Ajornat per pluja

Pre-Mini B
Jornada de descans

SE Joan de Mata 43-40 Mini M.
Partit competit fins al darrer minut en el qual els visitants van tenir més encert en els llançaments finals.

CEJ Hospitalet 19-54 Mini F.
Partit on s’ha treballat bé la defensa i bona lectura en joc en estàtic. S’ha lluitat fins al final i en definitiva, les jugadores han estat concentrades des del primer minut. Cal millorar aspectes del contraatac, els atacs precipitats i les ajudes defensives.

Mini Mixte

Alzina-Ceissa 26-71 Infantil M.
La defensa agressiva en les primeres línies de passada i les bones transicions al contraatac van ser les protagonistes en els primers quarts. Atac fluid en el joc en estàtic per consolidar una nova victòria.

Pre-Infantil F. 51-11 Vedruna Gràcia
Al primer període, les rivals van pressionar defensivament i va costar arribar amb èxit a cistella. A partir de llavors, les rivals van patir una important davallada física que va trencar el partit.

Lestonnac 61-53 Cadet M.
Els primers cinc minuts del partit van ser de clar domini dels mamuts amb un +11 al marcador. Però una baixada d’intensitat, constants pèrdues de pilotes i un nefast balanç defensiu, van condemnar als verds a marxar a la mitja part -12 al marcador. El tercer quart va estar molt igualat i l’equip ho intentaven sense gaire èxit. En l’últim període es va retallar la diferència a només dos punts en l’últim minut pero la precipitació en els moments finals no van permetre completar la remuntada.

Cadet F. 46-28 CB Pedagogium
Domini els primers 15 minuts del partit gràcies a la sortida de pilota i balanç defensiu. Parcial de 28 a 3 en aquest tram del partit. La resta d’enfrontament es van igualar els parcials.

CB Parets 45-49 Júnior F.
Partit irregular amb manques de concentració constants. Les jugadores menys habituals van sostenir a l’equip sobretot en l’aspecte ofensiu

Júnior M.

Sots-25 M. 38-42 AE Collblanc
Iniciativa en el marcador fins a la mitja part. En l’inici de la segona part, els d’Hospitalet van igualar el marcador. Els tirs lliures finals, determinants per decantar el resultat a favor dels visitants.

Sots-25 F. 35-49 FC Martinenc
Arribava al Poliesportiu UPC un dels millors equips de la categoria. Els dos primers quarts van ser de clar domini visitant amb una defensa agressiva i bona circulació de pilota. Les verdes van fer canvi de xip en iniciar la segona part i van guanyar els parcials del tercer i últim període. Tot i això, la diferència era ja massa gran i va arribar la primera derrota de la temporada.