RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (20-12-09)

20 des. 2009

Ja no queden més partits aquest any. Aquesta darrera jornada de 2009 ha tingut 6 victòries i 3 derrotes. Aquí teniu:

Aleví (5) – A.E. Martorell (1)
Victòria per acabar un any perfecte. I que el nou any sigui tan bo com aquest, tot i que serà difícil. Gols d’Enano (1), Nil (1), David (1), Miquel (1) i Pau (1).

Infantil “B” (6) – C.F.S. Manent Santa Coloma (1)
Partit còmode per l’Infantil “B” que segueix escalant posicions. A seguir així a partir del gener. Gols de Sergi (3), Víctor (2) i Martí (1).

Infantil “A” (3) – Marfil Santa Coloma (1)
Molt bona victòria davant d’un Marfil que ha lluitat fins al final. Els nostres han perdonat ocasions molt clares i els hi podia haver costat car, però per sort no ha estat així. Gols de Sergio (1) i Munte (1). L’altre en pròpia porta.

Cadet “B” (5) – A.E. Sant Andreu (1)
El Cadet “B” segueix guanyant partits importants i mantenint-se en les posicions privilegiades de la taula. Que duri!

C.F.S. Sagarra (4) – Cadet “A” (2)
Derrota dels nostres en un partit en el que sembla que no han estat massa fins. Esperem que després del nadal tornin amb el nivell que han demostrat en anteriors partits.

Juvenil “B” (9) – Futsal Sant Andreu Sagrera (3)
Nova victòria per seguir encapçalant la classificació. Encara queda molt lluny, però podria ser aquest l’any del desitjat ascens. Gols de Marc Rodríguez (2), Sergi (2), Pau (2), Miki (1), Pol (1) i Adri (1).

U.D. Miami (0) – Femení “B” (9)
Partit guanyat amb facilitat pel Femení “B” que acomiada l’any a un nivell altíssim.

F.S.C. Gironella (3) – Femení “A” (2)
Bon partit de les mamuts que han perdut per haver perdonat massa. A falta de 10 minuts per acabar el resultat era de 0-2, gols de Mar (1) i Sílvia (1).

A.D.F.S. San Cipriano (5) – Sènior (2)
Derrota del Sènior, que guanyava 1-2 quan quedaven poc més de 2 minuts. No s’ha sabut matar el partit, s’ha perdonat i s’ha acabat pagant. Els dos darrers gols del rival ja amb els nostres jugant de 5. Gols de Miki Andrés (1) i Gotor (1).