RESULTATS CAP DE SETMANA (11/2/2017)

14 febr. 2017

• Pre-Mini 1 28-42 Immaculada Concepció / Rival físicament superior i tot i així, l’equip ha guanyat el parcial en quatre quarts.
  • Escolapis Sarrià 33-41 Mini M. / Enfrontament molt disputat fins al cinqué quart on l’equip va aconseguir un parcial de catorze a zero que li va permetre jugar amb més confiança el darrer període.
  • Escola Pia San Antoni 62-64 Mini F. / Gran intensitat durant tot el partit que va permetre a l’equip endur-se la victòria final.
  • Pre-Infantil M. 61-55 Joventut Castelldefels / Partit decidit a la pròrroga gràcies al major encert dels locals en els instants finals.
  • Infantil M. 49-19 CAD / Superioritat als dos costats de la pista i victòria còmode pels locals.
  • Infantil F. 26-56 Sagrat Cor Sarrià / Tot i la diferència en el marcador, les jugadores van fer un partit seriós que es va decidir per l’aspecte físic.
  • Cadet M. 47-26 Els Llorers / Primers quarts igualats. L’equip va ajustar en defensa després de la mitja part i això li va permetre distanciar-se en el marcador.
  • Júnior M. 39-35 La Salle Gracia / Marcador molt curt que ve donat en gran part per les defenses zonals. Dos triples consecutius en el moment oportú, van decidir el partit.
  • La Salle Bonanova 41-33 Júnior F. / Primera part de domini local amb avantatges de fins a dinou punts. Canvi d’actitud en els últims quarts que va permetre a l’equip guanyar els parcials però no remuntar el marcador.