CRÒNICA PARTITS BÀSQUET

28 oct. 2014

Aquest dissabte es disputava la segona jornada dels equips escolars. Tots els nostres equips van disputar els seus partits en dissabte al matí, excepte l’Infantil masculí amb jornada de descans. El Cadet femení va desplaçar-se fins a la pista dels Arcs per jugar un partit molt seriós amb defensa agressiva i bon moviment de pilota en atac. Al final del partit, victòria per AE Les Corts. Benjamí disputava el primer partit del matí realitzant un bon treball i on es va veure una evolució respecte la 1era jornada. Hi va haver més concentració i una millor estructura ofensiva. L’Aleví va jugar a continuació enfrontant-se a EB Pastor. Tot i la derrota, l’equip va deixar molt bones sensacions, estan ficats en el partit en tot moment i lluitant contra les diferents adversitats. L’últim partit del matí el jugava el Cadet masculí contra CET 10. Igual que passava en la primera jornada, el nostre equip va ser molt superior en tots els aspectes del joc i es va aprofitar el partit per treballar conceptes nous que es van introduïnt durant els entrenaments. Resultat final: 98 – 24.

Per últim, 4ª jornada de l’Infantil femení al Poliesportiu de la UB. Victòria molt treballada amb gran actitud per part de tot l’equip i una mostra del canvi d’intensitat reflectit en els entrenaments de la darrera setmana. Gran part del partit AE Les Corts va anar per darrere en el marcador però l’agressivitat en les línies de passada, va permetre recuperar moltes pilotes en la segona part, per finalitzar transicions en contraatac. Resultat final: 40 – 37. Segona victòria en quatre partits que serveix a l’equip per assolir el treball realitzat i seguir en la mateixa línia que les últimes setmanes.