El post de la jornada mamut de futbol sala

8 oct. 2019

Us portem el post de la jornada mamut de futbol sala. Resultats, declaracions dels entrenadors/es i golejadors/es. Jornada que ens deixa un balanç de 12 victòries, 4 empats i 6 derrotes.

Industrias Santa Coloma, A  8-1 Minibenjamí A

Declaracions de Xec Tarruell: Primer partit federat del Minibenjamí que afrontem amb molts nervis contra un equip que estarà per dalt. La seva pressió a dalt i la nostre imprecisió de passades i controls fa que ens costi molt sortir de pressió durant tot el partit. Marxem a la primera part 3-0 aguantant bé el resultat i creant alguna ocasió. Segona part se’ns envà el partit.

Gols: Aleix Garriga.

Benjamí B 4-2 Sant Joan Despí, B

Declaracions de Carles Hernán: Comencem amb alta intensitat el partit, robem boles a primera línia i guanyem esquenes on creem moltes ocasions, el porter del seu equip fa un gran paper. Però acaben arribant els gols i ens anem 3-0 a la primera part. La segona part sortim una mica dormits però acaba arribant el 4-0 a falta de 6 minuts d’acabar. Comença la pluja, ens confiem amb el marcador i encaixem 2 gols en 2 minuts. Parem el partit a falta de 4 minuts per la pluja.

Gols: Otto, Max, Arnau i Roger.

Benjamí A – C.E. Maristes Sants-Les Corts, A

Suspès per pluja.

Rubí C.E.F.S., A 0-10 Aleví A femení

Declaracions de Maria Solé: Equip molt jove, que tot i les circumstàncies tècnicament ho fan prou bé i lluitaven amb ganes cada pilota. Nosaltres sortim amb les idees clares. Les facilitats del rival fan que acabem arribant bé i constantment a porteria contrària. Als primers 5 minuts anem ja 0-3 i als 14 0-6. Segona part el mateix escenari i segueixen entrant. Acabem posant algunes condicions per exigir-nos més, i ho aconseguim. Molts contenta amb l’ordre i eficiència de tot l’equip.

Gols: Victoria x4, Nur x2, Laura, Nuria, Berta i Sara.

Horta Fútbol Sala Club, A 3-2 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: Partit on no sortim bé i encaixem un gol molt ràpid, tot i això, espavilem i competim bé els següents minuts, però tornem a baixar el nivell als últims minuts de la primera part, ens anem al descans perdent 2 a 1. Segona part on sortim molt bé, jugant més directes i pressionant molt millor, tenim 17 minuts molt bons on empatem i tenim varis pals per avançar-nos, però el seu gol ens fa molt mal i ja no hem tingut gaires més opcions d’empat. Llàstima el resultat, crec que el més just era l’empat. Seguim!

Gols: Bernat i Pol.

Palau Solità i Plegamans 2007 CFS,A 0-4 Aleví A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Partit sòlid davant d’un rival que ens ha esperat a mitja pista durant els 30 minuts i al que no hem concedit pràcticament cap ocasió. Bon inici de partit, amb bon ritme de pilota i sent verticals, que fa que ens posem 0-3 al minut 8. Afluixem una mica i marxem a la mitja amb el mateix marcador. A la segona provem coses noves per atacar-ho i anem de menys a més. A millorar la finalització.

Gols: Nil x2, Marc i Sander.

Infantil B femení 9-1 Badalona Futsal Iris, A

Declaracions de Paula Nardi: Comencem la lliga contra un rival fluix, el qual defensava molt individualment. A la primera part aquesta defensa ens molesta i no acabem de trobar-nos còmodes. Marxem 4-1 a la mitja part. A la segona part, hem sabut aprofitar els espais al mig que generava aquesta defensa individual, i arribar amb més facilitat i fluïdesa a la porteria rival. Tenim moltes oportunitats de cara a porteria que no sabem aprofitar. Quan juguem contra un rival més exigent no les podrem perdonar com estem fent. El gol que encaixem ha sigut un regal per part nostra, mentre sacàvem un córner. Bon partit per agafar confiança!

Gols: Abril x3, Jana x2, Aina, Júlia, Carla Costa i Carla Hernández.

Infantil A femení  0-1 Penya Esplugues, Assoc. Esp., A

Declaracions de Raquel Almirall: Primer partit de lliga contra rival directe i molt igualat. Primera part on elles estan més encertades i organitzades que nosaltres, tot i així construïm en atac i fem una bona pressió, arribant a porteria però sense sort en l’encert. El gol que ens encaixen és un xut de sacada de banda. Segona part on nosaltres estem molt millor. Ens esperen a mitja pista i tenim un parell d’ocasions claríssimes de gol, però la pilota no entra. A seguir treballant!!

Joventut Les Corts, A – Infantil C masculí

CES Bosco Rocafort, A 1-1 Infantil B masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Pista molt incòmode que ens dificulta molt l’elaboració del joc. Tot i així no renunciem a tenir la possessió de pilota i això fa que ens costi molt sortir de pressió i generar espais en atac posicional. La segona part és una bogeria de transicions ofensives i defensives, perdem el control del partit i ens ho juguem tot a estar més fins de cara a porteria, que no és el cas. Debut complicat i ara amb més ganes que mai de seguir millorant.

Gols: Àlex.

Infantil A masculí 3-8 Manresa Futbol Sala, A

Declaracions de Nil Marco: Derrota molt dura davant un equip que ha competit millor els moments clau i que ens ha superat en el físic. Excepte alguns minuts en què estem millor crec que ells han estat superiors i justos vencedors encara que el resultat un pèl exagerat. A la segona hem baixat els braços amb el 2-4 quan millor estàvem per mirar d’empatar i que ens ha fet molt mal. Ens ha faltat contundència entre moltes altres coses. Això és molt llarg, aprendrem i millorarem. Seguim!

Gols: Pere, Samjib i Marc Vidal.

Futsal Feimat Mataró, A 2-2 Cadet B femení

Declaracions de Xènia Bellet: Molt bon partit de totes. Hem estat superiors davant d’un bon equip en una pista complicada. Hem mogut la pilota i hem sabut fer mal però ens ha faltat la finalització. No hem estat encertades de cara a porteria. Llàstima pels dos gols que hem encaixat, han estat mala sort. Felicitar-les per l’esforç que han fet durant tot el partit.

Gols: Cristina x2.

Cadet C masculí 3-3 CSC Futsal, A

Declaracions d’Eduard Plana: Partit molt igualat on marxem 2-1 al descans però sortim dormits a la segona i ens fan ràpid el 2-3, però seguim intentant-ho fins al final i aconseguim el 3-3 que ens permet puntuar. Bastantes ocasions per els 2 equips, hem de millorar molt la intensitat i tenir més calma amb pilota. Molt per treballar encara.

Gols: Ferran Balta x2 i Pau Garrigos.

L’Hospitalet Bellsport, A 2-1 Cadet B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Complicat contra el rival favorit de la categoria, la primera part no hem estat en cap moment, tot i així, només encaixem un gol. Segona part, corregim i intentem creure en que podem fer millor les coses i competim una mica més. En el moment que més estem ficats, encaixem el segon gol i ens mata a tots. Malgrat malbaratar la primera part, content pel resultat i per la segona part feta pels jugadors.

Gols: Sergio.

Club Sala 5 Martorell 3-4 Cadet A masculí

Declaracions d’Adrià Fernández: Victòria molt important en un partit molt igualat. Primera part molt competida on hem estat millor els últims 10 minuts però tot i així no ens hem acabat de trobar còmodes. L’inici de la segona és molt bo i agafem avantatge al marcador fins l’1-4. Aquí ells es creixen i en un error en la creació ens fan el 2-4 i en pocs minuts el 3-4 en una banda. Aguantem els últims minuts amb ells fent joc de 5 tenint un punt de fortuna.

Gols: Albert, Juanjo, Diego i Ignacio Prieto.

CFS Arenys de Munt, A 0-5 Juvenil A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Primera part molt fluixa. Potser ens ha perjudicat avançar-nos al segon 15 i ens hem relaxat. Molt imprecises a les passades, arribàvem tard a la pressió i ens guanyaven l’esquena amb extrema facilitat. L’únic positiu que ens emportem és el 0-2. A la segona hem volgut i intentat esborrar la imatge de la primera. Tot i que no hem estat al nostre nivell s’han vist més cosetes i bona predisposició. Ens costa i sempre estem incòmodes visitant Arenys. Amb el 0-3 matem el partit. El dos gols restants venen d’una bona defensa de 5. L’últim ha servit per veure l’estrena golejadora de la nostra portera, l’Ángela. Seguim!

Gols: Helena x2, Júlia, Marta i Ángela.

Juvenil B masculí 5-4 Spall CFS Ciutat Mataró, A

Declaracions de Javi Mellado: Sumem 3 punts contra un rival nou a la categoria el qual no coneixíem. Hem dominat gran part del partit, ens hem avançat als 4 minuts amb un bon joc i molt bon ritme, després de l’empat a 1 no hem trigat gaire en avançar-nos altre cop. Acabem 4-1 la primera part estant molt seriosos i molt centrats en el partit. La segona part comença igual però després de fallar 3 ocasions claríssimes ens marquen el 4-2 i ens entren els nervis, encara descentrats ens fan el 4-3 i per sort hem tornat a la dinàmica que portàvem per tornar a marcar. El 5-4 arriba a 20” del final amb joc de 5.

Gols: Fèlix x2, Andreu, Pol Navarro i Pol Fernández.

Juvenil A masculí 5-2 Manresa Futbol Sala, A

Declaracions de Nil Marco: Molt bon partit en línies generals. Intensos i amb bon ritme i criteri amb bola en la majoria de minuts. Marxem 2-0 al descans. A la represa ens marquen aviat el 2 a 1 però responem amb el 3-1. El partit s’ha enrarit i una expulsió per doble groga sembla que ens havia de fer patir. Defensem molt bé la inferioritat i no només això sinó que marquem el 4t i just quan recuperàvem home el 5è. Amb el joc de 5 no ens han creat gaire i encaixem el segon en una cessió al final. Molt ben competit, sumant cadascun dels jugadors i tots junts. Seguim!

Gols: Franc x3, Paul i Ivan.

La Nova Esquerra C.F., A 0-11 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Hem estat molt superiors. Sortim ficades i ens avancem ràpid en el marcador sense deixar cap opció a les rivals. Anem ampliant el resultat amb el pas dels minuts. Seguim!

Gols: Laia Bech x3, Haruka x2, Ivars x2, Aroa, Coll, Aina i Mireia.

Futsalpax Tarragona CE, A 2-5 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Començàvem la lliga a una pista molt complicada contra un dels rivals més forts de la categoria i hem fet un partit per emmarcar. Hem dominat amb un bon joc i una gran defensa a la primera part. Pràcticament no hem concedit ocasions contra un rival amb jugadores molt bones al 1c1. Marxem 0-2 al descans. A la segona aconseguim el 0-3 al primer minut tallant les ales a les locals. A mitjans de la segona part rebem el 1-3, responem al minut següent amb el 1-4 i en poc temps ens fan el 2-4. Minuts on hem patit i ens hem descontrolat una mica però hem aconseguit tranquil·litzar la situació. El 2-5 arriba gràcies a una bona pressió quan volien sortir de 5. Molt contents amb les noies, seguim!

Gols: Clara x3, Sonia i pròpia porteria.

Sènior C masculí 4-1 Centre Montserrat Xavier 1904, C

Declaracions de Pol Marquilles: Victòria contra un rival inferior a nosaltres. Encaixem un gol per falta de concentració en la defensa d’un corner.

Gols: Pau, Alex, Roger i Albert.

Centre Monsterreat Xavier 1904, A 3-8 Sènior B masculí

Declaracions de Juanjo Soriano: 1a victòria a la lliga davant un rival inferior. 1a part hem dominat el joc però sense sort cara a gol. En la 2a hem estat més encertats i d’aquí el resultat final.

Gols: Joan x2, Manu x2, Victor Zamora x2, Adrià i Nil.

Molins 99 CFS, A 5-2 Sènior A masculí

Declaracions de Guillem Artés: Superats per un rival que ens planteja un partit intens amb una defensa zonal alta i que no ens permet estar còmodes en cap moment del partit. Aconseguim fer el 0 a 1 però en un desajust en la sortida de pilota ens empaten, així arribem al descans. Comencem la segona amb els mateixos problemes, i en una jugada d’ estratègia ens fan el 2 a 1 que ens fa molt mal. En pocs minuts encaixem el 3. Ja a la desesperada tenim bons minuts però sense encert ni sort de cara a porta. Ho provem amb porter jugador i fem el segon, però encaixem 2 gols més.

Gols: Marc Rodríguez i David Macian.