Jornada amb 6 victòries i 4 derrotes. Aquí teniu els resultats:

F.S. Axa Sant Cugat (1) – Infantil “B” (8)

Infantil “A” (7) – F.S. Rapid Santa Coloma (1)

Club Sala 5 Martorell (3) – Cadet “B” (1)
Derrota que complica una mica el títol al Cadet “B”, que malgrat això encara depèn d’ell mateix.

F.S. Canet (0) – Cadet “A” (6)
Victòria treballada del Cadet “A” que té la 2a posició final a tocar. Encara queden 3 finals.

F.S. Manresa “B” (7) – Juvenil “B” (6)
Crònica del Xavier: “Partit en el qual a la segona part hem sigut molt superiors però que entre els nostres errors i un arbitratge “caserillo” han fet que marxéssim derrotats. Felicitat als jugadors per la seva lluita. Malgrat veure que el senyor del xiulet ha fet de les seves no podem obviar que nosaltres hem de jugar més associats i que el segon pal existeix… També dir que de 7 dobles,ells han marcat 4 gols, mai no havia vist. Dos gols seus han sigut en pròpia.” Gols de Marc Rodríguez (2), Eric (2), Adrià Jiménez (1) i Marc Sáez (1).

Juvenil Nacional (7) – Club Sala 5 Martorell (6)
Crònica de l’Adri, que a més ha debutat amb el Nacional: “Partidàs. Partit emocionantíssim el que s’ha vist avui a la Illa… La lluita per la 4a posició ha sigut molt intensa i per sort ha caigut a les mans dels mamuts.
La primera part ha estat força igualada, amb grans intervencions de Diego, però també amb moltes ocasions pels mamuts que no han pogut materialitzar… Els visitants ho han aprofitat, i en un 1 contra porter han aconseguit el primer. I el segon, força polèmic a causa d’un control amb possibles mans… Així s’ha arribat al descans (0-2).
La segona part, semblava començar igual, ocasions pels dos equips. I aquest cop han sigut els mamuts els que s’han posat les piles i en uns minuts s’han arribat a posar 4-2. Aquí ha vingut quan els visitants s’han posat a jugar de 5 i han remuntat el partit, 4-5. I el mateix han fet els mamuts minuts després, dos gols molt importants i que donaven encara més emoció al partit, 6-5. Però de 5 un altre cop ha arribat l’empat dels visitants. I, faltant uns 15 segons s’ha marcat el gol de la victòria, el gol de la quarta posició.
En definitiva, un bon partit d’ambdós equips i que s’ha resolt per petites coses. Un partit emocionant per alguns al ser l’últim partit que jugaven al Pavelló de l’Illa, i per uns altres que jugaven els seus primers minuts.”

Femení “B” (1) – Teià Futbol Cinc (2)
Minicrònica del Xavi: “Derrota del tot injusta a 4 segons pel final. Un partit molt ben jugat per les mamuts que venien amb 2 canvis davant d’un equipàs que s’estava jugant l’ascens.” Gol de Marions (1).

Femení “A” (4) – F.S.F. Margu Castelldefels “B” (1)
Minicrònica del Xavi: “Calia guanyar per seguir aspirant a tot i s’ha fet. Ara una parada de dues setmanes per preparar les tres finals que resten.” Gols de Mireia (1), Pat (1), Celeste (1) i Eli (1).

Sènior “B” (3) – La Prosperitat Cultura Acció-2 (6)
Gols de Core (1) i Joan (2).

Sènior “A” (6) – C.E. Port de Barcelona (1)
Bon partit del Sènior “A” que està a tan sols 2 puntets d’assegurar matemàticament l’ascens.