RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (20-02-11)

21 febr. 2011

Bona jornada amb 8 victòries, 3 empats i 1 derrota, la del Femení “A”, que li complica les aspiracions d’ascens. Aquí teniu els resultats:

A.E. Sant Andreu (2) – Aleví “B” (2)
Primers punts de la temporada que deixa escapar l’Aleví “B”. Tot i així, segueix líder i invicite.

Aleví “A” (4) – A.E. Martorell (1)

F.S. Olesa (2) – Infantil “B” (3)
Minicrònica de l’Ernest: “Primera part horrible però marxem 0-1. Gran joc a la segona part on ens posem 0-3, però en 2 jugades aïllades del seu millor jugador, es posen 2-3.
En realitat no s’ha patit en cap moment, però s’ha de vigilar perquè qualsevol jugada aïllada pot comportar tirar per terra tot el partit.”

Infantil “A” (6) – C.E. Futsal Mataró (0)
Gols de Sergio (1), Munte (1) i Marc (3).

C.E. Abrera (4) – Cadet “B” (10)

C.E. Futsal Mataró (0) – Cadet “A” (5)
Partit més complicat del que reflecteix el marcador. Mataró molt tancant feia molt difícil la creació de perill. Amb 0-0 al marcador, l’àrbitre xiulava penalti en contra dels nostres, però Martí l’aturava molt bé. Finalment Fran obria la llauna i s’arribava al descans (0-1). A la segona part els nostres han creat una mica més de perill i així s’ha fet el segon gol. Mataró s’ha posat a jugar de 5 i els nostres han tingut l’encert de robar les 3 primeres pilotes i convertir-les en gols llunyans. Gols de Fran (1), Víctor (2), Clemente (1) i Peran (1).

Juvenil “B” (6) – F.S. Montsant (3)
Crònica de l’Adri: “Bé, partit amb molta intensitat que el marcador no crec que reflecteixi del tot el que s’ha vist.
Els visitants han començat fent el que saben fer, tocant i tocant però crec que els hi faltava una mica de profunditat en el moviment de quatre. Tot el contrari nosaltres, que no teníem paciència i a la que fèiem dos moviments ja posàvem paral•lela. El seu primer gol ha arribat en una jugada on ens hem intentat avançar a una bola, però no ho hem aconseguit i amb superioritat han aconseguit el primer. Aquí se’ns han aparegut els fantasmes dels partits anteriors, però en una jugada aconseguim robar una pilota darrere i empatar el partit. El partit seguia amb la tensió habitual en un partit entre 1r i 4rt i l’àrbitre no permetia gairebé cap contacte. Això ha fet que Montsant arribés a les 5 faltes i xutèssim 3 dobles. 1 dels dobles ha anat al pal, els altres dos a dins (un ha entrat plorant…). Això ens ha donat ales, ens hem vingut a dalt, tot i això el partit seguia igual i Montsant tenia més possessió i més paciència que nosaltres. Hem tingut alguna ocasió i potser ells alguna més que nosaltres. També hem arribat a les 5 faltes, però no hem passat d’aquí. Mitja part: 3-1. A la segona ens esperàvem molta més pressió dels visitants i així ha sigut, i en una jugada, l’han enxufat a cama canviada des de la banda. D’aquí cap al final tinc una mica de dubtes de com ha anat. Crec que hem aconseguit el 4-2 quan han expulsat un jugador per doble groga i després s’han posat de 5. Hem fet una molt bona defensa, i ocasions clares només n’han tingut una o dues, crec. Però en una falta, espectacular xut per l’escaire del número 10, per sobre de la barrera que acaba en gol. En dues jugades en el seu camp, hem robat dues pilotes i a porteria buida hem aconseguit dos gols. A partir del 4-2, no sé si ha sigut 4-3 o 5-2, ni idea.
En definitiva, crec que ha sigut un bon partit, però que els locals han mermat el seu rendiment a causa de la poca banqueta que tenien, a més a més, després una expulsió i crec que al número 3 li ha donat un “tirón” i no ha tornat a jugar.
Pel que fa nosaltres hem tingut un partit magnífic en defensa, crec que exceptuant alguns moments, no havíem defensat tant bé en cap partit de la temporada.
Els visitants, han tingut major possessió però com ja he dit crec que els hi ha faltat un pel de profunditat. Però per tot lo altre, crec que tots coneixem com juguen i la qualitat que tenen els líders.

Juvenil Nacional (5) – C.E. Futsal Mataró (4)
Gols de Carles (3), Fran (1) i Esteve (1)

Femení “B” (3) – A.A. V.V. Can Clos “B” (3)
Gols de Maria (2) i Clea (1)

Femení “A” (2) – F.S. Altafulla “A” (4)
Gols de Roig (2).

Sènior “B” (3) – F.S. Picnic Nou Barris (3)
Crònica del Víctor: “Pues rompiendo todas las quinielas , hemos podido conseguir un punto contra el líder. Una parte, para cada equipo. La primera parte el Picnic ha dominado y se ha ido con un 0-1. Poco después de empezar la segunda parte han conseguido el segundo 0- 2. Después de un gran segunda parte hemos conseguido remontar a falta de 8 minutos 2- 2. Poco después han marcado el 2- 3. Y finalmente cuando apenas quedaba un minuto hemos conseguido empatar.” Gols de Ignasi (2) i Core (1).