El post de la jornada del bàsquet mamut

10 oct. 2023

A continuació us deixem un nou post de la jornada del bàsquet mamut amb tots els resultats i les cròniques dels partits.

BF Cornellà 43-85 Mini Femení

Gran inici amb excel·lent actitud per part de tothom. Van sortint alguns dels conceptes treballats als entrenaments i evolucionen com a equip sent solidàries entre companyes.

Bàsquet Ateneu Montserrat Blau 73-38 Mini Masculí

Partit contra un rival més complet en tots els aspectes. Partit que ens demostra els aspectes a millorar. En atac hem d’aprendre a encarar i mirar abans de prendre una decisió. En defensa hem d’aprendre a posar més el cos que les mans.

Jesuïtes Gràcia Kotska 39-52 Pre-Infantil Femení

Primera victòria de les noies en la nova categoria. Un partit on els dos equips hem estat prou parells menys al primer i el cinquè quart on hem fet un pas endavant i ens ha permès tenir aquest avantatge. Hem sabut veure què demanava el partit i hem buscat córrer en transició; cosa que ens ha donat molts punts. En general molt content amb la feina de les noies ja que hem fet un pas endavant en intensitat i sobretot en ganes de competir i de ser valentes cap a aro. Tot i així ens queda molta feina per davant, sobretot actitudinalment; hem d’aprendre a gaudir dels partits (que per això juguem) i a gaudir dels bons moments de les companyes independentment del nostre rendiment individual. Hem de ser més pinya i col·laborar entre totes. Som-hi mamuts!

Pre-Infantil Masculí 80-29 Qbasket Sant Cugat Taronja

Inici de partit dubitatiu. Moltes pèrdues de pilota, poca intensitat defensiva i falta general de concentració. A partir del 3r quart comencem a generar situacions de superioritat ofensiva i incrementem nivell defensiu que ens permet jugar el nostre partit. Com aspectes a millorar: ser capaços de prendre la batuta en l’àmbit d’intensitat des de l’inici i generar situacions de superioritat amb més circulació de pilota.

CE Maristes Sants Les Corts 42-31 Infantil Femení

Estrenem temporada amb bones sensacions en un partit molt físic. Primer matx per trobar-nos com equip i incorporar nous hàbits. Sortim molt fortes i concentrades d’inici imposant-nos a pista però ens ha estat difícil ser constants i hem pecat en precipitació ofensiva així com amb passivitat defensiva. Ens quedem amb la dinàmica col·lectiva molt positiva que em construït en el primer i cinquè període com a base per a refermar la nostra identitat com equip.

Infantil Masculí 53-31 Aula B

Partit disputat on ens hem sobreposat a un inici dubitatiu… Cal buscar més dinamisme en atac i ser agressius en defensa.

Diagonal Mar Front Marítim Taronja 65-40 Cadet B Femení

Primer partit a la categoria cadet contra un equip amb dotze jugadores. Molta calor, nervis i cansament han fet que se’ns acabi la benzina al segon període. Hem vist espurnes del que volem aconseguir fer a pista, però queda molta feina. Ens hem de fer a la normativa, entrenar millor i seguir treballant. És complicat començar a jugar amb espais, però hi arribarem. A seguir!

Cadet A Femení 41-38 Càmping Bianya Roser Vermell

Duel vibrant davant una de les rivals més fortes del grup, que ens ha fet treure el millor de l’equip per poder plantar cara. L’inici s’ha presentat ensopegat amb desajust defensiu i oportunitats clares que no acaben en cistella. Les adversàries no han perdonat l’ocasió i ha resultat en marcador d’1-16 desfavorable. A partir del segon quart hem corregit el necessari, retallant distància i sense encaixar cap punt en contra durant 4 minuts, parcial 16-6 favorable, per entrar fortes al partit. El que havia estat la nostra debilitat al primer període s’ha convertit en fortalesa. Finalment, el matx s’ha resolt als últims minuts mantenint l’emoció fins al final.

Bàsquet Ateneu Montserrat Groc 49-45 Cadet B Masculí

Partit amb una intensitat molt alta que es decideix en l’últim minut per el desencert que tenim en els tirs lliures. Millorem molts aspectes defensius com el balanç defensiu i el 1×1. En atac trobem un ritme molt alt corrent i buscant les millors decisions en el atac estàtic. Finalment ens perjudica el desencert dels tirs lliures i fa que l’equip rival s’emporti la victòria.

GEFF CB SAPS-SDE 62-41 Júnior B Femení

Partit amb dues parts diferenciades, un primer quart on no hem entrat en joc i que ens ha llastrat la resta de l’encontre, i tres quarts on hem anat de menys a més amb molt més ritme i intensitat. Claus del partit, saber canviar el xip tant en atac com en defensa, tirar amb convicció, defensar amb més intensitat, i minimitzar les pèrdues de pilotes, continuem treballant.

Júnior A Femení 23-33 CB IPSI 07

Les rivals van estar més encertades de cara a cistella i això va ser definitiu en un partit d’anotació baixa.

UB Llefià B 42-61 Júnior B Masculí

Gran inici que marca la dinàmica de tot el partit i on tothom pot aportar al joc col·lectiu.

Júnior Masculí A 66-44 CB Alisos

Primer partit en que hem de treballar. Ens ha costat una mica més, però en quan ens posem el mono de fer feina, tirem el partit endavant. Tenim marge per millorar, però estem al bon camí.

Sots-25 Masculí 39-61 CN Terrassa

Rival superior en tots els aspectes i el qual va marcar el ritme de partit.

Sènior Femení 49-64 Barça CBS Blau

Una mala segona part, amb una mala gestió atacant la seva zona ens porta a la primera derrota. Seguim amb més força que abans.