RESULTATS DEL CAP DE SETMANA (02-10-11)

3 oct. 2011

Prometedor. Aquest és l’adjectiu que més escau a l’inici demostrat pels nostres equips en les lligues que han començat aquest cap de setmana. Tots ells han guanyat, el que podem considerar un “minipleno” a falta de que entrin en competició la resta d’equips del club. Aquí teniu els resultats complets:

C.E. Futsal Mataró (0) – Aleví “A” (9)

F.S. Montcada (2) – Infantil “A” (7)
Gols de Uri (2), Sergi (2), David (2) i Nacho (1).

Cadet “A” (4) – C.E. Sant Julià (0)
Gols de Besal (2), Dani (1) i David (1).

Club Natació Sabadell (4) – Juvenil “B” (7)
Molt bon partit, especialment tenint en compte que per la majoria dels jugadors era el primer cop que competien com a Juvenils. Gols de Clemente (2), Peran (2), Fran (1), Eric (1) i Luid (1).

Juvenil Nacional (9) – C.E. Futsal Mataró (0)
Crònica de l’Adri: “Partit força plàcid pel Juvenil, on es podrien haver marcat molts més gols. Un rival, que ha perdut força potencial respecte a la temporada passada i que té a un cadet com a un dels seus referents, no ha pogut seguir el ritme alt que hem intentat mantenir durant tota l’estona.
Tot i el 5-0 de la mitja part, hem seguit igual, i els visitants tampoc han vingut a pressionar-nos. El nostre joc no ha sigut tant fluid com als primers 20 minuts, però els 4 gols aconseguits ens han fet marxar amb bon gust de boca la primera jornada.” Gols de Salla (3), Adri (2), Víctor (2), Fran (1) i Rodri (1).

Penya Ciutadella Esportiva (2) – Femení “A” (3)
Crònica del Xavi: “Bona victòria en el dia del debut de l’equip a la 2a Divisió Espanyola.
A la primera part, l’equip va sortir molt nerviós i ens en vam anar al vestuari amb 2-0.
A la segona part els nervis van anar desapareixent de mica en mica i es va jugar molt millor fins a poder aixecar el resultat a tres minuts del final.” Gols de Mireia (1), Paula (1) i Ainoa (1).