Campiones i subcampiones d’Espanya

13 febr. 2019

El passat cap de setmana es va disputar a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas, Madrid, la fase final del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques sots 17 i sots 20 femenines. Quatre jugadores de l’AE Les Corts-UBAE van ser seleccionades per formar part dels dos combinats catalans que s’hi van classificar.

El dissabte al matí la Selecció sots 17, amb les Mamuts Laura Torres, Clara Segado i Kristine Claire, es va imposar a semifinals a la Regió de Múrcia per 5 a 3. Un partit molt igualat que va necessitar la prorròga per decidir-se després de finalitzar els 40 minuts reglamentaris amb empat a 3. Les nostres van tenir un paper destacat amb doblet de la Kristine, gol i assistència de la Clara i també una altra assistència de la Laura. En la final de diumenge les catalanes van caure per 4 a 3 davant d’Andalusia en un partit molt disputat on, de nou, la Mamut Kristine va veure porteria. D’aquesta manera la selecció sub 17 es proclamava subcampiona d’Espanya.

Laura Piera, campiona d’Espanya

La Selecció sots 20 va seguir el mateix camí a les semifinals eliminant la Regió de Múrcia per 3 a 1 amb bons minuts a pista de la Mamut Laura Piera. A la gran final les catalanes es van imposar per un ajustat 1 a 2 a Galícia, alçant-se així amb el títol de campiones d’Espanya.