RESULTATS CAP DE SETMANA (25/11/2017)

30 nov. 2017

Col·legi Asunción 35-46 Pre-Mini

Partit molt dur, en un camp complicat i contra un rival que lluita per la primera plaça amb el nostre equip

Bona intensitat defensiva i dificultats en atac. Tot i així, sempre per davant el marcador i amb la serenitat necessària per disputar els minuts finals

Mini M. 57-53 Virolai

Enfrontament molt competit, on l’equip ha sabut aturar la majoria de contraatacs que ha permès poder atacar amb més comoditat.  S’ha  jugat amb calma, encarant cistella i mirant endavant. Bona lectura de la defensa per saber quan botar, passar o tirar.

Mini F. 77-27 CB La Salle Horta

En el partit d’anada, resultat desfavorable. En aquest, les locals han estat impressionants en tots els aspectes del joc. Totes les jugadores han aportat per situar a l’equip en el segon lloc de la classificació.

CE Vila Olímpica 50-20 Mini Mixte

Gran diferència física i de joc que es reflecteix en el marcador. Com aspecte positiu: bones combinacions ofensives

CB Alisos 30-80 Infantil M. “A”

Partit còmode per treballar nous conceptes ofensius i donar minuts a tots els jugadors

Col·legi Alemany 18-55 Infantil M. “B”

Intensitat defensiva I transicions molt ràpides per acabar amb cistelles fàcils. Amb aquesta combinació, l’equip es va fer amb el ritme de partit de bon inici.

Infantil F. “A” 25-62 Thau

Ofensivament moltes dificultats amb molts tirs fallats. Defensivament balanç irregular, regalant algunes cistelles fàcils i poca lluita de rebot que oferia més oportunitats a les rivals. A nivell de joc millor que anterior jornada però lluny del rendiment màxim que ha ofert l’equip en altres partits de nivell similar.

Infantil F. “B”  29-47 CB La Seda

L’equip va anar a remolc durant tot el partit sense trobar opcions de tir alliberades.

Cadet M. 69-27 UE Sant Andreu

Partit estrany a la primera part en el qual la pilota no entrava i la defensa era una mica fluixa. Segona part amb canvi de xip, on es va veure un equip madur i amb ganes a la pista. Partit molt millorable.

Júnior F. 57-32 CB Lima-Horta

Molt bons tres primers períodes per sentenciar el partit.

Sots-21 M. 100-25 CB Vila de Montornes

Molt superiors durant els 40 minuts de partit. Enfrontament que serveix per preparar el d’aquest dissabte davant de UB Llefià on s’enfrontaran dos rivals imbatuts fins al moment.

Sots-21 F. 47-48 Manyanet Sant Andreu

Inici complicat. Les rivals castigaven les ajudes de 1a línia anotant des de cantonades (2-9) però a partir del minut 4 l’equip va reaccionar i ajustar aquest aspecte fins a igualar el resultat.

Segon i tercer període favorables amb intensitat defensiva alta, només atorgant algun tir complicat i tirs lliures en bonus.A l’últim període, es va obrir una petita escletxa en el marcador amb 8 punts de ventatja. En moments de partit fent trap a la jugadora que rebia sense que hagués botat, s’activaven amb vol de pilota i quan rebia ja estaven fent el 2c1 ben tancat i intenses, va ser el minut on es va perdre més la batalla moral i tres pèrdues consecutives a camp defensiu, punts regalats, els hi van donar l’esperança i l’oportunitat d’endur-se la victòria.