RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

1 nov. 2009

Jornada molt positiva pels equips federats. Tots han guanyat excepte el Cadet “A”, que ha aconseguit un empat contra Marfil.

Palau Solità i Plegamans C.F.S (0) – Aleví (5)
L’Aleví segueix imparable. Esperem que segueixin igual de bé!

Sant Joan de Vilassar F.S. (0) – Infantil “B” (4)
Primera victòria en lliga de l’Infantil “B”. Una 1a part fluixeta però una 2a ja mostrant un molt bon nivell. Gols de Nacho (2), Sergi (1) i Miquel García (1).

Rapid Santa Coloma F.S. (0) – Infantil “A” (2)
L’Infantil “A” segueix presentant la seva candidatura a disputar-li la lliga al Barça. 1 gol a cada part, tots dos de Rivo.

P.B. Collblanc Sants (1) – Cadet “B” (4)
Bona victòria del Cadet “B” en un camp complicat.

Cadet “A” (5) – Marfil Santa Coloma (5)
Partidàs els disputat dissabte a la Illa, que va acabar amb empat però que podria haver-se endut qualsevol dels dos equips. Al descans s’ha arribat amb 2-1 favorable als nostres. Gols d’Esteve (2), Guille (1), Adri (1) i Saúl (1).

A.E. Sant Andreu (2) – Juvenil “B” (3)
Victòria molt soferta del Juvenil “B”, que ha marcat el 3er i definitiu gol amb el temps quasi exhaurit. Segueixen imbatuts.

Juvenil Nacional (6) – Mausa Montcada (2)
Partit més complicat del que indica el resultat final. Al descans 1-1. Gols d’Eric (3), Fran (1), Òscar (1) i Gàtius (1).

Femení “B” (7) – Fundació Privada Esportiva Mataró (0)
Segon partit impecable de les noies del “B”, que comencen a fer por. 17 gols a favor i cap en contra en 2 jornades. Molt sòlides en defensa i molt encertades de cara a porteria.

Femení “A” (3) – Castelldefels “B” (2)
Victòria molt treballada del Femení “A”. Al descans 2-0. Amb 3-1 el Castelldefels es va posar a jugar de 5 i a poc pel final va fer el 3-2. Les nostres mereixien haver sentenciat el partit abans, contra un rival amb molt bones individualitats.

Sènior (5) – U.D. Munich (3)
Partit molt fluix del Sènior contra un rival que està destinat a ser cuer de la lliga. Lo millor, els 3 punts.