El post de la jornada mamut

24 oct. 2018

Tot seguit us deixem els resultats de la jornada amb les declaracions dels entrenadors i els golejadors. Cap de setmana que ens ha deixat 13 victòries, 2 empats i 2 derrotes:

Benjamí A 3-2 Maristes Sants Les Corts C.E. A

Declaracions d’Eric Barrachina: Ens visitava un dels rivals forts del grup. Primera part on hem anat de més a menys. Iniciem molt bé el partit, tenint ocasions i apretant bé la pilota. Tot i això acabem encaixant dos gols que fa que marxem per darrere al marcador. A la segona part, ajustem un parell de coses en defensa i en atac i en una de les primeres jugades marquem el primer. Poc a poc ens hem imposat al rival fins arribar als minuts finals amb el 2-2. En una de les últimes jugades, Zaki aprofita una segona opció que ens dóna tres punts molt importants.

Gols: Zaki x2 i Tudor.

Aleví B 8-0 Cornellà CFS B

Declaracions de David Antón: Seguint la línia de la setmana passada en que vam competir be i sumant-hi millor joc, superiors durant tot el partit i finalitzant millor que altres partits.

Gols: David x2, Pau, Pol, Joel, Guillermo, Alex i pròpia porteria.

Industrias Santa Coloma A 1-1 Aleví A

Declaracions de Nil Marco: 1a part en que som clarament inferiors durant els primers 10 minuts. Els últims 5 aconseguim entrar al partit i competim millor aconseguint avançar-nos 0-1. Massa premi pel que s’ha vist a la primera. A la segona en canvi sortim molt bé i corregim cosetes que ens fan estar a prop del segon. En canvi però encaixem l’empat. Últims minuts de poc control en que el marcador no s’ha mogut. Seguim!

Gols: Nacho.

Infantil C 4-3 CET 10 – AEE Institut Icària

Declaracions de Sergi Ruiz: Content per la reacció d’aixecar un 0-1 inicial però ens estem habituant a no tancar els partits quan toca i a patir molt els últims minuts. Segur que conforme anem agafant experiència a la categoria agafarem més ritme de competició.

Gols: Martí, Alberto, Lluc i Hugo.

Infantil B 1-0 CFS Eixample Motorsol B

Declaracions de Pere Graugés: Primera part molt dolenta on ens toca tenir pilota i ser protagonistes i no estem bé en cap moment. A la segona millorem força i arribem molt però no finalitzem bé.

Gols: Samjib.

Industrias Santa Coloma A 4-5 Infantil A

Declaracions de Marc Solé: Partidàs! Sortim amb ganes de jugar de tu a tu a un dels equips que millor futsal fa de la categoria però als 3 minuts en una contra rebem 1-0. Seguim treballant però mica en mica ells van creixent i arriba el 2-0. Sobrevivim la primera part i just abans del descans marquem 2-1 que ens dóna vida. Un mal inici de la segona fa que en 5 min ens fiquin 2 gols més que semblen definitius. Ells amb la moral alta nosaltres bastant tocats però traiem l’orgull i poc després marquem el 4-2. A partir d’aquí canvi de xip, creixem…. La defensa agressiva i l’estratègia fa que ens anem apropant al marcador fins aconseguir la remuntada 4-5. Últims minuts de patiment amb ells jugant de 5 però que finalment acabem traient.

Gols: Luis x3, Héctor i Pol.

Infantil B femení 2-6 C.N. Caldes F.S. A

Declaracions de Xènia Bellet: Hem sortit fluixes els primers 10 minuts on encaixem tres gols. A partit d’aquí entrem en el partit i tenim ocasions fins que arriba el nostre gol. A la segona part hem sigut superiors però tot i marcar no hem estat encertades a porteria. El millor partit que hem fet. Gran intensitat i actitud. Només puc felicitar-les!

Gols: Mariona Riera i Jana.

Infantil A femení 6 – 0 Vallirana A.E. A

Declaracions Silvia Oller: El partit comença mitja hora tard i això fa que comencem disperses. Marquem l’1 a 0 en una jugada individual de Marta Guerra i comencem a treballar com toca. La seva portera es fa mal i la nostra està molt concentrada parant les poques que li arriben. 2 a 0 al descans, la 2a part tot per nosaltres i els gols han anat caient.

Gols: Marta Guerra x2, Nora x2, Romina i Anna.

Cadet B 0-0 Casp A.E. A

Declaracions de Kevin Cheung: Partit intens, ells tenien clar quin era el seu paper avui i ho han fet molt be. Hem tingut ocasions per marcar però ens ha faltat aquest puntet de finalització.

Cadet A 4-1 Futsal Mataró A

Declaracions d’Adrià Fernández: Sortim amb el mateix objectiu que la setmana passada, demostrar que la nostra defensa és més forta i intensa, però en una errada en un rebuig ens fan el 0-1 als 3 minuts. Amb paciència i fallant molt, acabem fent l’empat abans del descans des dels 10 metres. A la segona part, la tònica segueix sent la mateixa. Nosaltres tenint més ocasions però sense acabar de materialitzar-les en gol. Ells ho han intentat de 5 però hem defensat bé i hem aguantat el 4-1.

Gols: Ivan x2, Santi i Ignacio.

Futsal Cervelló C.E. A 0-5 Cadet A femení

Declaracions de Maria Solé: Sortim amb moltes ganes i el desordre rival ens permet tenir completament el control del partit tot i no fer el nostre millor joc. Finalitzem molt, però amb poc encert. A la segona millorem qualitat de joc, ens ordenem més tot i el seu joc brut.

Gols: Lydia x2, Tatiana x2 i Carla.

Juvenil A 8-0 Recreatiu Manacor A

Declaracions d’Alex Garcia: Després de dos partits atacant defenses a 20 metres avui ens toca fer-ho davant d’una a 12-15 metres. Ens costa una mica però tenim paciència i amb un gol d’estratègia i un bon atac posicional anem 2-0 a la mitja. A la segona comencem relaxats però després del tercer gol es trenca el partit i ens juga molt a favor fins el final del partit.

Gols: Candi x2, Franc x2, Ferri, Gilles, Eric i Arnau.

Juvenil B femení 7-0 CET10 FS B

Declaracions de Nil Marco: Som superiors en tot moment. Bon partit en el que ens ha faltat un pèl més de paciència i una millor finalització. Seguim!

Gols: Nardi x2, Stepha, Marta, Gal·la, Júlia Coll i Aina

AE Penya Esplugues A 3-1 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Bon inici on fem el 0-1 al minut dos. Hem tingut una badada de 7-8min on ens ha costat trobar-nos però a partir del 10 hem arribat un munt de cops, sempre decidint malament.A l’inici de la segona ens mengem un segon pal a una jugada d’estratègia. El 2-1 ens la piquen d’última deixant 1 contra la portera. I el tercer cau a falta de 3min amb el joc de 5, nova pèrdua després d’un mal control. Cal dir que a la segona elles han apretat molt més i ens ha cremat la pilota en tot moment.

Gols: Júlia.

Sènior B 4-2 RMSI Sports Tremedal FS B

Declaracions de Miki Escalona: Tercera victòria consecutiva d’un equip que cada setmana va a més. Les nostres rotacions fan que l’equip contrari no aguanti el nostre ritme tot i ser bastant mes joves. Hem d’aprendre a matar els partits on som clarament superiors.

Gols: Iker x2, Joan i Manu.

Sènior A 2-0 Barnasants Futbol Sala Club A

Declaracions de Guillem Artés: Victòria incòmoda contra un rival que no ens ha deixat fer el nostre joc. No hem estat be en la circulació de pilota ni creació de joc i la estrategia ens ha tornat a somriure per sumar el 1-0 fins la primera part. La segona ens planteja els mateixos problemes tot i pensar que ells baixarien la intensitat defensiva però no va ser així. Faltant 1 minut fem el 2-0 gràcies a una bona pressió defensiva. Setmana vinent difícil sortida a la capital de cava.

Gols: David Monterrubio x2.

El Morell C.F.S. A 1-2 Sènior A Femení

Declaracions de Cristian Nuez: Partit molt dolent en tots els sentits. Rival molt tancat que buscava sortir amb pilotes llargues. Nosaltres no hem sabut jugar-lo en cap moment, sense trobar com fer mal i fent un joc molt apàtic en general. Sense dubte, l’únic positiu ha estat el resultat. Cal canviar el xip de cara dissabte vinent.

Gols: Laura x2.