El post de la jornada mamut

26 febr. 2019

Ja tenim aquí el post de la jornada mamut. Cap de setmana amb resultats molt variats però que ens deixa les grans victòries del Juvenil A femení i l’Infantil A masculí davant les i els líders respectivament. Us deixem els resultats, les declaracions dels entrenadors/es i els golejadors/es de la jornada.

Benjamí A 4-5 Escola Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit molt igualat davant un equip físicament superior a nosaltres. Comencem una mica superats per la seva pressió que no ens permet sortir amb fluïdesa. Encaixem el primer per un error defensiu i agafem la batuta del partit. Tot i intentar-ho i tenir opcions acabem la primera part 0-1. A la represa mateix guió tot i que aconseguim empatar el partit en un rebot. A partir d’aquí tot s’ha tornat una bogeria. Durant la segona part tornem a ser superiors i després de fer l’empat a dos ens avancem fins a dues vegades al marcador. Amb el 4-3 crec que hem tingut un final molt cruel i hem encaixat dos gols als minuts finals.

Gols: Tudor x2, Oscar i pròpia porteria.

Cornellà C.F.S, B 1-4 Aleví B

Declaracions de David Antón: Partit de més a menys, hem començat bé generant un munt d’ocasions, unes per errades i altres pel seu porter, només en fiquem 2 a la primera part, ells sense casi generar-nos ocasions han aconseguit ficar una de les poques que han tingut. La segona part ha sigut dolenta per part nostra i el rival ha generat molt més del que havia fet a la primera, hem baixat respecte la 1a part tant amb pilota com sense.

Gols: Joel x2, Pau i Guillermo.

Aleví A 2-2 Industrias Santa Coloma, A.

Declaracions de Nil Marco: Gran partit en el que hem estat molt intensos i competit força bé. Primera part igualada i oberta amb ocasions pels dos bàndols i amb dos equips que pressionàvem a dalt. Estem un pèl millors i a pocs segons del descans obrim la llauna marxant 1 a 0. A la segona el partit s’ha descontrolat més i ells han aconseguit empatar. A menys de 2 minuts del final aconseguim fer el 2n però ells ens empaten de nou a 6 segons per la conclusió en una jugada una mica desafortunada. Gran feina i nivell de tot l’equip que sumat a la més que notable actuació del nostre porter casi ens fa aconseguir una victòria de molt mèrit davant un equip que encara no ha perdut i s’està jugant la lliga amb Barça. Molt content, si aconseguim mantenir aquest nivell, sobretot quan sortim de casa, i millorem de cara a porteria podem fer un bon tram final de temporada. Seguim!

Gols: Nacho i Jan Balada.

CFS Arenys de Munt, A 1-1 Aleví A fem.

Declaracions de Maria Solé: Partit on comencem espesses i perdem moltes pilotes. Esperem a mitja pista, intenses però tot i així vivint a remolc d’Arenys al llarg de tota la primera part. Aconseguim marcar el 0-1 d’un gol de corner de primeres per l’esquadra. La segona part, l’equip rival baixa pulsacions i ho aprofitem per tenir més control de la pilota en atac i generem moltes més oportunitats a porteria que no aconseguim culminar. A falta de 3 minuts del final, ens empaten després d’una badada defensiva.

Gols: Laura.

AEE Institut Icària, CET10 5-3 Infantil C

Declaracions de Sergi Ruiz: En atac moltes pèrdues de pilotes sortint de pressió, males preses de decisions a camp contrari i molt poc encert de cara a porteria. En defensa arribem tard a la marca, no seguim les esquenes i som poc contundents.  Despropòsit de partit, per oblidar ràpid.

Gols: Jan Bosch x2 i Pau Morató

CFS Eixample, Motorsol, B 0-6 Infantil B

Declaracions de Pere Graugés: Primera part on ens falta ritme per atacar la mitja pista del rival i ens costa decidir bé quan hem de ser profunds. Dos gols d’estratègia ens permeten marxar 0-2 a la mitja part. A la segona aconseguim estar una mica més fluids en l’atac posicional i els gols van entrant.

Gols: Alex Mester, Samjib, Pere, Max, Pol i pròpia porteria.

Infantil A 5-2 Industrias Santa Coloma A

Declaracions de David Monterrubio: Partit contra els líders on tenim molt clar des del principi que hem de fer i com podem fer mal. Comencem molt intensos i amb una pressió molt alta que ens fa marxar en els primers 10 minuts amb un 3-0 a favor. Els següents 10 minuts de la primera part baixem una mica el ritme i permetem que arribin més, però amb una bona defensa i amb l’encert que han tingut els nostres porters durant tot el partit, marxem amb el 3-0 al descans. La segona part ens costa tenir la pilota però la defensa segueix igual de forta. A falta de 10 pel final aprofitem una contra per ficar el 4-0. A partir d’aquí ha tocat defensar de 5 durant deu minuts, i tot encaixar dos gols per dues accions puntuals, la defensa ha seguit amb la línia del partit. Amb una recuperació a falta de 1:30 hem acabat ficant el definitiu 5-2.

Gols: Luis x2, Héctor, Sergio i Álvaro.

Infantil A fem. 1-1 Futsal Femení Palau-Solità i Plegamans C., A

Declaracions de Laia Núñez: Hem competit molt bé durant tot el partit contra un rival d’un nivell altíssim. Aconseguim arribar a la mitja part 0-0 amb parades de molt de mèrit de les nostres porteres i alguna tímida arribada nostra. A la segona, tot i saber que els seus primers minuts són els forts, badem a l’hora de defensar una paret d’elles just davant de l’àrea i ens fan el gol. No ens entren les presses i aconseguim tenir la nostra per empatar el partit. Felicitat a tot l’equip i al rival pel partidàs que hem viscut avui a pistes.

Gols: Nora.

Casp AE, A 1-4 Cadet B

Declaracions de Kevin Cheung: Contents per la victòria en una pista complicada. Hem complert amb l’objectiu de guanyar, avui no tocava jugar bonic, sinó de ser més directes. Bon treball defensiu i bones finalitzacions. Tots molt contents i satisfets per la victòria contra aquest equip que ens va empatar a zero a l’anada!

Gols: Xavi, Alejandro, Pol i Iván.

Futsal Gestoria Luis Mataró, A 5-3 Cadet A

Declaracions d’Adrià Fernández: Partit molt fluix defensivament en el que hem anat a remolc tota l’estona. No hem sabut defensar el seu joc 3-1 i hem sigut lamentables en la pressió i el replegament. Al descans hem intentat corregir-ho però no ho hem aconseguit. Tirem la petita opció que teníem de lluitar per la lliga.

Gols: Andreu x2 i Albert.

Cadet A fem. 1-2 Sant Joan Despí, CFS, A

Declaracions de Laia Núñez: Mateixa tònica de partit que la setmana anterior. Ens avancem al marcador i tot i tenir el domini de la pilota i ocasions més que clares per ampliar el marcador marxem al descans 1-0. A la segona regalem una cessió on ens empaten el partit i ens marquen el segon a falta de 4 minuts d’un sacada de banda molt mal defensada.

Gols: Jorgina.

Acció Sant Martí Assoc cc, A 4-4 Juvenil B

Declaracions de Javi Mellado: Comencem ficats y amb ritme de joc, fruit d’això marquem el 0-1 aviat. Baixem el ritme i fallem moltes ocasions clares, ells aprofiten 3 contres i es posen per davant, 3-1 a la mitja part. Al principi de la segona encaixem el 4-1 de xut llunyà i comencem amb el joc de 5 a falta de 18 minuts, aconseguim empatar a 4 a falta de 2 i tenim la victòria en varies ocasions que fallem. Dos mans dins l’àrea que tampoc xiula ens podrien haver donat la victòria.

Gols: Adrià x2, Pol i Albert.

Juvenil A 2-0 L’Hospitalet Bellsport, A

Declaracions d’Alex Garcia: Contents per com tornem a guanyar i competir. Defensem bé i tornem a ser solvents i sacrificats. En atac, tot i faltar-nos ritme i profunditat en molts moments, som pacients i intentem generar coses davant la seva defensa a mitja pista. El primer gol és en una superioritat a la meitat de la segona part i el segon a falta de 3 segons defensant el seu joc de 5.

Gols: Ferran i Eric.

CET10 FS, B 0-0 Juvenil B fem.

Declaracions de Nil Marco: Desaprofitem una oportunitat d’or per posar-nos 3 punts per davant les segones i tenir un coixí interessant per partits durs que ens queden. Hem gastat aquesta bala a la primera. Ens trobem un equip tancat a mitja que no ha xutat a porteria pràcticament en tot el partit. Generem de menys a més un munt d’ocasions però la gran actuació de la seva portera i la nostra poca capacitat per fotre la pilota dins ens condemna. Seguim!

Juvenil A fem. 3-2 AE Penya Esplugues, A

Declaracions de Borja Carasusán: Guanyem al líder i ens alcem al primer lloc (amb un partit més) en un encontre molt complet. A la primera part sortim molt fortes i ens aconseguim avançar al primer minut. Elles amb una pressió intensíssima ens posaven en problemes per sortir amb comoditat però, tot i així, hem generat perill. Ens fan el 1-1 a manca de dos minuts amb una pilotada llarga i una cadena d’errors. A la segona hem estat superiors en tots els aspectes. Hem competit i jugat a un nivell tremendament alt per posar-nos 3-1 a poc més de 10 minuts. La falta de punteria i un nou error en una pilotada, aquest de comunicació, ha donat vida al rival amb el 3-2 quan quedaven 5 minuts per acabar. Han tret joc de 5 però hem defensat molt bé sense concedir cap ocasió de gol. Orgullosíssims! Seguim!

Gols: Laia, Clara i Júlia.

RMSI Sports-Tremedal FS, B 6-3 Sènior B

Declaracions de Miquel Escalona: En cap moment hem tingut opció de competir el partit. Necessitem trencar la dinàmica negativa amb una victòria. Només queda seguir treballant.

Gols: Gary, Iker i Manu.

Barnasants Futbol Sala Club, A 1-5 Sènior A

Declaracions de Guillem Artés: Gran partit i superioritat de principi a fi dels nostres. Competim molt bé i mostrem les ganes de voler els 3 punts. Gran primera part 0 a 1, on ens costa obrir la llauna, l’única pega és que podríem haver marxat amb més diferència en el marcador. A la segona sortim amb ganes de trencar el partit i ho aconseguim ens posem 0 a 3 i el rival amb joc de 5 ho intenta i ens marca però fem 2 gols més que suposen el definitiu 1 a 5.

Gols: Pau x2, David Parcet i Pablo.

Sènior A fem. 4-5 El Morell C.F.S., A

Declaracions de Cristian Nuez: Partit molt impotent on surto amb la sensació de que avui la sort no ens ha acompanyat. Primera part fluixa (una més) i Morell s’avança 0-2 sent molt fidels a la seva proposta de defensar ordenadament i jugar a la contra. Segona ho girem, però no sabem donar l’estocada i després, ho acabem pagant amb dos accions molt desafortunades. Rabiós perquè l’equip havia treballat molt bé durant la setmana i a la segona part. Es mereixia seguir sumant.

Gols: Laura x2, Raquel i Cintia.