CRÒNICA JORNADA 6 – CEEB

3 des. 2013

Balanç jornada 6: 3 victòries i 3 derrotes

Inaugurava aquesta jornada l’equip Benjamí, divendres a la tarda a Esplugues, contra AMPA Natzaret. Partit que va ser ajornat en el seu moment i el qual va comportar la primera victòria de la temporada d’aquest equip. Un joc fluït en atac i les ganes en defensa, van donar com a resultat una diferència de 10 punts. Resultat final: 22 -32 a favor d’AE Les Corts-UBAE. En poc menys de 12 hores, l’equip havia d’afrontar un nou partit contra Dominiques, aquest cop amb menys sort. Domini dels nostres fins a la mitja part, amb intensitat defensiva que va atorgar a l’equip la possibilitat de fer cistelles fàcils al contraatac. Al tornar del descans, la concentració i el nivell físic no va ser el mateix. Això va fer que el rival donés la volta al marcador i s’enduies la victòria amb un resultat ajustat: 30-31. A continuació era el torn del Juvenil femení amb un partit molt complicat davant del líder del seu grup: Stucom. Els primers minuts del partit van ser de clar domini visitant amb una sortida molt intensa. Això va marcar tot el transcurs del partit. En el 3er quart petita reacció de les nostres noies amb un boc joc de conjunt i agressivitat en defensa. Tot i així, la diferència era massa gran i l’equip visitant va emportar-se una victòria treballada. Per últim, Infantil femení va jugar contra Abat Oliva. El bon nivell de l’equip el va dur a una victòria còmode sense prémer gaire l’accelerador. Amb un punt més d’intensitat, la diferència hagués pogut ser més amplia. Resultat final: 49 – 24 a favor d’AE Les Corts.

Pel que fa als equips que jugaven com a visitants, dos partits ben diferents. Per una banda, l’Infantil masculí, s’enfrontava a Jesuïtes Casp. Un rival més amb molt nivell que no va donar cap opció. A destacar les ganes i actitud dels jugadors que van lluitar fins a l’últim minut, havent de fer un gran esforç degut a les nombroses baixes de la plantilla. Per últim, el Cadet masculí visitava la pista de Scala Dei. Victòria treballada, sense un joc gaire vistós i tancada en l’últim quart. En un partit on el rival hagués sigut d’un nivell similar, la manca de concentració, hagués pogut costar la victòria al nostre equip. Resultat final: 36 – 50.

Aquest cap de setmana l’equip Aleví tenia jornada de descans i la propera jornada ja no serà fins els dies: 13 i 14 de desembre. Però si tenim un partit molt important aquesta tarda a Escola Barcelona a les 18:30h Cadet masculí: AE Les Corts-UBAE – Els Arcs. En joc el liderat del grup 1!