Resultats de la jornada

26 març 2019

Pre-Mini A 47-39 Sant Joan Bosco Horta

Superiors durant tot el partit amb moments de desconnexió al principi de la segona meitat. Bona intensitat als dos costats de la pista.

Pre-Mini B 6-36 EPSA

Bons primers quarts on els locals van poder dur a la pràctica els conceptes treballats als entrenaments. La manca d’intensitat defensiva no va permetre competir a l’equip.

Mini Mixte 75-62 Llacuna de Poblenou

Partit molt complet de tot l’equip als dos costats de la pista. L’efectivitat en les transicions ofensives dels mamuts, van ser determinants pel resultat final.

Sant Ignasi 27-42 Mini Femení

Partit molt competit on les rivals no ho van posar gens fàcil. Primers tres quarts molt igualats però després de la mitja part, amb un parcial 3-15, es va obrir diferència en el marcador. Cal vigilar amb els errors defensius.

CEB Sant Jordi 63-34 Mini Masculí

Enfrontament molt igualat fins al temps de descans. En la repressa, els locals van aprofitar millor els avantatges generades en atac i així obtenir la victòria.

Pàlcam  86-71 Pre-Infantil F.

Visita a una de les pistes més complicades de tota la temporada. Les rivals van sortir molt més concentrades i van estar sempre per davant en el marcador. Les mamuts es van acostar en diferents moments però sempre van jugar a remolc del rival.

Infantil M. 68-38 Lluïsos de Gràcia

Gran partit dels mamuts en tots els aspectes. Tothom va aportar per obtenir un resultat ampli contra un equip que en el partit d’anada, es va fer amb la victòria. Cal destacar l’encert en el tir exterior dels locals.

CB Coll 57-53 Cadet F.

Rival intens que va plantejar diferents alternatives en l’aspecte defensiu. L’equip va sortir massa confiat i les locals ho van aprofitar per obtenir la primera victòria de la segona fase.

Cadet M. 36-50 Pàlcam

Primer quart amb molts errors per part dels dos equips que va finalitzar amb un marcador molt curt. En l’inici del segon període, iniciativa pels locals que els hi va permetre ficar-se per davant amb un lleuger avantatge. Es va arribar a un final ajustat on els mamuts van saber gestionar millor les decisions.

Lima Horta 45-47 Júnior F.

La bona intensitat defensiva i l’encert en atac, van ser els aspectes protagonistes de la victòria en el desplaçament de l’equip per aconseguir la tretzena victòria de la temporada i consolidar-se en el quart lloc.

Júnior M. 48-47 CB Viladecans

Victòria davant del líder amb un gran esforç col·lectiu. Tot i un primer quart fluix quant a concentració, es va aconseguir entrar al partit abans del descans. Al final, una defensa zonal va deixar als visitants sense idees ofensives. A millorar l’efectivitat en els tirs lliures.

Sots-25 M. 38-48 European International School

Inici nefast en camp ofensiu que el rival va saber aprofitar per aconseguir un marge de punts important. Els locals van competir per tenir possibilitats de remuntar però l’efectivitat del de Sant Cugat va sentenciar el partit en els darrers minuts.

Vila Olímpica 58-74 Sots-25 F.

Victòria a domicili contra un equip de la zona baixa de la classificació. Les mamuts es van contagiar del ritme rival i no van realitzar un partit gaire lluït.