RESULTATS DEL CAP DE SETMANA

15 nov. 2009

Aquesta jornada ha tingut una mica de tot. Aquí teniu els resultats:

Aleví (3) – F.C. Barcelona (1)
Gran partit el viscut ahir dissabte a un pavelló de la Illa ben ple i amb molt d’ambient. El nostre Aleví ha realitzat un partit excel•lent, especialment a la 1a part, que ha acabat amb 3-0. A la 2a part ha tocat patir una mica més perquè el Barça ha marcat el seu gol, però els nostres peques han seguit tenint ocasions. Felicitats!

Maristes Montserrat Lleida (0) – Infantil “A” (15)
Partit fàcil per l’Infantil “A”. Tot i així sempre té mèrit ser capaç de fer 15 gols i deixar la teva porteria a 0. Bon joc i borratxera de gols.

Olimpic Floresta (2) – Cadet “B” (5)
Nova victòria del Cadet “B” que segueix en una forma impressionant. Una bona primera part deixava el marcador al descans 0-5. A la 2a han arribat els gols de l’equip local.

Cadet “A” (6) – Bosco Rocafort (5)
Partit boig amb final increïble. Empanada inicial que fa que Bosco es posi 0-3, però s’aconsegueix escurçar les distàncies fins al punt d’arribar al descans 2-3. Els nostres fan el 3-3 però en una contra Bosco fa el 2-4. A falta de 5 minuts i jugant Les Corts de 5, Bosco fa el 3-5. Quan el partit semblava ja perdut els nostres han estat capaços de fer 3 gols en els últims instants. Partit d’infart. La nota negativa: l’arbitratge, que no ha deixat content a ningú.

A.E. Casp (3) – Juvenil “B” (3)
Mala sort pel Juvenil “B”. Partit molt igualat però que ha empatat Casp quan ja passaven uns minuts dels 25 minuts de temps corregut.

Penya Barcelonista Prosperitat Nou Barris (3) – Juvenil Nacional (3)
Empat del Juvenil Nacional, en un partit en el que no han estat còmodes. Tot i així, semblava que s’endurien els 3 punts, fins que a falta de 20 segons la Prospe ha empatat.

Femení “B” (10) – A.E. Iris Sol Casagemes (0)
Bona victòria del Femení “B”, que així també es treu l’espina que tenia clavada de l’any passat contra aquest mateix equip.

Femení “A” (1) – F.S. Vilassar de Mar (0)
Victòria per la mínima en un bon partit del Femení “A”, però amb pocs canvis. La millor noticia del partit és el gol de la Mar, en el que ha estat el seu primer partit des de l’abril passat, on va patir una lesió important.

Sènior (2) – A.E. Casp (4)
Partit igualat i que s’ha decidit per petits detalls. A la 1a part Casp ha marcat en les 2 ocasions que ha tingut, i molt ajudat per la fortuna. A la 2a part ha tocat jugar de 5 però no ha estat possible la remontada.