EL JUVENIL NACIONAL VENÇ AL BARÇA ALS PENALS

11 març 2011

Amb les pistes de l’Euròpolis ben plenes i un ambient espectacular, el Juvenil Nacional es va imposar al Barça als penals després d’acabar el partit 3-3. Aquí teniu una crònica de l’Adri:

El partit començava molt bé pels nostres que amb moltes ganes aconseguien avançar-se en el marcador en dues contres molt ben acabades. 2-0. El Barça ha tingut una ocasió clara en un xut des de la banda que ha anat al pal.

La segona part començava més o menys igual, amb més ganes dels locals, però la possessió la tenia més el Barça (tot i que no gaire…) , mentre que els mamuts intentaven ser més directes. Però tots sabem com és el Barça i en uns 5 minutets ha empatat el partit en dos molt bons segons pals. I poc després s’han posat per davant en un rebot desafortunat en un xut. Cap a les acaballes del partit,  Salla s’ha tirat una pilota en banda i ha batut el porter. Tot i haver-hi alguna ocasió més, s’ha arribat al final del partit, on els penals han decidit que els mamuts passesin a la següent fase.

Enhorabona a tots, per què han fet un gran partit. Però això no servirà de res, si en les següents eliminatories no s’aconsegueixen també victòries. Per tant, queda molt i encara no s’ha guanyat ni perdut res.