Acomiadem la temporada fent història

9 jul. 2019

El cap de setmana del 15 i 16 de juny es van celebrar al Pavelló Municipal de Can Casas de Martorell les finals de la Copa Catalunya de futbol sala. Els mamuts hi vam ser presents en sis d’aquestes finals, essent el club amb més representació.

El dissabte a les 15h es disputava la primera de les finals, la qual enfrontava l’Aleví A masculí amb el Barça. Els blaugrana, campions de lliga, encara no coneixien la derrota aquesta temporada i tant sols havien cedit tres empats. Els petits mamuts van sortir molt ficats en el partit i això els va permetre avançar-se ràpid en el marcador, en un xut exterior de Nacho. El Barça va reaccionar ràpid i va aconseguir empatar el partit. Amb el resultat d’empat a 1 es va arribar al descans en un partit molt igualat i amb ocasions pels dos equips. A la represa els nostres es van tornar a avançar amb gol d’Aleix Babot però els blaugrana aconseguien l’empat de nou. A quatre minuts pel final un gol de Sander significava el 3 a 2 definitiu que donava el títol als mamuts fent un autèntic partidàs.

A les 19:15 va ser el torn del Cadet masculí, amb mateixos equips protagonistes. Un inici molt intens dels rivals va permetre posar el 0 a 2 al marcador. A partir d’aquí el partit es va igualar i els nostres van gaudir de nombroses ocasions per creure en la remuntada però no van estar encertats de cara a porteria. A la represa el tercer gol dels blaugrana va fer molt mal als mamuts que malgrat seguir-ho intentant van veure com els rivals cada vegada se sentien més còmodes i penalitzaven molt els moments claus de partit acabant amb un contundent 0 a 8. Gran temporada dels nostres que han finalitzat segons a la lliga i subcampions a la Copa Catalunya.

Novament en la tercera final que ens ocupa, la Juvenil masculina, els colors a la pista eren novament el verd i el blaugrana. En un autèntica lluita els nostres van competir de manera extraordinària davant els campions de lliga. El Barça s’avançava al minut 13 però lluny de quedar tocats els mamuts reaccionaven a l’instant empatant al mateix minut mitjançant Ferran. Dos minuts abans del descans Gilles en una jugada d’estratègia posava el 2 a 1. A la segona part el Barça va sortir a buscar l’empat i el va trobar. Els mamuts es van col·locar amb 5 faltes  en contra a 8 minuts del final i van haver de remar plegats per aconseguir una autèntica gesta quan semblava tot favorable als rivals. Amb una gran actuació de Tole sota pals es va arribar amb empat a 2 a l’últim minut, moment en que els blaugrana van optar per ser valents i jugar amb porter jugador. A pocs segons del final una pilota robada per Arnau que ell mateix va xutar de camp a camp va acabar entrant a la porteria rival desfermant la bogeria mamut i proclamant el Juvenil campió de Copa Catalunya.

Diumenge va ser el torn pels equips femenins. Ben aviat, a les 9 del matí, el Cadet femení s’enfrontava al Sant Vicentí Club Futbol Sala. El partit començava bé amb un gol al primer minut de Jorgina. Les rivals però van aconseguir girar el marcador a pocs minuts pel descans col·locant un momentani 2 a 1 que Tania es va encarregar que durés ben poc empatant segons després. Amb l’empat a dos s’arribava a la mitja part. De nou un gol de Tania i novament en el primer minut de la part tornava a avançar les mamuts. Aquesta vegada les nostres ja no es deixarien remuntar i en els últims instants de partit Tania certificava el seu hat-trick particular per coronar l’A.E. Les Corts UBAE com a campió de Copa Catalunya.

A les 10:30 de diumenge, era el torn de la final Aleví femenina. Les nostres s’enfrontaven al CFS Arenys de Munt. En un partit molt igualat les ocasions es van anar alternant però la bona actuació de les porteres van portar el partit al descans amb empat a 0. A la segona el partit va tenir un guió similar fins a que a 10 minuts pel final les mamuts van aconseguir fer l’1 a 0 mitjançant Jana. Aquest gol va donar tranquil·litat a les nostres que van aprofitar el moment per fer el 2 a 0 ràpidament obra de Sílvia. Amb el partit pràcticament sentenciat Victoria s’encarregava de fer el 3 a 0 definitiu en l’últim minut de partit donat la quarta Copa Catalunya a totes i tots els mamuts.

En l’última final de les sis finals que tenien a l’A.E. Les Corts UBAE com a un dels protagonistes hi havia en joc el títol de la categoria Juvenil femenina. El marcador no es va moure en tot el partit gràcies a la bona actuació de les dues porteres en un encontre molt intens i igualat. Tant sols els penals van poder desfer la igualada i va ser necessari xutar un total de 8 penals per equip després de que ningú fallés. Finalment l’A.E. Penya Esplugues guanyava la tanda de penals i les mamuts quedaven subcampiones en una gran temporada.

Temporada històrica per la família mamut. Enhorabona!!!