El Cadet Juvenil B femení hi creu fins el final i es proclama campió

5 juny 2018

Les noies de Borja Carasusán afrontaven l’última jornada de lliga conscients que ser campiones era molt difícil però no impossible. Les mamuts arribaven a la darrera cita de la temporada un punt per sota les líders, el CFS Eixample, que visitava les setenes classificades el CET10 B. Els partits però s’han de jugar i al matí del diumenge 27 de maig saltava la sorpresa a la Pista de la Palmera. El CET10 aixecava un 1 a 3 advers al descans fins al 4-3 final derrotant d’aquesta manera a les primeres.

Un 50% de la combinació per ser campiones s’havia produït i faltava que les mamuts no fallessin en el seu complicat partit de la tarda davant les terceres classificades per completar la gesta. No ho van fer. Les verdes sortien molt ficades a la pista de l’AEE Institut Montserrat col·locant-se 0 a 3 en pocs minuts. Les locals reaccionaven amb un gol i s’arribava al descans amb 1 a 3 al marcador. A la segona un gran joc de les mamuts que resumia la seva gran temporada feia que arribés el 4rt i definitiu gol proclamant-se així campiones.

Les noies del Cadet Juvenil B femení han firmat una segona volta casi perfecte cedint només un empat i han acabat la lliga amb 61 punts en 24 partits (20 victòries, 1 empat i 3 derrotes), sent l’equip menys golejat de la lliga amb només 15 gols encaixats i el segon més golejador amb 116 gols.

Aquest títol de la 1a divisió Cadet Juvenil suposa el 3r de la secció femenina de futbol sala. Això significa que les mamuts han estat campiones en 3 (Base B, Cadet Juvenil B i Cadet Juvenil A) de les 4 competicions que participava a nivell base , deixant de banda el sènior femení que ha acabat en una meritòria quarta plaça a Divisió d’Honor. Aquests tres campionats sumats al de l’Infantil A masculí, fan que aquesta temporada sigui històrica per tota la família mamut!

Enhorabona a la Berta Moreno, la Paula Nardi, la Mireia Fernández, l’Aina Barri, la Júlia Vives, la Laia Bech, la Laia Romano, la Natàlia Villalgordo, l’Helena Stephanides, la Júlia Coll, la Marta Berzal, la Gal·la Gelpí i també a la Laia Rojo i Kristine Claire. El títol no hagués estat possible sense el cos tècnic format pel Borja Carasusán, la Laia Núñez i la Carla Thomas; i sense totes les famílies amb el seu esforç i entrega. Felicitats campiones!!!