CRÒNICA JORNADA 5 – CEEB

26 nov. 2013

Balanç cap de setmana: 1 victòria i 2 derrotes

Divendres, iniciava l’equip Aleví aquesta jornada, visitant la pista de l’Escola Virolai. Va ser un partit disputat en els primers quarts, però sempre estant per sota en el marcador. Una bona defensa i les finalitzacions al contraatac, van permetre competir fins al final, per acabar amb un resultat de 60 – 45 a favor de l’equip local.

Dissabte al matí, Infantil femení i Cadet masculí, jugaven com a locals en aquest ordre. Les noies van enfrontar-se a l’Escola Orlandai, en un partit amb alternances en el marcador i que va decidir-se en els minuts finals. Les baixes de la plantilla va comportar que altres jugadores haguessin d’assumir més responsabilitats. Resultat final: 36 – 42 a favor d’Orlandai. Per últim, el Cadet masculí va vèncer a un dels equips fins ara invicte, amb gran solvència. La intensitat en defensa i l’equilibri, sempre molt important, entre joc interior i joc exterior, va donar els fruits amb una victòria que pot determinar en quin nivell es troba aquest equip. Resultat final: 52 – 40 pels nostres.

Per la seva part, l’equip Benjamí i l’Infantil masculí, van veure ajornats els seu partits. El Juvenil femení tenia jornada de descans. Per aquesta setmana, hi ha un nombre elevat de partits, sent l’equip Aleví l’únic que descansa.

Partit destacat de la jornada 6: AE Les Corts-UBAE – Centre Stucom (Juvenil femení) / Dissabte 30 de novembre a les 11.00h a CEM Les Corts