El cap de setmana ens deixava partits de lliga i la trobada dels més petits

2 maig 2024

El passat cap de setmana ens deixava un bon grapat de partits de lliga i també la trobada dels més petits que van gaudir d’una jornada plena de bàsquet!

Us deixem els resultats i cròniques dels partits dels conjunts federats.

Basket Esplugues 74-42 Mini Femení

Sense una bona defensa no hi ha un bon atac. La falta de concentració fa que concedim molts contraatacs fàcils. Quan defensem i som agressives aconseguim trobar bones opcions.

Mini Masculí 73-22 Càmping Bianya Roser Blanc

Partit que defensem amb molta intensitat i ens permet robar moltes pilotes a camp ofensiu i acabar sols a cistella. Content de l’actitud de l’equip que ha estat tot el partit a un bon nivell de concentració i intensitat.

CB Argentona 44-40 Pre-Infantil Femení

Derrota duríssima a la pròrroga contra un equip que s’havia reforçat amb una bona quantitat de jugadores amb dinàmica amb el seu equip d’A1. Partit que demostra al 100% les errades i de què pecàvem partit rere partit. Sortim prou intenses tot i que erràtiques tant en el tir com en la presa de decisions a pista. Aconseguim un avantatge de 12 punts encarant el 4t quart però en el 5è i 6è ens apreten fins que ens fiquen un triple a falta de 5 segons. Fem una jugada de pissarra (he de felicitar a les noies per la gran execució del que els hi he demanat) i aconseguim tenir un tir clar sota cistella però no aconseguim que entri degut a, en la meva opinió, una falta clara en el llançament. Encarem la pròrroga amb dinàmica negativa i no aconseguim trobar el nostre joc ni fer-nos fortes en defensa. La mala presa de decisions, el mal posicionament en atac i la precipitació segurament deguda als nervis per emportar-nos el títol han fet que no cuidéssim la pilota, que no aconseguíssim situacions profitoses i d’avantatge numèric en atac i que les rivals tinguessin opcions de bàsquets senzills al contraatac. Partit del que marxem enfadades, decebudes i conscients de que no hem fet una bona feina i que si ens volem emportar la lliga el nostre bàsquet ha de ser excel·lent.

Pre-Infantil Masculí

Ajornat per pluja

Infantil Femení 45-36 Manyanet Sant Andreu

El marcador final no reflexa el partit, últims minuts de desconnexió permeten a l’equip rival retallar l’avantatge obtinguda. S’ha de jugar fins que l’àrbitre xiula el final del partit. Bona feina de les nenes, sobretot a nivell d’intensitat defensiva i responsabilitat individual. A nivell ofensiu, poc moviment en estàtic i moltes pèrdues a causa de precipitar-nos. Tot i així, aconseguim córrer i dominar el rebot ofensiu, però no ho acabem de culminar.

Cadet B Femení

El Círcol 42-36 Cadet A Femení

Derrota dura en una pista complicada. Comencem el partit adormides i amb falta clara d’intensitat i concentració, que ens porta a cometre molts errors, sobretot en defensa, permetent cistelles fàcils i sense arribar a les ajudes. Els atacs precipitats i la falta d’encert també han marcat la primera meitat, fet que s’ha reflectit en el 27-18 al final del 2n quart. A la segona part aconseguim connectar i pugem intensitat, cosa que ens permet recuperar moltes pilotes i agafar molts rebots ofensius per tal de retallar distàncies en el marcador. Tot i així, una mala gestió dels minuts finals a nivell emocional seguits d’un triple a falta d’un minut, permeten a l’equip rival agafar distància un altre cop i endur-se la victòria.

Cadet B Masculí

Bàsquet Safa Claror 2 77-67 Cadet A Masculí

Tornem a competir contra un equip de la zona alta de la taula, en un partit marcat pel parcial del primer quart (30-13). Els altres tres quarts, demostrem que som una defensa top de la lliga i igualem la intensitat i ajustem la defensa del bloqueig directe per aconseguir reduir l’avantatge que havia arribat a ser de fins a 20 punts i col·locar-nos a només 4. Tot i el nostre desig de victòria i la sensació de tenir moments de molta qualitat defensiva i bona presa de decisions en atac, els rivals dominen el ritme de partit gràcies a la seva superioritat física i tècnica i no ens permeten completar la remuntada.
Els darrers partits estem aconseguint adaptar-nos al nivell d’aquesta lliga, competir de tu a tu a qualsevol equip i recuperar el nostre ADN i la nostre actitud col·lectiva.

Júnior B Femení 43-50 CE La Marina

Bon partit en línies generals, bon inici amb sortida intensa i energia, un segon Quart on encaixem un parcial de 5-20 que ens va llastrar la resta del partit, precipitació, males passades i fallar segones i terceres opcions de cara a cistella. La segona meitat guanyem els parcials del tercer i quart període 25-16 amb un bon joc, molt content de la feina i actitud de les jugadores.

Júnior A Femení 46-42 CB Vilatorrada

Comencem molt bé en atac, amb bona circulació de pilota que ens permet aconseguir tirs còmodes, però a partir de la segona part, ens fan zona i ens costa atacar amb claredat, sobretot en el 4t quart. Els últims minuts de partit el rival ens fa un parcial d’11-0 i es posen 4 amunt quan falten 2 minuts per acabar el partit. Encara lluitem fins al final i la bona defensa i l’encert en els tirs lliures ens donen la victòria.

UB Llefià B 65-42 Júnior Masculí B

Comencem fora del partit encaixant al primer quart un parcial de 20 a 3. A base de bones defenses i calma en atac ens posem a 7 punts del rival, però deixem de defensar i anar al rebot i ells ens anoten 3 triples seguits quan faltaven 3 minuts per acabar el partit. Content de com han aconseguit canviar el ritme del partit ara toca fer-ho els 40 minuts.

Júnior A Masculí 77-24 Bàsquet Ceissa

Partit en el que l’equip ha jugat a diferents velocitats. En general bones sensacions encara que amb petites llacunes de concentració. Treball fet i ja toca pensar en el pròxim partit.

Sots-25 Masculí 65-73 Bàsquet Neus

El rival va ser millor durant tot el partit. Tot i així es finalitza per davant en el marcador a l’arribar a la mitja part. L’encert en el tir exterior dels visitants va ser determinant.

Basket Esplugues 56-79 Sènior Femení

Per fi no hem patit i hagut de remuntar a l’últim quart com els últims 3. Partit mentalment difícil per les circumstàncies, davant una zona hem sabut moure bé la pilota quan ha calgut buscant les nostres interiors, però avui també hem tingut encert des del triple, 9 a la 1a part, per acabar amb 12 el partit. La 2a part amb l’avantatge assolit ha estat més de tràmit, tot i que hem guanyat tots els quarts.