RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (10-04-11)

11 abr. 2011

Jornada amb 7 victòries, 1 derrota i 1 no jugat. Aquí teniu els resultats. Han trigat una mica perquè no els teníem tots:

C.F.S. Sant Andreu de la Barca (2) – Aleví “B” (7)
Gols de Xavi (3), Enric (1), Arnau (1), Jordi (1) i Gerard (1).

Aleví “A” (12) – F.S. Montcada (1)

C.E. Jesús Maria (5) – Infantil “B” (4)
Crònica del Xavi: Llàstima de partit on l’equip podria haver consolidat la 2a posició, a l’espera d’una punxada de Manresa en el que queda de lliga. JM ha sortit a pressionar molt a dalt ofegant la sortida de la pilota. S’ha adelantat JM amb una badada de Les Corts. Desprès s’ha començat a tocar amb més profunditat i l’Infantil ha donat la volta al marcador posant el marcador 1-3 a favor. Quedaven 3 minuts per acabar la 1a part i ha arribat una pájara monumental de l’equip. A la mitja part, 3-3. La segona part ha començat similar a la primera però s’ha anat aguantant. Ha arribat el quart gol de JM i s’ha tornat a anar a remolc fins marcar l’empat. JM ha llegit molt bé la jugada de sortida de pilota de Les Corts i ha estat apretant. Potser alguna pilota llarga hagués fet que JM tingués que recular. Ja faltava poc per acabar i s’ha tingut una molt bona oportunitat per marcar però la pilota no ha arribat al segon pal i ha sortit per sobre el travesser. Quan quedaven 2-3 minuts per acabar Les Corts es posa a jugar de 5 i amb un servei de banda s’ha regalat la bola a JM que ha marcat el 5-4 definitiu.
Si com és de esperar JM perd amb Manresa, es podrà recuperar la segona posició.”

Infantil “A” (8) – C.E. Bosco Rocafort (0)

Juvenil “B” (6) – F.S. Ripollet (1)
Crònica de l’Adri: “El partit ha començat amb un ritme normal i que ja s’ha vist com anirien les coses durant tot el partit. Nosaltres intentàvem tenir més la bola i ells intentaven buscar la referència del pivot, i així ha anat seguint el partit. Ens ha costat i fins la meitat de la primera part no hem pogut obrir el nostre compte anotador. Tot i així quan ho hem fet, hem anat agafant confiança i hem anat creant ocasions més clares fins aconseguir el 3-0. Però ells seguint en el seu joc, ens han avisat amb una jugada al pivot que no han pogut marcar , però a la següent si que ha arribat el seu gol, (qui avisa no es traïdor) a falta d’uns 40-30 segons. La segona part ha sigut semblant a la primera, nosaltres tenim la possessió i més ocasions però els gols no arribaven. I han sigut ells els que han tingut una jugada claríssima amb un xut al travesser, i això ens ha despertat i just en la jugada següent hem fet l’1-4. Aquí s’ha trencat una mica el partit i l’hem pogut anar controlant fins al final aconseguint dos gols més. A la primera volta el Ripollet em va agradar molt més, sobretot quan van jugar de cinc, i que avui no ho han fet, la veritat no se perquè. Nosaltres últimament no estem tenint molta efectivitat i tampoc estem fent el nostre millor joc, però com a mínim avui només ens emportem un gol en contra…3 punts més que fan que seguim en tercera posició, ho tenim difícil per pujar posicions, però lluitarem fins al final!!” Gols de Marc Sáez (3), Marc Rodríguez (1), Adri Jiménez (1) i Eric (1).