El post de la jornada mamut de bàsquet

3 des. 2019

Us portem tots els resultats i les cròniques dels partits del cap de setmana:

Pre-Mini A 18-23 CE Vila Olímpica: Tot i el resultat, ha estat el millor partit de la temporada. Intensitat defensiva des del minut 0, robant pilota i buscant el contraatac. Llàstima dels errors sota cistella, hem d’aprendre a gestionar els nervis i finalitzar de manera tranquil·la.

SAFA Sant Andreu 27-57 Pre-Mini B: Partit on tot i que el rival no ens ho ha posat difícil, les ganes pel rebot i la intensitat defensiva han marcat la diferència. Avui s’ha vist reflectit el treball en equip, molt bona iniciativa i decisió a l’hora de realitzar passades. 4 de 4 i seguim sumant.

Mini Masculí: descans

Pàlcam 63-59 Mini Femení: Partit duríssim amb 3 pròrrogues i 3 expulsades. Hem pagat massa car un quart molt dolent i hem fallat 2 cistelles de partit. Arriba la primera derrota de la temporada prou aviat com per aprendre dels errors i seguir creixent com a equip.

Escola Frederic Mistral 22-52 Mini Mixt: Seguim sent pocs jugadors però tot i així ho donem tot a pista. Gran progrés en estar oberts a pista i corre amb el cap aixecat. Alguns jugadors ja comencen a entendre el concepte de passar i tallar. Amb ganes de més i millor.

Salesians Badalona 76-40 Pre-Infantil Masculí: Derrota contundent contra un rival molt superior que ens ha fet fora del partit al segon quart. El partit ha estat marcat per un joc molt dur i intens. Cal millorar molt la mentalitat de no baixar el cap quan les coses no surten com esperem.

Pre-Infantil Femení 48-59 Jesuïtes Casp: Partit on hem jugat molt malament en defensa i hem fallat cistelles de finalització fàcil.

Escola Thau 47-17 Infantil Mixt: Visita a una pista complicada on l’equip va sortir sense la concentració necessària per poder competir el partit.

Infantil Femení 46-29 CE Sant Nicolau: Partit contra un rival disciplinat que deixava fer un bon bàsquet. Irregulars en l’actitud a pista, combinant bones accions defensives amb errades fàcils de corregir amb millor actitud. Amb millors decisions a l’hora de finalitzar les accions d’atac el resultat podria haver sigut més ampli.

CB Sagrat Cor Diputació 37-32 Cadet A Masculí: Partit on no hem estat nosaltres i hem caigut per mèrits propis. Ritme lent en la circulació de pilota i descentrats amb alguna decisió arbitral. Tot i això, hem lluitat i tingut opcions fins al final.

CE Laietà 64-25 Cadet B Masculí: Enfrontament contra un dels rivals forts del grup que l’equip no va saber competir. Es van veure superats per la intensitat del rival i no van trobar solucions en atac.

Cadet Femení 39-38 SAFA Horta: Un partit molt competit on la defensa va ser clau per fer-se amb la victòria. Al principi vam permetre basquets fàcils, però en atac vam jugar molt bé, donant pilotes als interiors i sent agressives a cistella. El 3r quart va ser determinant per sentenciar el partit, defensa amb molta intensitat enllaçada de bons contraatacs, aconseguint fer un parcial de 19 a 3. Llàstima que l’últim quart ens vam relaxar i això ens va fer patir.

La Salle Bonanova 50-51 Júnior Masculí: Partit amb molt bona actitud dels jugadors. Intens en moltes fases la qual cosa ha fet que estiguéssim per davant en el marcador gairebé sempre. Bona aportació de tots els jugadors. Ens cal millorar la concentració per tal de mantenir la calma i no prendre decisions precipitades quan el rival ens pressiona. Amb més calma, el final del partit hauria estat més tranquil.

Júnior Femení 54-40 UE Sant Cugat: Iniciativa en el marcador durant tot el partit per part de les locals. Joc ordenat i bona defensa en certs moments. Vuitena victòria de la temporada sense un joc gaire lluït.

EPSA 38-94 Sots-21 Femení: Excel·lent partit de les mamuts que van entendre en tot moment el ritme que necessitava l’enfrontament. Es va sumar a aquesta actitud, un gran encert en el tir exterior. Tothom que sortia a pista aportava al joc de l’equip. Novena consecutiva i creixent en cada entrenament/partit.

Sots-25 Masculí 54-57 ASE Sant Crist-Cultural Badalona: Ens costa tornar a recuperar el nostre ADN com equip. Un altre partit que es decideix per detalls i a la pròrroga. Hem de seguir treballant més!

ASME 49-53 Sots-25 Femení: enfrontament que es va complicar molt fins a la mitja part on el parcial era favorable a les locals amb més de deu punts a favor. Les mamuts van ajustar un parell de detalls en atac i això va permetre retallar les distàncies per recuperar el lideratge del grup.