El Nadal és temps de futbol sala

17 gen. 2019

Pels Mamuts la pilota no deixa de rodar durant el Nadal. Diversos equips de futbol sala de l’entitat han participat en tornejos aprofitant l’aturada de les lligues. El Prebenjamí B, l’Infantil B i el Cadet B ho han fet en el Torneig Solidari Internacional de Sant Cugat, disputat entre els dies 27 i 29 de desembre. Hi van participar 42 equips, alguns dels quals estrangers, com el Futsal Without Borders, dels Estats Units, o l’Oxford City Lions, d’Anglaterra.

L’equip Prebenjamí B va quedar subcampió del torneig en caure a la final per 2 a 6 davant l’AE Sant Andreu. Per la seva part, l’Infantil B i el Cadet B van fer un gran paper i van mostrar un excel·lent futbol que els va portar a competir pel tercer i quart lloc del campionat santcugatenc.

S’imposen a l’amfitrió

L’equip de futbol sala Aleví B va competir en el VII Torneig de Nadal del Club Atlètic Català. Els Mamuts van tenir una participació impecable i es van imposar en tots els partits. En la final, van derrotar l’amfitrió, l’Atlètic Català A, per 2 a 0 i es van alçar amb el títol.

Competint amb ‘fair play’

A l’Aleví A li va tocar fer les maletes. L’equip de l’AE Les Corts-UBAE va viatjar fins la ciutat gallega de Lugo per prendre part en el II Torneo de Nadal de Fútbol Sala Base, organitzat pel Lugo Sala.

Els Mamuts van rendir a un gran nivell malgrat no van classificar-se per a la fase final del torneig. Tot i així, l’equip no va marxar amb les mans buides. Va rebre el reconeixement de l’organització i de la Real Federación Galega de Fútbol que els va lliurar un premi pel joc net exhibit.