RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (07-02-10)

8 febr. 2010

Ja estan aquí els resultats d’aquesta jornada. Resultats acceptables i la mala noticia del cop al cap de l’Oussama, jugador del Barça Infantil.

Aleví (3) – C.F.S. Sagarra (0)
Partit força igualat que ha arribat al descans 1-0. A la 2a part 2 gols més han sentenciat el partit.

Infantil “A” – F.C. Barcelona (Suspès)
Com ja deveu saber tots, el partit es va suspendre quan només portàvem 24 segons de joc. A la 1a jugada del partit en una jugada fortuïta entre el Berni i l’Oussama aquest va caure molt malament i es va fer mal. Un cop arribada l’assistència mèdica es va decidir suspendre el partit. Desitgem a l’Oussama una ràpida recuperació.

Cadet “B” (5) – C.E.F.S. Rubí (0)
Inapel·lable victòria del Cadet “B” que es col·loca líder i amb 1 partit menys! Impressionant la temporada de l’equip de Miki Andrés.

Juvenil “B” (3) – A.E. Centre Sanfeliu (3)
Crònica escrita al doblepenalti per un dels jugadors: “1a part lamentable dels locals que no han acabat cap de les jugades clares de gol i han sortit adormits des del principi. 0-1 per un AECS que feia pujar molt el seu porter: ha xutat i li ha donat a un jugador que ha desviat la pilota i el porter de Les Corts no ha pogut fer res. Les Corts intentant aconseguir l’empat però no ha pogut, i en un contraatac portat molt bé per l’AECS han fet el 0-2.
Descans. La 2a part Les Corts comença jugant de cinc. Només en els primers 10 minuts (o menys) ha fet 3 gols. Amb el resultat 3-2, els locals han especulat una mica i ja sabem el que passa… Últims minuts i un altre contraatac d’AECS que acaba en gol… I amb aquest resultat s’ha arribat al final
”.

Marfil Santa Coloma (6) – Juvenil Nacional (4)
Partit molt igualat que s’ha decantat a favor dels locals sobretot per la “pájara” del començament de la 2a part. El resultat al descans era de 2-3. Marfil ha remuntat i després els nostres han tingut opcions de tornar a aixecar el partit, però no s’han materialitzat.

F.S. Cardedeu “B” (1) – Femení “B” (5)
Victòria poc lluïda degut a la falta de ritme i intensitat del partit. 3 punts per seguir liderant la classificació. Gols de Marions (2), Ruth (1), Clara (1) i Anna Bartolomé (1).

C.D. Que’s Líder Santa Coloma (1) – Femení “A” (5)
Guió similar al del Femení “B” amb idèntic resultat. Gols de l’Eli (2), la Isa (2) i la Sara (1).

C.E. Port de Barcelona (2) – Sènior (4)
Important victòria del Sènior en una pista complicada. El partit ha arribat a estar 0-4, però malgrat això ha tocat patir els minuts finals. Gols de Xavi (2), Abelló (1) i Enric (1).

Pel que fa a seleccions, Catalunya sub-15 va perdre les semifinals contra Castella La Manxa per 2-4 malgrat ser superior. El Pau va fer l’1-2. A la lluita per 3r i 4rt lloc Catalunya va tornar a perdre, contra Andalusia, amb un resultat de 3-5.