El post de la jornada mamut

19 febr. 2019

Jornada amb 18 partits disputats que ens deixen un balanç de 10 victòries, 2 empats i 6 derrotes. Destaquem la gran victòria del Juvenil B femení per 4 a 0 davant el CFS Molins 99 que les converteix en líders.

A continuació us deixem els resultats, les declaracions dels entrenadors/es i els golejadors/es del cap de setmana:

Cornellà C.F.S., A 1-3 Benjamí A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit molt igualat que comencem còmodes i fent molt bé les coses. Amb el nostre gol, ells han pujat un mica el ritme però hem sabut aguantar el 0-1 amb el que hem marxat al descans. A la segona mateix guió però hem aconseguit ficar dos gols en dues accions molt seguides. A partir d’aquí ells han tornat a portar la veu cantant però sense ser molt superiors. Tot i patir en certs moments del partit hem aconseguit tres puntets molt bons.

Gols: Zaki, Tudor i Oscar.

Aleví B 2-3 CEFS Prosperitat, A

Declaracions de David Antón: No hem estat bé, especialment amb pilota als peus, on no hem aconseguit generar ocasions ni fer moviments, ens han apretat molt a sobre i no hem sigut capaços de superar la seva pressió.

Gols: Joel i David.

Sant Joan de Vilassar F.S., A 5-3 Aleví A

Declaracions de Nil Marco: Mal partit sobretot en la sortida de pressió. Inici tou en que encaixem ràpid un gol. Aconseguim empatar i al final de la primera ens marquen de doble penal dubtós. Marxem al descans 2-1 perdent, en una primera part igualada en la que novament perdonem cara porteria. A la segona empatem ràpid però 1 minut dramàtic ens posa 5-2 i ja no hem pogut aixecar-ho malgrat fer el 3r. Necessitem millorar i fer un pas endavant. Seguim!

Gols: Eric x2 i Alex.

Aleví A fem. 2-5 Futsal Mataró, C.E., A

Declaracions de Maria Solé: Partit igualat on als 2 minuts encaixem el 1r gol. Apretem ordenadament i aconseguim l’empat. En defensa estem fluixes i arriben a dalt amb massa facilitat. Un córner i un error defensiu fan que marxem 1-3 a la mitja part. Comencem millor la 2a part però no acabem de prendre decisions adequades en atac i Mataró ho aprofita. Marquem el 2-4 a falta de 7min i de nou un error nostre al sortir de la seva pressió provoca el 2-5.

Gols: Silvia x2.

Infantil C 1-1 Ramon Muntaner Assoc. Esp. A

Declaracions de Sergi Ruiz: Primera part una mica apàtica on no estem gaire còmodes però tampoc ens creen excessiu perill. A la segona part millorem i tenim estones on surten cosetes en atac posicional però gairebé totes les arribades són en transicions que no aconseguim materialitzar en gol. Tenim moltes més oportunitats que el rival però les perdonem i ho paguem car.

Gols: Ferran Balta.

Infantil B 2-1 Club Gràcia Futbol Sala, A

Declaracions de Pere Graugés: Estem còmodes atacant la mitja pista que ens planteja el rival durant la majoria dels minuts de la primera part. Aconseguim tenir certa continuïtat amb la pilota, concedim poc i marquem l’1-0 en una recuperació a dalt seguida d’una bona finalització. A la segona part ens vénen a pressionar i ampliem el marcador en una bona sortida de pressió. Poc després encaixem el 2-1 i a partir d’aquí ens posem una mica nerviosos, ens precipitem en atac i en moments el partit passa a ser un intercanvi de cops que no ens interessa. Acabem traient 3 punts importants davant d’un bon rival.

Gols: Marc i Miguel.

Sant Joan de Vilassar F.S., A 1-5 Infantil A

Declaracions de Marc Solé: Primera part competida on malgrat portar el pes del partit ells s’avancen al marcador. Seguim treballant i en una de les nombroses ocasions que tenim empatem. Marxem 1-1 al descans. Sortim molt concentrats i intensos a la segona part cosa que fa que ens avancem ràpidament i a partir d’aquí amb la tranquil·litat del marcador favorable van caient els gols. Molt content de la mentalitat de l’equip.

Gols: Héctor x2, Luis, Pol i Oscar.

Infantil B fem. 3-1 Vallirana A.E.,A

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit amb un inici molt bo on hem sabut llegir bé el rival i atacar. Hem tingut diverses ocasions de gol on només ha entrat una. A la segona part baixem una mica el ritme i ens costa baixar a defensar. Això fa que ens marquin un gol. Seguim treballant per millorar!

Gols: Jana x2 i Maria.

CFS Arenys de Munt, A 0-6 Infantil A fem.

Declaracions de Laia Núñez: Partit que ens ha costat més del que aparentment sembla pel resultat final. Sortim precipitades amb ganes de resoldre el partit a la primera passada i comencem a fallar ocasions clares de gol durant tota la primera part. Al final d’aquesta marquem dos gols molt seguits i marxem 0-2 al descans. Segona part amb la mateixa tònica on el desordre en defensa del rival fa que haguem de prendre decisions sense pilota per jugar una mica més fluid. Finalment, tot i concedir moltes ocasions al rival (gran partit d’Irati) ho aturem i seguim ampliant l’avantatge. Setmana vinent contra Palau, toca deixar-s’ho tot!

Gols: Marta Guerra x2, Romina x2, Anna i Berta.

Cadet B 3-3 Cornella C.F.S., A

Declaracions de Kevin Cheung: Partit incòmode, ells s’han plantat a mitja i a viure de les contres o de pilotes llargues. No hem sabut atacar bé la seva defensa. Al final, joc de 5 i a empatar el partit perquè ells es posen 1-3 per davant.

Gols: Lluc x2 i Xavi.

Cadet A 4-1 Manresa Club Futbol Sala, A

Declaracions d’Adrià Fernández: Partit competit que ens fa sumar la 10a victòria consecutiva. Primera part igualada on no hem estat del tot bé en atac i que ha fet que el partit es tornés més boig del que desitjàvem. Marxem al descans 1-0 gràcies a un doble. A la segona aconseguim calmar el joc una mica més i tot i que aconsegueixen igualar el marcador, fem dos gols seguits gràcies a l’estratègia. Ja de 5 els visitants, fem un gol més.

Gols: Iván x2, Nure i Alex.

Cardedeu, FS, A 3-2 Cadet A fem.

Declaracions de Laia Núñez: No estem fines a l’hora de decidir de cara a porteria i tot i gaudir de moltes ocasions durant la primera part només n’aprofitem una. Ràpid ens empaten el partit i així anem al descans. Segona part molt semblant, on ens tornem a avançar al marcador i en un xut llunyà ens empaten de nou el partit. Comencen les presses i els desordre defensiu, on tenim les nostres que no entren i ens fan el tercer a falta de 5’.

Gols: Carla i Jorgina.

Juvenil B 1-2 CFS Eixample, A

Declaracions de Javi Mellado: Monòleg contra el líder a la primera part on hem sortit jugant amb pivot i generant moltes ocasions. El plantejament avui era jugar 3-1 però igualment amb el joc de 4 quan descansava el nostre pivot hem tingut moltes ocasions més, fins a 8 clares hem comptat. Molt bé en l’elaboració del joc, no li ha cremat la bola a cap jugador. La segona part ha seguit amb la mateixa tònica, generant i fallant ocasions. Ells en dos pèrdues nostres en 2 minuts es posen 0-2 de xuts llunyans. A falta de 10 minuts marquem i seguim intentant-ho fins i tot de 5 però no aconseguim empatar.

Gols:  Miguel.

Juvenil B fem. 4-0 CFS Molins 99, A

Declaracions de Nil Marco: Inici de partit dubitatiu en que ens costa sortir de la seva pressió. Ens traiem ràpid de sobre aquests dubtes i comencem a jugar. Apretem bé,  li posem ritme en atac i som directes creant força perill. Marxem 3-0 al descans. A la segona sortim ficades i fem ràpid el 4t que no deixa cap opció a les rivals. Partit molt complet en totes les facetes i ben competit. Gran feina de les noies. Seguim!

Gols: Júlia x2, Berta i Natàlia.

Mecanoviga CFS Eixample, A 2-7 Juvenil A fem.

Declaracions de Borja Carasusán: Inici de partit fluix on als 40 segons rebem el 1-0. A partir del minut 5 ens hem entonat marcant 4 gols en 10 minuts amb un bon joc entre línies i moviments sense pilota. A la mitja 1-4. La segona ha estat un calc encaixant el 2-4 al poc de començar i patint en certs moments més del compte. Quan ens hem posat a treballar de nou hem estat capaces d’ampliar el marcador fins el 2-7 final. Destacar la bona defensa de 5 ja que no han finalitzat cap cop. Seguim!

Gols: Sonia x3, Clara, Kristine, Helena i pròpia porteria.

Sènior B 4-6 CFS Eixample, Motorsol, B

Declaracions de Miquel Escalona: Partit on aconseguim aixecar un resultat advers fins arribar a l’empat a 4. Després d’aquest gran esforç no hem pogut culminar la remuntada i hem acabat perdent. Si aconseguíssim millorar l’efectivitat de cara a porteria sumaríem molts més punts ja que creem, i fallem, nombroses ocasions.

Gols: Javi x2, Manu i Albert.

Sènior A 2-0 Salou FS, B

Declaracions de Guillem Artés: Victòria sense brillar però igual d’important que les demés. Bona primera part on demostrem que volem els 3 punts. Tenim el domini del partit i les oportunitats però tot i merèixer més marxem a la mitja amb un 2 a 0. La segona baixem un punt d’ intensitat i li donem al rival el protagonisme però el rigor defensiu de l’equip i la bona actuació del nostre porter deixa al rival a 0. Contents per una victòria que ens fa encara més líders. Entrem en una setmana important on ens espera una difícil sortida a la pista dels veïns Barnasants.

Gols: Pau i Ernest.

Industrias Santa Coloma, A 3-5 Sènior A fem.

Declaracions de Cristian Nuez: Primera part apàtica on no sortim bé al partit, estem lentes en tot i encaixem 2 gols de contra. Aconseguim fer el 2-1 d’un xut exterior que es menja portera. Arribem així a la mitja part. Segona part l’actitud canvia i això es converteix en major fluïdesa i creació d’espais. Aixequem poc a poc el marcador fins el 2-4. Ens fan el 3-4 i acabem els dos equips amb 5 faltes. La jugada clau és un doble a favor d’elles que pica travesser, al terra i surt. Podia haver xiulat gol com no perquè l’àrbitre portava tot el partit sense seguir un criteri molt clar. No ha estat gol i un minut després aconseguim el 3-5.

Gols: Laura x2, Sílvia, Belén i Itziar.