El post de la jornada mamut

12 març 2019

El cap de setmana ens deixa un balanç de 12 victòries, 2 empats i 4 derrotes. Us deixem tots els resultats, declaracions dels entrenadors/es i els golejadors/es.

FS Castelldefels JC 10, A 4-3 Benjamí, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit en una pista molt complicada. Comencem bé amb el nostre joc de talls però encaixem dos gols molt seguits. A partir d’aquí aprofitem dos errors del rival i marxem a la mitja part 2-2. A la segona ells han estat millor i ens ha costat molt treure la pilota del nostre camp. Al final apretem una mica més i tot i tenir opcions acabem 4-3.

Gols: Luis, Tudor i Pau

Aleví B 4-3 FS Castelldefels Chiringuito Iguana, A

Declaracions de David Antón: Bon partit nostre. Amb parts on hem estat molt bé amb pilota i sense i altres que ens ha costat més. Tot i això, als moments de dificultat hem competit bé. Merescuda victòria que ens dóna més tranquil·litat per seguir treballant!

Gols: Joel x2, Aleix i Pau.

Palau Solità i Plegamans 2017 CFS 1-3 Aleví A

Declaracions de Nil Marco: Ens avancem molt ràpid en una pista complicada i davant un rival que ens ha esperat a mitja pista. Ells han anat combinant el joc 3-1 amb el 4-0 i en un desajust defensiu que acaba amb un xut exterior ens empaten. Ens ha costat atacar però en un xut exterior i una bona jugada aconseguim marxar 1-3 al descans. A la segona ells pugen la pressió i nosaltres estem més sòlids defensivament, generant perill en transicions però el marcador ja no s’ha mogut. Seguim!

Gols: Nil, Nacho i Eric.

Aleví A fem. 5-2 FS Olesa, A

Declaracions de Maria Solé: Rival intens que no va començar tan fort com esperàvem i vam poder tenir la pilota i construir el joc a mida. Marquem el 1r i tenim altres oportunitats on no finalitzem amb encert. Aprofiten per empatar-nos a 1 però reaccionem i marquem el 2-1 i 3-1 abans de la mitja part. Ens relaxem un pèl i deixem que revifin elles però tot i així seguim mantenint un bon nivell i acabem marcant la diferència.

Gols: Jana x2, Victoria x2 i Paola.

Infantil C 5-1 Jesuïtes el Clot Club Esp, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit en general un pèl avorridot i per moments lent en el joc, però portem la iniciativa i creem ocasions. Avui hem estat millor en les transicions i en la finalització. Podem exigir-nos no haver encaixat gol avui, llàstima que ens costi tant mantenir la porteria a 0. Bona victòria per agafar confiança després del mal partit de la darrera jornada!

Gols: Pau Diaz x2, Martí Marro x2 i Lluc.

Infantil B 4-5 C.E.DMS, A

Declaracions de Pere Graugés: Partit davant d’un bon rival més físic que nosaltres. Primers quinze minuts on estem tous en defensa, som massa plans en l’atac posicional i ens fan molt mal quan no finalitzem i els deixem córrer. Parcial de 0-4. Abans de la mitja part fem l’1-4. A la segona som més directes en atac i amb el segon gol canviem la mentalitat i ens creiem que podem competir el partit. Acabem tenint moltes ocasions.

Gols: Samjib x2, Pere i Marc.

Fusal Arenys de Mar, A 6-4 Infantil A

Declaracions de Marc Solé: Partit en una pista complicada i equip que té un dels jugadors més desequilibrants de la categoria. Comencem perdent 1-0, però amb la feina en la pressió aconseguim remuntar per arribar 1-2 al descans. Mal inici de la segona que fa que rebem 3 gols en 4 min. En una pèrdua ens fiquen el cinquè. A partir d’aquí amb més cor que cap aconseguim marcar dos gols. Amb el 5-4 ho intentem els últims minuts de 5 però finalment ens marquen el sisè a porteria buida.

Gols: Héctor x2, Pol i Oscar

Infantil B fem. 2-1 Molins 99, C.F.S., A

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit molt igualat que ens ha exigit molt durant tot el partit. No hem fet una bona primera part. Hem fallat tant en atac com en defensa. Marxem 0-0 al descans. A la segona, pugem la intensitat i la nostra defensa. Un error ens penalitza i s’avancen en el marcador. Ràpidament empatem el partit amb un contraatac. A falta de set minuts per acabar marquem el segon amb un xut exterior. Felicitar-les per l’esforç i la victòria!

Gols: Jana i Mercè.

Cadet B 1-0 Club Gracia Futbol Sala

Declaracions de Kevin Cheung: Ens plantegen una defensa a 1/4 de pista que ens ha costat llegir i atacar. Al final el gol ha arribat com havia de ser, un xut de 10m.

Gols: Diego Ramirez

Cadet A 2-2 5 Martorell Club Sala, A

Declaracions d’Adrià Fernández: Partit igualat on segurament l’empat ha sigut un resultat força just. Ens hem avançat a l’última jugada de la primera part i hem fet el segon als 5-6 minuts de la segona. Tot i tenir alguna ocasió per fer el tercer, hem encaixat el 2-1. A falta de menys de 3 minuts, el rival s’ha posat de 5 i ho ha fet molt bé. Hem defensat dues jugades girant bé la defensa, però sobre la botzina ens fan l’empat.

Gols: Andreu i Oscar.

Riudellots A.C.E., A 1-4 Cadet A fem.

Declaracions de Laia Núñez: Partit on anem de menys a més, on tenim la paciència per elaborar i arribar a porteria. El 0-1 entra en pròpia porta amb molta fortuna i ràpidament fem el segon. La segona part mantenim el ritme i el rival, amb només un canvi, li costa seguir-nos. Contents amb la victòria!

Gols: Tania x2, Natasha i pròpia porteria.

Juvenil B 9-1 EFS Balaguer Comptat d’Urgell, A

Declaracions de Javi Mellado: Primers minuts molt confiats pel resultat ampli de l’anada, molt freds en elaboració i en defensa, fins i tot aprofiten una errada per marcar el 0-1. Aviat ens fiquem al partit i empatem, continuem amb el control del partit i encara que fallen ocasions clares, acabem amb 3-1 la primera part. A la segona part després de fer el 4-1, ells tiren el partit i aconseguim ampliar el resultat fins el 9-1 final.

Gols: Pol, Dan, Albert, Alberto, Max, Adrià, Víctor, Franc i Miguel

Juvenil A 9-2 Futsal Inlingua Mataro, A

Declaracions d’Alex Garcia: Duel directe per la segona posició en el que a la primera part hem estat molt intensos en defensa i moltes recuperacions i molt bones finalitzacions han fet que marxéssim amb un abultat 6-0 al descans. A la segona part ens ha tocat estar els 20 minuts defensant el seu joc de 5. Els 10 primers minuts ens fan molt mal però la gran actuació a la porteria fa que mantinguem la diferència. Modifiquem la defensa i acabem guanyant la part per 3-2. Gran victòria!

Gols: Franc x3, Paul x2, Gilles x2, Juan i Àlex.

Juvenil B fem. 4-0 Futsal Athletic Vilatorrada, A

Declaracions de Nil Marco: Partit correcte en línies generals que ens permet recuperar ritme i sensacions després de l’aturada i amb una propera setmana important. Hem generat força davant una defensa que aconseguíem desordenar amb certa facilitat i que acabava reculant molt. Una vegada més perdonem diferents ocasions clares. Bons tres punts. Seguim!

Gols: Nardi, Coll, Júlia i Stepha.

Futsal Mataró CE 1-4 Juvenil A fem.

Declaracions de Borja Carasusán: Partit fluix en una pista complicada, on el rival venia de guanyar-ho tot a casa des d’octubre. Ens ha costat molt ajustar-nos a la mida del terreny de joc i atacar la seva mitja pista. Manca de fluïdesa, de moviment sense pilota i toves al replegaments. Mataró ens ha generat massa amb molt poc però marxem 0-1 guanyant a la mitja. A la segona hem millorat un pèl però encara molt lluny del nostre nivell. Fem el 0-2 al minut 5 i a falta de 8 ens surten amb portera-jugadora. Concedim molt poc però amb una badada de banda ens fan el 1-2 quan quedaven 2 minuts. El 1-3 arriba al minut següent i el 1-4 amb un robatori al joc de 5. Hem jugat amb foc tot el partit i ens hem pogut cremar a última hora. Un altre dia potser no tenim tanta sort. Tornem a arribar molt a porteria però som massa toves i fallem més que una escopeta de feria. Seguim!

Gols: Júlia x2, Laura i Laia.

Sènior B 5-2 Alheña Club Esportiu, B

Declaracions de Miquel Escalona: Partit molt seriós contra el segon classificat. Quan anem per davant en el marcador som un equip diferent, competim, ens sacrifiquen, som solidaris, creiem en la victòria. Gran  partit de tot l’equip, i en especial de la porteria que ens va donar la confiança necessària en un partit tant ajustat.

Gols: Manu x2, Joan, Nil i Javi.

Sènior A 2-2 Sant Sadurní F.S., A

Declaracions de Guillem Artés: Dur empat contra un rival de mitja taula que ens frena una ratxa de 6 victòries seguides. Partit que tenim controlat tot i no estar fins del tot però on creem moltes ocasions de gol i que no sabem materialitzar. Tot i aixi ens posem per davant al marcador 2-0. Fins al minut 34 on rebem el 2-1 i apagada general. Desapareixem del camp i ells ho aprofiten per fer l’ empat. Ens posem de 5 però no ho aconseguim.

Gols: Pau x2.

Estel Vallseca, A 3-2 Sènior A fem.

Declaracions de Cristian Nuez: Primera part 0-1. Joc no molt bo, però correcte, on en línies generals som superiors al rival. Segona part, hem fet el pena i som esclaus de la nostra irregularitat constant mental i futbolística.

Gols: Laura i Cintia.