contra unes rivals directes. Una primera part igualadíssima tant a nivell de joc com a marcador fa que tot es decideixi en la segona meitat de partit. Sortim al 4t quart una mica despistades i un parcial de 2-9 en contra en aquest quart ens fa pensar que la victòria se’ns allunya. Uns molt bons 5è i 6è quarts ens permeten assegurar la victòria amb el resultat final. Un bon balanç defensiu i bones situacions de talent individual ens fan emportar-nos el partit; cal estar molt més concentrades i connectades a partit i cal treballar més a l’hora de rebre per tal de trobar situacions fàcils per atacar.

GB Grup Barna Blanc 67-50 Pre-Infantil Masculí

Començament espectacular per part de l’equip amb un parcial de 0-9, on hem sortit molt intensos i ens hem trobat molt còmodes a pista. A partir d’aquí, temps mort rival, incrementa la intensitat defensiva, moltes mans i permissivitat fan que el rival trobi una situació d’avantatge constant. 2 molt mals quarts defensius han decantat el marcador final.

CE Thau 43-31 Infantil Femení

En aquesta jornada l’equip ha competit de principi a fi un duel intens físicament, ple de contactes davant un equip amb nombroses jugadores d’alçada. Gran millora respecte a l’anada en l’àmbit defensiu encaixant 21p menys i anotant 4 més. Guanyem 2 períodes i empatem un tercer. Les locals ens prenen distància al penúltim on no som encertades de cara a cistella, tot i això, totes les que vam jugar el partit aconseguírem anotar. Aquest equip està creixent en múltiples aspectes de joc i sobretot en competitivitat col·lectiva, evidenciat en partits durs com el d’aquesta jornada.

Infantil Masculí 54-4 Lima-Horta Bàsquet 2

Partit contra un rival inferior on no podem treure gaires conclusions. Ens ha de servir per tenir confiança de cara a reptes futurs! Cal estar centrats tot el partit sense desconnexions en propers dies.

Cadet B Femení 49-45 SE Sant Joan de Mata

Partit molt seriós des de l’inici fins al final contra un rival que va primeres del nostre grup. En atac som molt verticals a cistella això fa que en algunes accions ens precipitem i no compartim la pilota. Un cop millorem això i movem la pilota sempre trobem la millor acció per atacar i trobem cistelles còmodes. En defensa sabem parar les jugadores de l’equip rival més fortes. Això fa que les jugadores perdin les pilotes i les recuperem. En el 1c1 som molt intenses i dificultem el seu joc en estàtic.

Cadet A Femení 37-53 La Casa Agency-CB Sant Josep Obrer

Acomiadem la fase prèvia amb un enfrontament dur, ple de contactes i en el que ens costa arrancar. La primera mitja part ens veiem sobrepassades en intensitat, amb nombroses pèrdues en sortida de pressió i falta d’oportunitats i idees en atac per concloure encaixant un contundent 9 – 25 desfavorable. A la segona meitat aconseguim recuperar part del que som com equip, apareixen més oportunitats però no assolim la constància ni confiança necessària per retallar el marcador. L’encert de les visitants en tir exterior als moments clau ha estat important per no deixar-nos aixecar el cap del tot quan érem més fortes. Guanyem l’últim quart i empatem 28 – 28 la segona meitat.

EB Ciutat Vella 63-43 Cadet B Masculí

Partit contra un rival molt complicat que va primer de grup. L’inici del partit el rival surt amb molta intensitat i en la primera part ens fan un parcial de 30 a 11. Aquest parcial es fa ja que per part nostra no som actius en defensa, sobretot en el 1c1 i en el rebot defensiu. A nivell atac perdem moltes pilotes i en el joc estàtic no sabem què fer i cadascú fa el partit pel seu compte. En la segona part aconseguim millorar aquests aspectes però ja és massa tard per poder competir el partit contra un rival que és superior a nosaltres.

Cadet A Masculí 67-39 CB Castellar

Partit enganyós per totes les situacions que el feien complicat. Tot i això, bona mentalitat del equip que ens permet tirar-lo endavant i guanyar-lo amb comoditat. Detall negatiu, el tercer quart, permetem massa punts i cistelles còmodes. Aspecte positiu, participació de tots els jugadors amb accions de qualitat i actitud de deu.

Escolapis Sarrià B 85-36 Júnior B Femení

Rival molt intens i efectiu, dominant totes les facetes del joc. Hem de millorar les pèrdues de pilota, el rebot i l’encert de cara a cistella sobretot tot en les proximitats, el positiu que independentment del resultat en cap moment es va deixar de lluitar i l’actitud de tot l’equip va ser excepcional.

Júnior A Femení 41-47 ETIAM-Nou Bàsquet Olesa A

Enfrontament contra rival de la zona alta al qual plantem cara en molts minuts però el resultat s’escapa per l’encert en els tirs lliures.

CE Vila Olímpica 39-52 Júnior B Masculí

Una gran defensa i l’encert de cara a cistella van decantar el marcador a favor dels visitants.

Júnior A Masculí 60-48 El Círcol B

Hem fet un pas més per convertir-nos en un gran equip. Inici de partit molt fluix, però hem sabut remar, sobreposar-nos a base de treball. Al final decideixen els detalls, que marquen la bona feina que estan fent aquests nois.

Sots-25 Masculí 77-46 CB Martorell

Primer partit en el qual l’equip està millor en la faceta ofensiva que no pas en defensa. Tothom comparteix la pilota i a partir d’aquí, es troben les millor opcions per dur a l’equip a un tercer lloc a la taula i amb ambició per voler més en les properes jornades.

Sant Ignasi 57-45 Sènior Femení

Tot i el resultat, l’enfrontament s’escapa en els darrers minuts on el rival genera certa precipitació en el nostre atac i ho aprofita amb cistelles fàcils al contraatac.