RESULTATS CAP DE SETMANA (01/04/2017)

4 abr. 2017

• Pre-Mini 1 42-12 Ntra Sra Lurdes / Partit que serveix a l’equip per treballar aspectes nous i agafar confiança en aquests. Bona activitat defensiva.
  • Horta 48-40 Pre-Mini 2 / Partit d’alts i baixos. Després de remuntar dos parcials força fluixos i ficar-nos per davant en el marcador a l’inici del darrer període, se’ns ha escapat el partit de les mans. Bon partit amb molta actitud i lluita, en una pista que s’ha fet molt llarga.
  • Mary Ward 16-46 Mini F. / Bon treball de l’equip en un partit en el que l’objectiu principal era el joc per conceptes en atac. Bones sensacions abans de la parada per vacances.
  • Pre-Infantil M. 55-42 CB Esparraguera/ Primers quarts molt igualats. Després de la mitja part, poca concentració que aprofitant els visitants per agafar certa avantatja. Els dos últims períodes l’equip va defensa molt millor trobant cistelles fàcils al contraatac.
  • El Clot 49-19  Infantil F. / Rival superior físicament i tècnicament que va decanta el partit des del segon quart. Tot i així, l’equip va disputar dos bons quarts ficant les coses difícils a l’altre equip.
  • CB Sagrat Cor Diputació 27-24 Cadet F. / Poques idees en atac i defensa sense gaire criteri. Tot i ser un dels equips de la part alta de la classificació, l’equip no va jugar amb la intensitat d’altres dies.
  • Vedruna 62-36 Júnior M./ L’equip competeix en els primers 20 minuts de partit. A partir d’aquest moment, no pot continuar el ritme del rival.

La resta de partits, van quedar ajornats per la pluja.