CRÒNICA PARTITS BÀSQUET (13-12-14)

18 des. 2014

Última jornada de la primera fase dels equips escolars amb diferent sort per aquests. Infantil masculí i Benjamí van disputar els seus partits com a locals. Van ser partits semblant amb còmodes victòries pels equips visitants. La superioritat dels contrincants no va permetre desenvolupar el joc habitual dels nostres.  Cadet femení va desplaçar-se fins a la pista del CB Nabí, on va disputar un partit molt competit que es va decidir en els minuts finals a favor d’AE Les Corts. Aleví i Cadet masculí, no van jugar al haver-se ajornat els seus partits.

D’altra banda, Infantil femení, s’enfrontava a Jesus Maria en la penúltima jornada de la primera fase. Les condicions i la pista no eren les millors i les nostres jugadores van trigar en entrar al partit. Parcial molt favorable per les locals en la primera meitat. Després del descans, AE Les Corts es va fer amb el ritme del partit i van realitzar una molt bona remuntada, que no es va poder materialitzar per errors ofensius en els segons finals.

Aquest divendres és el torn dels més petits de la secció! Després d’haver treballat molt bé al llarg de tot el primer trimestre, aquests participaran en una trobada de bàsquet amb altres companys d’Escola Barcelona i Duran i Bas. Aquesta es celebra demà divendres 19/12 a les 17:15h a Escola Barcelona.