RESULTATS CAP DE SETMANA (18/2/2017)

21 febr. 2017

• Escola Bogatell 55-31 Pre-Mini 1 / Enfrontament que es va decidir pel parcial del tercer quart on els rivals van estar molt més encertats.
  • CB Alisos 28-35 Pre-Mini 2 / Partit molt treballat per l’equip en els dos costats de la pista i que va poder encarrilar gràcies a un quart període de gran joc.
  • Mini M. 51-77 Mar Bella / Rival superior amb un atac ben estructurat que facilitava la seva anotació tot i la bona defensa del nostre equip.
  • Mini F. 2-0 Teresianes / El partit no es va disputar per incompareixença del rival.
  • Pre-Infantil M. 58-45 CB Manyanet / Partit avançat a divendres tarda i de gran intensitat. Més encert en els moments importants dels nostres jugadors.
  • Abat Oliva 36-28 Infantil F. / La falta d’efectius i baix ritme de l’equip rival, no van permetre veure gaires accions positives durant el partit.
  • Unió Bàsquet Osona Sud 59-41 Cadet F. / Difícil competir quan el rival juga al doble d’intensitat. Tot i així, el resultat es va ajustar en el tercer període tot i no ser suficient
  • CB Sant Andreu 44-40 Júnior F. / Alternances en el marcador durant els quaranta minuts. En les últimes possessions, les de Sant Andreu van saber aprofitar millor les situacions de superioritat.
  • IPSI 58-45 Júnior M. / Tot i la derrota, gran partit dels nois davant d’un dels millors equips de la lliga. Durant molts minuts, l’equip va estar per davant al marcador però en darrer quart l’IPSI va aumentar el ritme anotador per endur-se la victòria.