El post de la jornada mamut

14 maig 2019

La jornada ens deixa a l’Infantil A aconseguint la 3a plaça de la classificació i al Cadet A masculí i Juvenil A femení com a subcampions de lliga. Un subcampionat que també ha aconseguit l’Infantil C masculí malgrat que encara no ha acabat la lliga i que també serveix per certificar l’ascens a la segona divisió. Enhorabona!!!

A continuació us deixem els resultats, les declaracions i els golejadors de la jornada.

Horta Futbol Sala Club, A 6-3 Aleví B

Declaracions de David Antón: Resultat enganyós. Ens costa molt arrancar i ells tenen uns primers minuts on són superiors i es posen 2-0, poc a poc hem començat a jugar i acabem els últims 10 minuts de la 1a part sent superiors i ajustant el partit al 2-1. A la segona part sortim molt bé i sent millors però es posen 3-1, tot i això seguim i aconseguim igualar a 3. El 4-3 és d’un contraatac precedit d’un pal nostre, aquest gol ens fa molt mal i seguim lluitant però arriben 2 gols més en contra.

Gols: Pau x2 i Joel.

Aleví A 3-2 CET10, FS (Artós Sports Club), A

Declaracions de Nil Marco: Últim partit de lliga en que el rival és jugava la permanència. L’empat i la victòria els servia si Sant Julià perdia, cosa que ha passat. Ens han sortit a mitja pista i ens ha costat atacar-ho. Encaixem aviat en una pèrdua. Amb el pas dels minuts hem anat de menys a més i ho hem atacat millor amb alguns bons moments. Aconseguim donar-li la volta i marxar al descans 2-1. A la segona ens venen a pressionar i el partit es torna més boig. Ens costa tenir el control però en una falta fem el 3-1. Al cap de poc es tornen a posar en el partit amb un gol. Al llarg de la segona hem perdonat algunes clares, els hi hem donat vida i han estat a punt d’aconseguir l’empat en l’últim minut jugant de 5. Tanquem una lliga amb victòria i amb bon gust de boca, conscients que segur que hauríem pogut fer coses millor però també que n’hem fet de moltes altres molt i molt bé amb un equip nou que ha competit i ha aconseguit un bon tercer lloc.

Gols: Eric, Nacho i Aleix.

Aleví A fem. – Arenys de Munt CFS

Suspès per pluja.

Infantil C 8-1 Estel Vallseca, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Més enllà del partit, estem d’enhorabona perquè matemàticament ja som subcampions i nou equip de segona divisió!!! Molt content del grup, de l’evolució de l’equip i d’aquest increïble final de temporada amb 8 victòries consecutives. Mires enrere i valores tot el que ens ha costat aconseguir-ho! Agrair a jugadors, famílies i cos tècnic pel suport, l’esforç i dedicació! Ara ens toca gaudir sense pressió d’aquestes 2 últimes jornades, on segur que jugarem grans partits contra molt bons rivals!

Gols: Alberto x3, Jan x2, Lluc x2 i Ferran Balta.

CCR Gavá / Col. Santo Ángel, A 6-3 Infantil B

Declaracions de Pere Graugés: Partit contra un rival directe per la quarta posició, un bon equip molt més físic que nosaltres que ha sabut treure profit a aquest factor. En defensa patim molt amb els seus talls llargs i ens guanyen moltes esquenes, tant quan apretem a dalt com quan decidim provar-ho a mitja pista. En atac, tot i no tenir gaire continuïtat, fem mal quan aconseguim superar la primera línia de la seva pressió i ser verticals.

Gols: Pol x2 i Marc Vidal.

Infantil A 7-4 Natació Sabadell, A

Declaracions de Marc Solé: Bons primers minuts de partit que fa que ens avancem ràpidament al marcador. Però a partir de que ens empaten el partit i davant d’un equip molt físic, ens costa trobar el nostre joc i marxem 2-3 al descans. La mitja part ens serveix per ser conscients de que només ens val guanyar per ser tercers. Sortim molt ficats, remuntem ràpidament i a partir del 5-3 s’acaba el partit. Molt content de la temporada i l’evolució de tots els jugadors, ens mereixíem aquesta tercera posició. Ara tocar tancar la temporada de la millor manera, les semis de copa ens esperen!

Gols: Luis x3, Álvaro, Max, Sergio i Jan.

Infantil B fem. 1-2 Vallirana A.E., A

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit fluix. Hem tingut moments bons i d’altres que no sabíem que fem amb la pilota. No hem estat encertades de cara a porteria i hem pres males decisions. Dura derrota. Seguim depenen de nosaltres mateixes.

Gols: Jana.

Infantil A fem. 1-3 AE Penya Esplugues, A

Declaracions de Laia Núñez: Estem molt bé durant els primers 10 minuts de partit, creant ocasions i aguantant molt bé el seu atac. En dues jugades aïllades, molt seguides, es posen 0-2 per davant i anem al descans. Segona mateixa tònica, on els hi costa més arribar però la primera que tenen ens el fan. Amb el 0-3 ho provem de 5 i tot i gaudir d’alguna ocasió només aconseguim fer-ne 1.

Gols: Marta Garcia.

Arrels A.E.F.S., A 6-1 Cadet B

Declaracions de Kevin Cheung: No fem bon partit, masses nervis sabent el que ens jugàvem i fan que fem un partit molt dolent. Males presses de decisions que ens costen gols en contra i poc intensos durant el partit, així és molt complicat. Per sort continuem depenem de nosaltres mateixos, setmana que ve juguem contra Castelldefels que ens van guanyar a l’anada, toca patir!

Gols: Diego Ramírez.

Sant Julià C.E., A 5-3 Cadet A

Declaracions d’Adrià Fernández: Sortim adormits, poc intensos i 0 concentrats. Fruit d’això rebem dos gols en dues jugades on han tret ràpid i estem empanats. Just abans del descans ens fem un gol en pròpia porteria amb molt mala sort. 3-0. A la segona hem sortit amb més actitud, però un gol d’un xut desviat i un tacó al segon pal d’un xut creuat fan que es posin 5-0. Aquí hem canviat l’actitud i ens ho hem cregut, massa tard. Hem fallat un penal, però hem seguit fins marcar 3 gols. De 5 hem seguit generant però no hem tingut encert.

Gols: Ivan x2 i Andreu.

CEFS Rubí, A 5-4 Cadet A fem.

Declaracions de Laia Núñez: Fem una primera part per oblidar on, amb un Rubí a mitja pista, no som capaces de donar ritme de pilota, ni fer tres passades seguides, ni donar intensitat al partit. Així s’acaba manifestant en el primer gol en contra, en una falta a la frontal de l’àrea, on Irati fa una doble aturada però tot i així acaba entrant perquè la resta ens ho mirem. Marxem al descans 3-1. A la segona pugem el ritme i demostrem que sabem jugar a alguna cosa i ens posem 3-4 al marcador. A falta de 7 minuts prenem males decisions i ens fan l’empat. A falta de 2 minuts tornem a decidir malament en una jugada idèntica a la del quart gol i ens fan el definitiu 5-4.

Gols: Tania x2, Cristina i pròpia porteria.

CES Bosco Rocafort, A 2-2 Juvenil B

Declaracions d’Alex Garcia: Tot i ser superiors tot el partit no ens sentim còmodes davant la seva defensa pressionant, ens costa circular la pilota amb fluïdesa i ser verticals. Ens posem 0-2 a falta de 50 segons de la primera part però a falta de 20 segons ens fan un gol de falta mal defensat. A la segona comencem amb la mateixa tònica però moltes imprecisions sortint de pressió fa que concedim masses ocasions i que ens facin l’empat. Els últims 12 minuts tenim moltes ocasions però no estem encertats de cara a porteria.

Gols: Albert i Adrià.

Natació Sabadell, A 4-4 Juvenil, A

Declaracions d’Alex Garcia: Tercer empat consecutiu a una pista, i contra un rival, incòmodes. La falta de tensió i concentració fa que encaixem amb facilitat. Ho intentem de 5 l’últim minut i mig però no aconseguim la victòria.

Gols: Àlex x3 i Adrià.

Juvenil B fem. 12-1 Futsal Martorell 2010, A

Declaracions de Nil Marco: Bon partit, amb bon ritme de bola davant un equip força inferior que a l’inici ens ha arribat a empatar a 1. A diferència de moltes altres vegades avui hem estat actives i no ens hem adaptat al que teníem davant. Estem acabant la temporada molt fortes. Ara ja només ens queda un partit. Seguim!

Gols: Natalia x3, Bech x3, Coll x3, Nardi x2 i Stepha.

Juvenil A fem. 7-0 FS CET10, A

Declaracions de Borja Carasusán: Molt bon partit per acabar la lliga. A la primera hem estat un pèl sobreexcitades i hem jugat amb més cor que cap. Tot i així, hem tingut molts bons minuts per marxar 2-0 al descans. A la segona ens hem asserenat i s’ha notat al joc. Molt ritme, molts moviments sense pilota i moltíssimes finalitzacions sent molt superiors sense gairebé concedir ocasions. Molt contents per fer una segona volta perfecte, tot victòries!

Gols: Helena x3, Sonia, Kris, Clara i Laia.

EPSA C, A 2-6 Sènior B

Declaracions de Miquel Escalona: Setena victòria consecutiva d’un equip que ha trobat el seu model de joc. Tot i que no fem una bona primera part som superiors al rival durant tot el partit. Ara ens trobem còmodes al camp i tots juguem al mateix. Destacar el retorn de Mario després de 7 mesos de lesió. Som-hi!!! Queden dos partits més!!!

Gols: Manu x2, Iker x2, Nil i Gary.

FS Linyola A 3-3 Sènior A

Declaracions de Guillem Artés: Tornem a competir a un altíssim nivell contra un rival molt potent i a una pista molt incòmode. Ens posem 0 a 2 i a un minut del final de la primera un penal permet donar ales al rival. La segona part ells apreten més, nosaltres notem l’esforç de la primera i ens tanquen a la nostra pista.  Ens fan l’ empat però reaccionem i ens tornem a posar per davant al marcador, que aconseguim aguantar fins que a falta de 22 segons amb porter-jugador ens fan el definitiu 3 a 3.

Gols: Pablo, Arnau i Ernest.

Sènior A fem. 2-4 Màgic Sants Futsal, A

Declaracions de Cristian Nuez: Partit on Màgic ha vingut hipermotivat al jugar-se el descens i ha plantejat partit molt intens. A nosaltres ens costa entendre que avui jugar al 70% no serveix. Ens ha costat jugar amb pilota als espais i fer mal, preníem males decisions constants. Primera marxem perdent 0-1 per un error d’esquena a una passada llarga i mala sortida de portera. Segona aconseguim empatar. Tenim els millors minuts i ocasions, però no entra. Ens marquen segon gol i tercer, en situacions bastant evitables. Jugant de 5, ens anul·len un gol per mans que no són. Ens marquen el 4t i marquem el 2-4 final a falta de 10 segons.

Gols: Laura i Sílvia.