Tres mamuts campions d’Espanya Aleví

4 maig 2018

El Max, el Pol i l’Alage, jugadors de l’Aleví A, es van proclamar campions d’Espanya amb la Selecció Catalana Aleví. Del 25 a 28 d’abril es va disputar a les localitats de Parbayón i Liencres, Cantàbria, el Campionat d’Espanya Aleví de Seleccions Territorials.

Els catalans van quedar agrupats amb les seleccions del País Basc, Illes Balears i Melilla. En el primer partit disputat dimecres 25 al matí la Selecció Catalana va saber superar els nervis del debut i va vèncer al País Basc per 2 a 8 amb doblet inclòs de l’Alage. A la tarda del mateix dia els catalans van guanyar a les Illes Balears per un contundent 0 a 11. Dijous al matí en el tercer i definitiu partit el combinat català va plasmar de nou una gran superioritat i va vèncer a Melilla per 0 a 10 aconseguint així la classificació per les semifinals. En aquesta ocasió el Max va aconseguir un doblet i l’Alage un nou gol. A la tarda Catalunya es jugava el bitllet a la gran final davant Castella la Manxa i l’aconseguia imposant-se amb solvència per 0 a 7.

A la final els catalans tenien com a rival la selecció d’Aragó que a semifinals s’havia desfet de Galícia en un partit molt igualat. Catalunya arribava amb confiança i amb tots els jugadors en bon estat físic després d’haver repartit minuts i haver-se imposat amb claredat a tots els partits. Un gran inici de matx va posar els catalans amb un 0 a 2 favorable en el marcador que els va donar tranquil·litat per encarar la final i va fer que els aragonesos haguessin d’obligar-se a remuntar. Catalunya va seguir mostrant-se sòlida i abans del descans aconseguia dos gols més, un de l’Alage, que deixaven el partit ben encarat. A la segona mateix guió que va portar el partit a acabar amb un contundent 0 a 8 convertint d’aquesta manera la selecció Catalana en brillant campiona d’Espanya.

Destacar que en tots cinc partits el mamut Pol Barranquero va ser titular. Felicitar els tres mamuts pels seus bons minuts amb gols i assistències i també a tot el combinat català pel títol aconseguit.