El post de la jornada mamut

2 maig 2019

Us portem el post de la jornada del passat cap de setmana. Resultats, declaracions dels entrenadors/es i golejaors/es d’una jornada que va coronar el Juvenil B femení com a campió de lliga a tres jornades pel final.

Pallejà F.S., A 1-5 Benjamí A

Declaracions d’Eric Barrachina: Bon partit en línies generals que resolem a la segona part. A la primera però hem tingut molta pilota però ens ha costat fer mal amb ella: poc profunds i quan ho aconseguíem hem generat poc. Tot i així l’acabem 0-1. A la mitja ajustem un parell de coses que fa que sortim molt més intensos i en els primers minuts fem molt de mal a les esquenes. Hem fet bona segona part i el resultat final ha sigut d’1-5.

Gols: Zaki x2, Tudor x2 i Hector.

Futsal Arenys de Mar, A 1-4 Aleví A

Declaracions de Nil Marco: Visitàvem la pista dels cuers que tenien l’última opció per poder seguir vius. Hem fet un partit seriós i correcte. Marxem 0-2 al descans. A la represa aconsegueixen marcar però fem el 1-3 relativament ràpid i evitem patir en el tram final de partit amb un quart gol. Seguim!

Gols: Aleix, Nacho, Àlex i Marc.

Futsal Mataró C.E., A. 2-2 Aleví A fem.

Declaracions de Maria Solé: Partit entre 1r i 2n, on anem a plantar cara. Sortim endollades i fent les coses ordenadament i bé, fet que fa que ens avancem al marcador. Tot i arribades a porteria de Mataró, tenim el control de la pilota i ocasions de gol que no acabem de posar dins. En un corner en contra, estem fluixes i després de rebots arriba pilota a 2n pal a una i gol. 1-1 a la mitja part. Seguim bé, ens avancem 1-2 i a Mataró li agafen les presses i passa a ser un joc per les dues parts més desordenat, fet que no ens afavoreix. Tot i les bones intervencions de la nostra portera al llarg del partit, un xut d’una sacada de banda imparable va a gol i ens empaten 2-2 a falta de 10 minuts encara pel final. Patim força els últims minuts i no aconseguim posposar-los la celebració de la lliga.

Gols: Júlia i Victoria.

Infantil C 5-0 CET 10 FS (Adela Trenquelleón)

Declaracions de Sergi Ruiz: Bon partit en línies generals. Juguem bé l’atac posicional, fem bones combinacions i trenem bé les transicions ofensives. Durant el partit generem moltes ocasions i això ens permet tenir sempre controlat el marcador. En defensa ens fem sòlids i concedim molt poques ocasions al rival, les quals són ben resoltes a porteria.

Gols: Martí x2, Ferran Balta, Pau Diaz i Alberto.

Infantil B 2-3 F.S. Castelldefels Casa Diego, A

Declaracions de Pere Graugés: Bona primera part en què aconseguim sortir bé de la pressió del rival i generem força ocasions que, en part per les bones intervencions del porter rival, no som capaços de materialitzar. A falta de 3 minuts pel descans encaixem el 0-1 que ens deixa una mica groguis els últims minuts abans del descans. A la segona aconseguim tornar a sortir amb la bona dinàmica de la major part de minuts de la primera i empatem aviat. A partir d’aquí el rival fa un pas endavant, ens enfonsa massa en defensa i ens busquen molts xuts exteriors. En dos d’aquests venen el 1-2 i el 1-3, a falta de 4 i 1 minut pel final. En l’última jugada del partit fem el 2-3.

Gols: Niel i Samjib.

Futsal Sistelabel Mataró, A 2-4 Infantil A

Declaracions de Marc Solé: Partit seriós de tot l’equip on hem sabut defensar molt bé el seu joc directe amb el pivot. Arribem al descans amb un 0-1 al marcador, curt per les nombroses ocasions que hem generat (4 pals). Millorem l’encert en la segona i ens distanciem sempre de 2-3 gols que ens fa jugar amb la tranquil·litat necessària fins al final. Ens queden dues finals per assolir un dels objectius que ens hem marcat.

Gols: Luis, Héctor, Oscar i Sergio.

Futsal Athletic Vilatorrada, A 0-3 Infantil B fem.

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit que ens ha costat llegir-lo. Durant la primera part hem generat ocasions però hem fet males decisions. A la segona, en defensa hem estat més actives i hem sortit molt bé a l’atac. Contenta per la porteria a zero! Seguim !

Gols: Mariona Riera, Jana i Martina.

CFS Palau Solità i Plegamans C, A 4-0 Infantil A fem.

Declaracions de Laia Núñez: Comencem molt intenses i tenim alguna ocasió que no acabem materialitzant. Elles, en la seva primera arribada clara, ens fan el primer. Tot i així, no ens enfonsem i continuem lluitant però en una individualitat de la seva millor jugadora ens fan al segon just al final de la primera. A la segona, tot i confiar en la remuntada, només entrar ens fan un golàs. Ho provem de 5 però no hi ha sort i ens fan el definitiu 4-0 a porteria buida.

Cadet B 3-2 AECS L’Hospitalet, A

Declaracions de Kevin Cheung: Partit dominat de principi a fi, ells ens han esperat a mitja pista i a viure de les contres. Al final d’una jugada d’estratègia ens fan l’empat a 1 abans de la primera part i ens deixa una mica tocats. Segona part d’escàndol, creant i fallant moltíssimes ocasions i han sortit alguns nervis. Al final ha volgut entrar. Final del partit ens fan un gol de falta tontament però ja no hi havia més temps.

Gols: Marc, Ivan i pròpia porteria.

Cadet A 3-1 Club Natació Sabadell, A

Declaracions d’Adrià Fernández: Victòria treballada i patida que no hem aconseguit tancar-la fins al final. Hem aconseguit frenar en molt moments el seu joc 3-1, però no hem sabut frenar la bogeria de contraatacs que han buscat en molts moments. Seguim decidint malament en molts moments i ens costa atacar defenses intenses.

Gols: Pol, Ivan i Santi.

Sant Joan Despí CFS, A 0-1 Cadet A fem.

Declaracions de Laia Núñez: Anem al camp del tercer classificat sense portera i amb només dos canvis. Plantegem un partit a mitja pista i a tirar contraatacs. I, per una vegada, en tota la temporada, ens surt cara. Tot i elles gaudir de diverses ocasions, ens hem defensat bé i hem aprofitat una de les contres a falta de 5 minuts de partit. Més que orgullosa de com hem plantat cara!

Gols: Jorgina.

Juvenil B 1-5 Arrels AEFS, A

Declaracions de Javi Mellado: Primera part molt competida, molt bona intensitat defensiva i bon ritme de pilota, una contra i un gol amb 3 jugadors per una expulsió per doble groga fa que ens posem 0-2. Escurcem el marcador amb un bon gol però la manca d’encert de cara a porteria fa que acabem 1-2 a la primera meitat. Cal dir que Jan fa tres parades de molt mèrit. La segona part canvia totalment, en comptes de corregir els errors, els fem més greus i el partit es torna una bogeria, segueix sent competit però les errades en defensa posen el marcador final d’1-5.

Gols: Miguel.

Juvenil B fem. 4-2 AECS L’Hospitalet, A

Partit en el que podíem ser campiones i no sortim com cal a pista. Sense tensió i poc ficades, cosa que ja es veia venir abans de començar… Al minut encaixem un gol i això ens ha despertat de cop. Empatem ràpid, anem de menys a més i perdonem algunes ocasions clares. Marxem 2-1 al descans. Elles ens esperaven sovint a mitja i miraven de jugar molt directe, sobretot amb sacades llargues i ràpides de la portera que hem controlat millor a mesura que avançaven els minuts. A la segona el partit s’ha enrarit un pèl i ens ha costat tenir més control. Ens empaten en un transició però novament ens avancem ràpid en un penal. Al final fem el 4-2 i defensem bé el seu joc de cinc. CAMPIONES A 3 JORNADES DEL FINAL!!!

Gols: Coll x2, Natalia i Stepha.

CFS Palau Solità i Plegamans 2007 2-8 Juvenil A fem.

Declaracions de Borja Carasusán: Partit discret on el rival ens ha exigit molt poc. Ens esperaven a gairebé 10 metres i buscaven pilotada llarga quan podien. Marxem 1-5 al descans. A la segona, tot i rebre el 2-5, no hem patit i ha seguit la mateixa tònica de la primera. Ampliem fins el 2-8 perdonant moltíssim. En partits així, encara que costi, ens hem d’exigir més. Seguim!

Gols: Laura x3, Helena x3, Sonia i Africa.

Senior B 3-1 Xarxa A.E., B

Declaracions de Miquel Escalona: Sisena victòria consecutiva en un dels millors partits de la temporada. L’equip creu en la victòria en tot moment. Dóna gust veure 12 jugadors implicats i sumant durant tot el partit.

Gols: Joan, Manu i Sergi.

Sènior A 6-4 AECS L’Hospitalet, A

Declaracions de Guillem Artés: Partit amb moltes imprecisions que confirma que no estem en el nostre millor moment, però la estratègia i els gols en moments i situacions importants de partit ens donen una victòria importantíssima per encarar les difícils 3 últimes jornades amb il·lusió per competir la lliga.

Gols: David Parcet x2, Guillem x2, David Monterrubio i Pau.