El post de la jornada mamut de bàsquet

9 oct. 2019

A continuació us deixem els resultats dels partits del cap de setmana i les cròniques de cadascun d’ells en una jornada en que debutaven en la competició alguns equips. A destacar els grans resultats de tots els conjunts que han competit molt bé obtenint algunes victòries de mèrit sobretot en el cas dels més grans.

Mini Masculí – CE Laietà: ajornat per pluja.

Mini Femení – CB Grup Barna: ajornat per pluja.

Pre-Infantil Masculí 41-73 CB Manyanet Les Corts:  Debut complicat pel preinfantil masculí. Moltes pilotes perdudes i males decisions en atac que s’han vist castigades amb molts punts de contraatac per part de l’equip rival. Tot i això, els mamuts no han perdut la cara al partit i han firmat un últim període molt bo, on s’ha demostrat la feina feta als entrenaments.

CB Roser 36-41 Pre-Infantil Femení: Hem jugat a ratxes, no estàvem concentrades, hem defensat tovetes… Però han començat a jugar en equip, a mirar el tall i aixecar el cap en els contraatacs, bona selecció de tir.

Infantil Femení: jornada descans.

Cadet A Masculí: jornada descans.

Cadet B Masculí 62-57 CB IPSI 05 A: Iniciativa en el marcador dels visitants en els primers quarts, obtenint una avantatge de fins a 15 punts. Els mamuts van incrementar la intensitat en tornar del descans per canviar la dinàmica i aconseguir la primera victòria de la temporada.

FC Martinenc B 39-27 Cadet Femení:  Érem superiors físicament però hem començat amb un baix nivell defensiu i permetent basquets fàcils. L’atac era molt precipitat i amb moltes individualitats, la majoria acabaven amb errors no forçats. Hem estat competint tot el partit, menys el primer quart que hem acabat 15 a 8.

Júnior Masculí 53-51 European International School: Primera victòria de la temporada en un partit molt competit. Cal millorar la gestió dels minuts finals i l’encert des del 4,60, però en general hem fet un partit sòlid a tots dos cantons de la pista. Seguim!

CEB Pallejà 41-44 Júnior Femení: Segona jornada de lliga i es va repetir el guió del primer partit. Intercanvi de cops en el primer quart i certa avantatge per les mamuts abans del descans gràcies a les alternatives defensives. En el transcurs del tercer quart, el partit es va tornar a igualar. L’enfrontament no es va decidir fins l’últim minut on les visitants van estar més encertades en el tir exterior.

AB Vendrell 43-66 Sots-21 Femení: Visita a una de les pistes complicades de la categoria i gràcies a un gran treball col·lectiu, es va obtenir una victòria solvent. Primer quart molt igualat amb cistelles de qualitat. A destacar l’encert exterior de les del Vendrell. A partir del segon període es van ajustar certs detalls defensius i això va permetre a les mamuts distanciar-se en el marcador i jugar amb més confiança en atac.

Sots-25 Masculí 50-37 EPSA: Partit difícil contra un equip dur i amb ofici. Però l’equip treballa i suma per tirar els partits endavant. Seguirem entrenament a entrenament, partit a partit, per millorar i polir detalls. Som-hi!!!

Bàsquet Nou Barris 63-65 Sots-25 Femení: Ens ha costat guanyar i hem anat casi tot el partit per sota però hem sabut mantenir el cap ficat en el partit per guanyar.

Recordem que els 4 equips CEEB comencen el 19/20 octubre la lliga.