4 oct. 2009

C.F.S. Sagarra (1) – Aleví (3)
Debut a la lliga amb victòria a domicili.

Juvenil Nacional (3) – F.C. Barcelona (9)
Una part. Això és exactament el temps que el nostre Juvenil ha estat capaç d’aguantar al Barça. Un Barça que ha pogut comptar finalment amb Roger Serrano i que ha mostrat les seves credencials per ser campió. La primera part ha estat molt igualada i Les Corts ha demostrat que també té equip per estar amunt aquest any. Les Corts ha posat el 1-0 a mitjans de la primera part amb un gol de Xavi Costa. No ha trigat en reaccionar el Barça marcant l’empat i el 1-2. Però Les Corts ha seguit insistint i lluitant i aviat ha fet el 2-2, gol de “Pájaro”. El partit en aquest moment estava obert i ple d’alternatives. El Barça ha fet 2 gols més per posar el 2-4. Quedaven 3 minuts de la 1a part. A falta de 56 segons Aguaron ha marcat un 2n pal de tacó preciós que tornava a ficar a Les Corts en el partit. Barça estava en bonus de faltes i a falta de 30 segons això li ha costat un doble. Però el que són les coses, el doble s’ha fallat (ha anat al pal) i a la jugada següent en una pèrdua de pilota absurda Barça ha posat el 3-5 a falta de 2 segons pel descans. Gol psicològic.
A la 2a part només hi ha hagut un equip en pista, el blaugrana. El cansament i la falta de intensitat dels nostres ha fet que poc a poc anessin caient els 4 gols restants, convertint en vertadera la 2a resposta més votada de l’enquesta.
Cal doncs agafar d’exemple la 1a part i prendre-la com a línia a seguir aquesta temporada.

C.F.S. Manresa (3) – Cadet “A” (4)
Mal partit en línies generals de l’equip. També és important saber treure resultats quan no s’està fi. Gols de Marc, Bellet, Esteve i Pau.

Infantil “A” (2) – Cadet “B” (3)
Victòria pel Cadet amb polèmica inclosa. A falta d’un minut Feixas ha xutat ha porta i el porter del Cadet (Dani) l’ha aturat amb les mans fora de l’àrea. La falta ha estat xiulada però no l’expulsió. L’Ernest en declaracions exclusives a un servidor considera il·legal el partit.

Garbí (1) – Infantil “B” (1)
Partit fluixet de l’Infantil que tot i així s’hauria d’haver endut la victòria, ja que va arribar molt més a porteria. Empat final contra un equip completament de 2n any.

Juvenil “B” (4) – Sant Andreu (1)
Victòria del Juvenil “B”. Al descans el resultat era de 1-1.

Femení “B” – Escola Pia Nostra Senyora – Frederic Mistral
El Femení “B” va empatar a 0 contra l’Escola Pia i va perdre 0-2 contra Mistral. El triangular se’l va endur l’Escola Pia, que havia guanyat en el 1er partit 3-0 a Mistral.