26 nov. 2019

El cap de setmana ens deixa un balanç de 18 victòries, 0 empats i 5 derrotes. A continuació teniu tots els resultats, les cròniques dels entrenadors/es i els golejadors/es:

Baixsud Futsal de Castelldefels, A 5-3 Minibenjamí, A

Declaracions de Xec Tarruell: Partit “boig” dominat per transicions, on cap dels dos equips té el control i guanya qui està més eficient cara porta. La primera part ens surt cara posant-nos 2-3 a favor amb dos gols de córner i una pilota robada a primera línia. Segona part creu, on no en marquem cap i ens remunten. Final 5-3.

Gols: Aleix Garriga x2 i Miquel.

Benjamí B 5-2 Penya Esplugues, Assoc. Esp., B

Declaracions de Carles Hernán: Comencem el partit amb un ritme molt baix, ens costa sortir de la pressió i no guanyem espais, acabem marcant un gol però ells no ens deixen sortir i acaba arribant el 1-1. La segona part estem més fins i tenim 10 minuts on marquem 4 gols i decantem el partit. Acaba arribant el 5-2 a falta de pocs minuts per una pèrdua a baix i una badada defensiva. Partit de menys a més però molt molt content amb els ànims, la intensitat i les ganes de competir!

Gols: Biel Bondia x2 ,Arnau x2 i Max.

Benjamí A X-2 A.E. Babar, A

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit davant un dels rivals de la zona baixa. Som molt superiors durant tot el partit. Hem repartit minuts i ens ha servit per agafar confiança.

Gols: Marcos x4, Òscar x4, Miquel x4, Oriol x3, Aleix x3, Guillem i Miquel Riu.

Escola Futbol Sala Jordi Torras Sant Vicenç, A 1-11 Aleví A femení

Declaracions de Maria Solé: Fem una primera part correcta amb un joc simple i sense veure massa el treball de les darreres setmanes. Estem poc agressives en la nostra primera línia defensiva i ens la superen diverses vegades sense acabar-nos de fer mal. Anem 0-7 la mitja part i posem normes per donar vida al joc i exigir-nos algo més, i ho aconseguim. En una molt bona acció individual de la seva millor jugadora, ens marquem en pròpia porta a l’arribar a replegar al segon pal.

Gols: Victoria x5, Nur x3, Laura x2 i Paula.

CEFS Prosperitat, A 9-1 Aleví B masculí

Declaracions de David Antón: Primera part on competim a estones però els moments en que desconnectem ens penalitzen molt. Segona part de tràmit on encaixem 4 gols mes.

Gols: Gerard.

Natació Sabadell, A 1-10 Aleví A masculí

Declaracions de Pere Graugés: Bon partit en una pista incòmode. En defensa estem bé pressionant a dalt i concedim poc. Amb pilota, condicionats per la pista i la pressió molt individual que ens plantegen, som directes però decidim força bé. Bon treball de l’estratègia, que ens dóna 4 gols.

Gols: Nil x3, Pau x2, Sander x2, Alex, David, Tudor

Infantil B femení 11-1 Pura Brasa Racing Pineda Futbol Sala, A

Declaracions de Paula Nardi: Tornem a jugar contra un equip fluix, però a diferència dels altres partits ens hem exigit una mica més, i hem marcat nosaltres el ritme. Ens anem a la mitja part 6-0. Durant tota la segona part defensem a mitja pista, i en atac practiquem aspectes pels futurs partits que ens venen.

Gols: Aina x4, Abril x3, Maria x2, Júlia i Carla Costa.

Infantil A femení 6-2 F.S. Olesa, A

Declaracions de Raquel Almirall: Inici de partit fluix per part nostra, on als 20 segons una pilota llarga a pivot ens fa encaixar el 0-1. Tot i així, reaccionem ràpidament i als 25 segons empatem el partit 1-1. El joc que elles proposen és esperar-nos a mitja pista i tirar pilotes llargues a pivot. En atac estem amb molt poca mobilitat i ens precipitem. A la segona part baixem a mitja pista per evitar les sacades directament a pivot. Precipitades marquem el 2-1 i 3-1 però en una jugada molt semblant a la del seu primer gol ens encaixen el 3-2. Tot i que el partit és completament nostre, seguim precipitades i volent marcar el més ràpid possible. Tot i així aconseguim mantenir la paciència i no és fins els últims 10 minuts que deixem de precipitar-nos i comencem a jugar com ho sabem fer, marcant així fins el 6-2.

Gols: Berta x2, Mercè, Carla López, Helena i Mariona.

Infantil C masculí

Suspès per pluja.

Sant Cugat FS, A 1-2 Infantil B masculí

Declaracions de Sergi Ruiz: Bons primers 15 minuts on tenim un ritme alt de pilota, generem espais, tenim ocasions i posem el 0-2 en el marcador. A partir d’aquí davallada general fins arribar a una fluixa segona part on encaixem l’1-2. Últims minuts de partit ens crema la pilota, perdem el control del joc i ens generen més que nosaltres a ells. Ho competim i aconseguim una patida i necessària victòria.

Gols: Àlex Torres i Àlex Mester.

Infantil A masculí 7-0 CEFS Prosperitat, A.

Declaracions de Nil Marco: Partit davant l’últim classificat en el que som superiors en tot moment. Amb pilota hem estat còmodes i hem tingut bons moments. Podem exigir-nos un pèl més en tots els aspectes. Contents per la porteria a zero i per mantenir dinàmica guanyadora. Seguim!

Gols: Marc x2, Pere x2, Sam, Biel i Max

Lloret de Mar 2015 Femení CF, A 0-12 Cadet B femení

Declaracions de Xènia Bellet: Ha estat un partit bo per part nostra davant d’un rival fluix. A la primera part ens ha costat posar-li ritme al partit i a 10 minuts per fer el primer gol. Hem perdonat moltes i marxem 0-3 al descans. A la segona les nostres transicions són més ràpides i la intensitat en defensa és més elevada. Amb un bon joc en equip marquem el 0-4 i poc a poc la distància va creixent. Contenta per la porteria a 0 i per la confiança que estem agafant!

Gols: Lucia x4, Blanca x3, Cristina, Carla, Èlia, Lídia i pròpia porteria.

Cadet A femení 12-0 Futsal Athletic Vilatorrada, A

Declaracions de Laia Núñez: Partit molt incòmode on ens costa molt jugar amb el vent que feia a pistes. Durant els primers minuts, tot i tenir la pilota, ens costa molt generar perill a la seva porteria i les que tenim les finalitzem a les mans de la portera. Marxem a la mitja part guanyant 5-0 per grans individualitats, però no acabem de mostrar criteri en el joc d’equip. A la segona, amb el vent bufant a favor, sembla que tenim més criteri i elaborem millor. Anem ampliant el marcador fins el 12-0 final.

Gols: Jorgina x4, Marta García x3, Xènia x2, Romina x2 i Ona.

Cadet C masculí 6-4 AECS Hospitalet, B

Declaracions d’Eduard Plana: Primera part on ens avancem ràpid però ens aconsegueixen empatar en un contraatac, reaccionem ràpid i acabem 4-1 la primera part amb domini clar. Segona part tornem a marcar ràpid el 5-1 només començar però afluixem tant en atac com en defensa i es posen 5-3, tornem a respondre amb el 6-3 però acabem amb un partit descontrolat on la segona part és totalment seva

Gols: Ferran Balta x2, Joan x2, Dani i Pau Morató.

F.S. Bosco, A 2-0 Cadet B masculí

Declaracions de Kevin Cheung: Hem sortit tous al principi del principi de partit, sabíem com jugaria Bosco i tot i així ens ha falta un punt d’intensitat que al final s’ha convertit en dos gols en contra. Crec que no hem fet mal partit davant d’un bon rival però som Les Corts i ens falta gol. Continuarem treballant i insistint!

Natació Sabadell, A 3-10 Cadet A masculí

Declaracions d’Adrià Fernández: Victòria important, després d’una derrota dura la setmana passada, davant un rival complicat i un camp incòmode. Tot i començar bé i posar-nos per davant al marcador molt aviat, ells han respòs fent l’empat abans dels 3 minuts. Hem seguit fent un molt bon joc que ens ha permès ampliar les distàncies fins l’1-4. Tot i així, abans de la mitja, hem baixat el ritme i hem rebut dos gols. La segona és totalment nostra. Ells molt cansats i nosaltres molt efectius de cara a porteria. Hem defensat bé el seu joc de 5 i no hem baixat el llistó fins el final.

Gols: Juanjo x3, Ignacio Echevarría x2, Diego x2, Luis, Toni i David Rosa.

Juvenil A femení 5-3 FS CET10, A

Declaracions de Borja Carasusán: Partit dur contra un equip molt rocós i intens. Rival directe que només estava tres punts per sota. Comencem de cara el partit fent el 1-0 als 10 segons. No hem caigut en l’error de relaxar-nos com a altres partits quan hem marcat molt aviat. Aconseguim generar moltes situacions de gol però no estem fines en la finalització. Poc a poc CET10 apareixia i ens complicava el partit. Anem a la mitja 2-0 després d’un gol de falta directa a manca de 5 minuts. A la represa intercanvi de cops als 5 minuts inicials. 2-1 després d’un rebot, 3-1 i 3-2 després d’una pèrdua vora l’àrea. CET10 s’ha crescut, ens ha complicat molt la sortida de pressió però ens hem posat a jugar 3-1 i hem vist la llum. Tornem a agafar el timó del partit per fer 2 gols més pel 5-2. El seu tercer gol arriba a falta de 30 segons després d’una galopada per banda de la seva millor jugadora. Bona feina de les noies, ha tocat lluitar i patir però hem estat a l’altura. Seguim!

Gols: Laura, Júlia, Kris, Clara i Natàlia.

Juvenil B masculí 6-2 Natació Sabadell, B

Declaracions de Javi Mellado: Bon inici de partit amb tot l’equip molt ficat, marquem un alt ritme de joc i generem moltes ocasions, abans dels dos minuts fem el primer gol. Tenim mancances en defensa que per sort les suplim amb un gran partit de David i a falta de 5 segons per finalitzar la primera part fem el segon gol, 2-0. A la segona, ells pugen la pressió i ens costa sortir, canviem per jugar amb pivot i donar més profunditat i arriben dos gols més. Ells no tenen sort de cara a porteria i surten de 5, una pèrdua i una jugada on arribem tard fa que escurcin el marcador a 4-2, al final arrodonim el resultat amb dos gols sense porter.

Gols: Javi x2, Pol Fernández x2, Pol Encuentra i Fèlix.

Juvenil A masculí 11-4 Ripollet F.S., A

Declaracions d’Alex Garcia: Primera part en la que portem el pes del partit però és igualada en ocasions. Marxem 4-3 al descans, concedint moltes opcions al rival. A la segona sortim enxufats i marquem 2 gols ràpid que posen al 6-3 al marcador i ens permeten jugar més tranquils fins el final.

Gols: Nil x3, Arnau x2, Massana, Sergi, Ferri, Franc, Juan i Candi.

Montsant F.S., A 0-5 Sènior B femení

Declaracions de Nil Marco: Partit seriós en línies generals en el que hem estat força bé. Ens ha costat obrir la llauna, elles acabaven reculant molt en defensa i ens costava trobar espais per finalitzar amb claredat. Al minut 15 hem fet el primer i automàticament hem fet dos més seguits per marxar al descans 0-3. A la segona fem ràpid el quart i acabem tancant el partit amb el pas dels minuts. Contentes pel quart partit amb porteria a zero, grans accions de sacrifici defensiu, les porteres i certa solidesa com equip ho estan fent possible. Seguim!

Gols: Elena, Berta, Gal·la, Nardi i Júlia Coll.

CFS Molins 99, A 4-3 Sènior A femení

Declaracions de Borja Carasusán: Tot i començar imprecises i lentes ens avancem al marcador. Molins ha anat agafant pes i ens ha remuntat 2-1 amb dos xuts molt llunyans. Amb el marcador en contra ens han entrat les presses, hem marxat del partit però la sort ens ha fet marxar només 1 gol per sota. Els últims 5 minuts sí que hem estat bastant bé. La segona part, tot i rebre el 3-1 només començar per una pèrdua d’última, és totalment nostra. Hem generant molt i hem assetjat la porteria rival. Retallem distàncies, rebem el quart i ens sobreposem amb el 4-3. Tenim 4 o 5 de molt clares, pal inclòs, però avui ens ha sortit creu. Seguim!

Gols: Nuria, Clara i Celia

Sènior C masculí 3-6 Futclass Futbol Sala, A

Declaracions de Pol Marquilles: El resultat no reflecteix la realitat del partit. Clars dominadors de la dinàmica i joc en la major part del matx, no obstant, quan no hi ha sort de cara a porteria i al rival li va tot a favor, sobretot en els tres primers gols (1 en pròpia porta), el resultat és aquest. Tot i això, valoració positiva amb l’actitud, ganes i intensitat que s’ha mostrat al camp per part de tots els jugadors. Seguim lluitant, seguim millorant i amb el cap ben amunt per demostrar que ens mereixem estar a dalt.

Gols: Pau x2 i Andreu.

RMSI Sports-Tremedal FS, B 3-4 Sènior B masculí

Declaracions de Juanjo Soriano: Victòria treballada davant un bon rival que ens situa colíders del grup. Molt bona 1a part a nivell d’intensitat defensiva, que junt amb el bon criteri que hem tingut en atac, ens ha portat al 0 a 2 al final de la 1a part. 2a part més igualada on, després de fer el 0 a 3. Ens han apretat bé fins arribar a empatar-nos. En el darrer minut i mig hem aconseguit el 3 a 4. Al final hem sabut patir defensant el seu joc de 5.

Gols: Javi, Francisco, Miguel i Adrià.

AECS L’ Hospitalet, A 4-12 Sènior A masculí

Declaracions de Guillem Artés: Folgada victòria a la sempre incòmode i difícil pista d’AECS. Comencem creant ocasions i portant el pes del partit però quan el rival ens iguala ja estem 0 a 2 en el marcador. No és fins al final del primer temps quan marquem la diferència amb 3 gols més per deixar tocat al rival. La segona la iniciem forts i amb ganes d’assegurar la victòria, dos gols més en 3 minuts deixen al rival entregat, que tot i provar-ho amb joc de 5, permet que anem fent gols fins al 4 a 12 final.

Gols: Carles x3, Josep x2, Ernest x2, Pau, Arnau, David Parcet, Marc Rodríguez i pròpia porteria.