16 oct. 2019

La jornada ens deixa un balanç de 17 victòries i 5 derrotes. A continuació teniu els resultats, les declaracions i els golejadors/es.

Minibenjamí A 6-1 Baixsud Futsal de Castelldefels, C.E., A

Declaracions de Xec Tarruell: Partit on som superiors durant tot el partit, tot i això s’avancen al marcador ells al minut 1 per una pèrdua d’últim. Ràpidament ens posem 1-1, a mitja part 3-1 i final 6-1. Hi ha moments del partit que ens enganxem a un joc desorganitzat i és quan patim, sobretot amb el 6-1. Guiu para un parell de 1xP. Pressionem bé la pilota i amb individualitats sortim de pressió.

Gols: Aleix Garriga x2, Teo, Manu, Roc i pròpia porteria.

Penya Esplugues Assoc. Esp., B 1-2 Benjamí B

Declaracions de Carles Hernán: Primera part molt fluixeta, pavelló on s’escolta tot i els pares de l’altre animaven i protestaven, estem insegurs amb pilota i ens la intentem treure de sobre. Arribem poquet i el porter ens para un penal. Arriba el seu gol abans d’acabar la part. Comencem fent una molt bona segona part on arriben els nostres dos gols però ens tornen a dominar i no aconseguim crear ocasions. Ens passa el mateix que a la segona part i ens fa por rebre la pilota. Però acabem emportant-nos el partit! Moltes cosetes a millorar però contents.

Gols: David x2.

Babar A.E., A 0-15 Benjamí A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit on som superiors en tot moment. Ens ha servit per anar provant coses i agafar bones sensacions. Setmana que ve més!

Gols: Oriol x5, Marcos x5, Óscar x3 i Miquel x2.

Aleví A femení 3-2 C.N. Caldes F.S., A

Declaracions de Maria Solé: Ens avancem als 2 min amb una bona jugada individual i seguidament fem el 2n. Caldes molt intens en defensa i nosaltres molt poc precises en la passada fa que sigui un partit una mica boig. Anem 2-1 a la mitja part. Ens reordenem una mica però seguim imprecises, aconseguim marcar el 3-1 i elles el 3-2 a falta de pocs minuts. Patim per mantenir el marcador a favor.

Gols: Victoria x2 i Nur.

Aleví B masculí 4-3 AE Sant Andreu, A

Declaracions de David Antón: Partit on sortim molt bé i ens posem 3-0, ens relaxem i encaixem 2 gols a pilota aturada, ens anem a la mitja part 3-2. Segona part igualada on competim bé i ens quedem amb els 3 punts.

Gols: Gerard, Aleix, Pol i Àlex.

Aleví A masculí 6-0 Ripollet F.S.,A

Declaracions de Pere Graugés: Primera part igualada i molt intensa, de pressions altes, on els dos equips estem més còmodes sense la pilota. Els primers 7-8 minuts som massa horitzontals en la sortida de pressió i perdem alguna pilota perillosa a prop de la nostra porteria. L’1-0 ens ajuda a millorar i acabem la primera part amb alguna ocasió clara més. A l’inici de la segona aconseguim posar-nos 3-0 en menys de dos minuts amb dues transicions ràpides. A partir d’aquí el partit es trenca una mica i, sobretot robant pilotes, anem generant superioritats que tirem bé.

Gols: Alex x2, Marc x2, David i Pau.

Penya Blaugrana Montmeló 1-2 Infantil B femení

Declaracions de Paula Nardi: Partit patit davant d’un rival directe que jugava amb un canvi només i no hem sabut aprofitar per la nostra falta d’intensitat. El rival s’ha tancat molt bé a mitja pista la qual cosa si no movíem la pilota ràpid ens costava trobar la verticalitat. Hem marxat a la mitja part perdent 1-0, i a la segona part ho hem sabut remuntar. Contenta per la victòria que ens ajuda a agafar confiança per afrontar el pròxim partit contra un rival que aspira a guanyar la lliga, i de ben segur patirem.

Gols: Tania i Abril.

Molins 99, C.F.S.,A 1-5 Infantil A femení

Declaracions de Raquel Almirall: Primera part ens fan el 1-0 des d’un xut d’un sacada de fora de banda que rebota a una jugadora nostra i entra dins. Ens fa activar-nos encara molt més i als 2 minuts empatem. Elles juguen molt directe a pivot però sabem com defensar-ho i no ens ocasionen perill. Tot i arribar molts cops a porteria només fem el 1-2 al final de la primera part. Segona part on durant els primers 10 minuts elles no surten de la nostra pressió i només ens arriben a porteria 2-3 cops als últims minuts de partit. Nosaltres estem molt bé amb pilota i acabem el partit amb el 1-5. Primers 3 punts de la lliga on hem sigut superiors al llarg de tot el partit. A seguir!

Gols: Mercè, Berta, Paola, Natasha i Helena.

Infantil C masculí 3-2 Barceloneta Futsal Club Esportiu, A

Declaracions de David Monterrubio: Partit en el que som superiors i que acabem patint més del compte. Fem una primera part molt bona on sabem llegir les facilitats que ens dóna el rival i on creem moltes ocasions clares que no aconseguim materialitzar amb gols. Tot i així aconseguim anar al descans amb un gol a favor. La segona una dinàmica semblant que ens porta a aconseguir el segon gol i que semblava que ens donaria tranquil·litat. En els últims 10 minuts rebem una expulsió de Pau per doble groga que ells aconsegueixen aprofitar per retallar distancia. A falta de 5 minuts ens empaten amb un xut llunyà que semblava que faria acabar el partit així, però a dos del final amb una gran jugada de Beren aconseguim posar el definitiu 3-2. Molt content per com han competit els nois!

Gols: Pau, Berenguer i Daniel Arnau

Infantil B masculí 6-3 Club Gràcia Futbol Sala, A

Declaracions de Sergi Ruiz: Primera part moguda en quant a gols, marxem al descans amb 5-3. Anem sempre per davant en el marcador i això ens dóna tranquil·litat per seguir encarant el partit. Les transicions no ens estan afavorint ja que encaixem més gols dels que marquem. Segona part tractem de tenir més possessió de la pilota i millorem la presa de decisions. Aconseguim fer el 6-3 final i tenir sota control els últims minuts del partit.

Gols: Alex Mester x3, Pablo, Biel i Marc.

Barça, A 3-2 Infantil A masculí

Declaracions de Nil Marco: Partit que competim en tot moment i en el que si haguéssim estat més encertats hauríem pogut rascar alguna coseta. Inici de primera part on no acabem d’apretar bé la bola fet que afavoreix els seus atacs força directes, ens fan mal a les esquenes i acabem encaixant. Amb el pas dels minuts ens sentim millor i marxem al descans 1-0. A la segona sortim molt bé, pugem línies i estem una mica més a prop de la seva porteria. Malgrat tot encaixem el segon. Amb bola ens costa tenir continuïtat però tot i ser directes mirem de fer-ho amb criteri i sense treure’ns la pilota de sobre. En una bona pressió fem el 2-1 que ens posa en el partit però poc després en una falta un pèl desafortunada ens fan el 3-1. Tenim uns minuts fluixos però sabem patir i a dos minuts del final de nou en la pressió robem una bola que significa el 3-2. Tenim alguna per fer l’empat però no ha pogut ser. Seguim!

Gols: Max i Pere.

Cadet B femení

Jornada de descans.

AEE Institut Icària CET10, A 3-2 Cadet A femení

Declaracions de Laia Núñez: Sortim poc intenses i gens concentrades, la qual cosa fa que al primer minut ens mengem una esquena i s’avancin al marcador. Tot i això, responem bé i al següent minut fem l’empat. Tot i així no estem bé amb pilota i ens costa molt tenir ocasions clares de gol. Marxem 1-1 a la mitja part. A la segona mateixa tònica de partit i ens fan 2 gols molt ràpid de la mateixa manera. Els últims 10’ volem despertar, però tot i intentar-ho no cau més que un gol.

Gols: Ona i Jana.

Gavà Lopez Roca CFS, A 0 – 4 Cadet C masculí

Declaracions d’Eduard Plana: Partit on som superiors i marxem amb 0-3 al descans sense cap sensació de perill a la nostra àrea. A la segona part sortim una mica dubitatius i ens costa més fer un joc fluid i es converteix en una segona part sense joc pràcticament on ells si que tenen algun ocasió més però som nosaltres qui fem el 0-4 i gaudim de més ocasions en el còmput general per ampliar el marcador. Molt ben competit d’inici a fi.

Gols: Ferran Balta x2, Lluc i Alejandro.

Cadet B masculí 0-5 F.S. Ripollet A

Declaracions de Kevin Cheung: Complicat guanyar contra un rival que és superior a tu físicament si no li poses ganes ni intensitat. Inici dur de la lliga, esperem girar aquesta dinàmica el mes aviat possible.

FS Aixam Sant Cugat, A 1-6 Cadet A masculí

Declaracions d’Adrià Fernández: Partit fred, amb ritme baix i poca intensitat. En molts moments ens ha costat atacar una defensa a 3/4 – mitja pista, que anava tancant-se a mesura que anàvem fent passades. Hem marxat 1-4 a la mitja sense fer un gran joc, a la segona hem intentat corregir els errors per tenir més fluïdesa però no ho hem aconseguit.

Gols: Diego x2, Ruben, Juanjo, Antoni i Ignacio Prieto.

Juvenil A femení 5-1 Penya Blaugrana Montmeló

Declaracions de Borja Carasusán: Molt bona primera part tant en construcció com en la pressió. Hem aconseguit que el rival pràcticament no sortís de la seva pista i hem generat ocasions de tots els colors per marxar 4-0 al descans. A la segona Montmeló ha estat més agressiu, ens han vingut a buscar i han aconseguit retallar distàncies amb el 4-1 de falta. No hem estat tan fines com a la primera però hem tingut moments bastant bons. Amb el 5-1 el rival ha baixat els braços. Seguim!

Gols: Clara x2, Helena, Laura i pròpia porteria.

CFS Eixample, A 4-1 Juvenil B masculí

Declaracions de Javi Mellado: Resultat massa ampli pel que s’ha vist a la pista, on hem portat la iniciativa en el joc durant els 40 minuts. A la primera part ens fan dues ocasions i ens fan un gol, marxem 1-1 al descans. A la segona part perdem la intensitat defensiva que teníem a la primera i fallem ocasions clares per igualar el partit, al final de 5 tampoc tenim encert.

Gols: Pol Navarro.

Palma Futsal, A 4-3 Juvenil A masculí

Declaracions d’Alex Garcia: Primera part molt intensa on les pressions altes dels dos equips no permeten donar molta continuïtat amb pilota. Aguantem el ritme casi 10 minuts i ens avancem 0-1 en un xut exterior, a partir d’aquí ells estan més intensos i molt efectius i marxem amb un ampli 4-1 al descans. A la segona part el ritme sense pilota baixa, canviem la forma d’atacar i aconseguim posar-nos 4-3 a falta de 7 minuts i amb el rival amb 5 faltes. Ho intentem fins el final i tenim 2 o 3 ocasions clares però no entren.

Gols: Jordi, Franc i Paul.

Sènior B femení 6-3 CFS Eixample, B

Declaracions de Nil Marco: Molt bon partit, amb un ritme i intensitat alts. Hem estat força bé en la pressió i en la elaboració tenint pràcticament el control absolut del partit. Marxem 1-0 al descans i un gran inici de segona part ens posa 4-0. A partir d’aquí baixem una marxa i s’arriben a posar 5 a 3. No hem de deixar entrar a les rivals a un partit en el que estàvem demostrant un gran nivell. Bona victòria. Seguim!

Gols: Aroa x2, Coll, Laia Bech, Nardi i Mireia.

Sènior A femení – Jesus-Maria CE, A

Partit ajornat.

IPSE el Pilar C.E., B 0-3 Sènior C masculí

Declaracions de Pol Marquilles: Dominem el partit en tot moment, ens plantegen una defensa a mitja pista que ens permet jugar còmodament i tenir el joc controlat. Tot i així, falta ritme de joc, més seguretat i més efectivitat de cara a porteria.

Gols: Aleix x2 i Alex Barenys.

Sènior B masculí 8-2 CSC Futsal, B

Declaracions de Juanjo Soriano: Partit dominat de principi a fi que fins la 2a part no s’ha vist reflectit en el marcador per manca d’encert de cara a porteria en la 1a part. Una vegada més, la 2a part millor que la 1a.

Gols: Joan x5, Adrià, Damià i Manu.

Molins 99 CFS, A 5-2 Sènior A masculí

Declaracions de Guillem Artés: Gran resposta de l’equip després de la desfeta de Molins. Ens costa entrar en partit tot i el gol als inicis de partit. La circulació de pilota és lenta i imprecisa i la defensa massa separada entre línies que no ens permet una recuperació en zona de perill rival. A mesura que anem marcant gols millorem en confiança i en joc per arribar al descans 4 a 0. La segona la comencem marcant dos gols més però per culà del resultat baixem un punt i ells ens apreten, ens creen ocasions i rebem gol. La nostra resposta fer dos gols més per deixar el marcador amb un voluminós 8 a 1 final.

Gols: Josep x2, Pau x2, Pablo, Victor, Marc Rodríguez i David Macian.