Cap de setmana històric pel futbol sala mamut

8 maig 2024

Jornada espectacular del futbol sala mamut amb un balanç de 22 victòries i només 2 derrotes.

El cap de setmana ens va deixar tres títols de campiones de Catalunya de la secció femenina. Aleví A, Infantil A i Juvenil A femenins es van proclamar campions. L’Aleví A es va imposar a la final del campionat de Catalunya per 1 a 0, l’Infantil A va empatar 3 a 3 i es va imposar a la tanda de penals (6-5) i el Juvenil A va guanyar a les segones classificades de la lliga per 2 a 1 aconseguint així el títol a una jornada pel final. Tots tres equips disputaran el campionat d’Espanya.

Tots els altres equips femenins també van sumar els tres punts aquest passat cap de setmana.

Pel que fa a la secció masculina el Cadet C masculí va aconseguir una victòria que certificava l’ascens matemàtic de categoria. Els mamuts pujaran de Segona a Primera. En la mateixa línia el Sènior B masculí va sumar de nou els 3 punts, segueix líder en solitari i també s’apropa a un possible ascens.

De tots els altres triomfs dels equips masculins destaquem també la victòria del MiniBenjamí A que va avançar una nova ronda a les fases eliminatòries de Copa Catalunya.

El cap de setmana va quedar arrodonit pel triplet dels equips de categoria nacional. Victòries de Juvenil A i Sènior A masculins i triomf de prestigi del Sènior A femení davant les líders fins aleshores imbatudes.