El post de la jornada del bàsquet mamut

7 nov. 2023

A continuació us deixem tots els resultats i les declaracions dels entrenadors/es dels partits del bàsquet mamut del passat cap de setmana.

Mini Femení 65-49 Bàsquet Ateneu Montserrat Blau

Iniciativa en el marcador en tot moment però poca circulació de pilota i excessius errors en fase ofensiva. La defensa va ser més positiva.

Mini Masculí 47-70 European Int. School of Barcelona

Partit contra un rival molt similar que no som capaços de competir per falta de concentració. Regalem cistelles fàcils, deixant jugadors sols, moltes pèrdues de pilota poc forçades i poca intensitat en defensa. Tenim molta feina a fer en general, però primer de tot hem d’aconseguir saber estar a pista amb intensitat i concentració.

Pre-Infantil Femení 52-54 CE Thau

Segona derrota ajustada a la lliga. Trist pel resultat però content perquè competim totes i cada una de les jornades. Partit que ha estat tota l’estona de tu a tu i on cap dels dos equips ha agafat un avantatge clar. Un mal balanç defensiu per la nostra part, una poca intensitat en el rebot, tant ofensiu com defensiu i un criteri arbitral qüestionable han estat claus per a decantar el partit.

Bàsquet Ateneu Montserrat Blau 46-56 Pre-Infantil Masculí

Partit que arranquem amb encert de cara a cistella i bona sortida al contraatac per aconseguir un 0-8 a favor. Després del temps mort rival, no ha tingut res a veure el partit. Errors constants i precipitació ens han fet concedir cistelles fàcils i perdre tota l’energia amb la qual hem encarat el partit. D’aquesta tipologia de partits és on hem de treure caràcter i intensitat, aprenem més. Content per l’esforç col·lectiu tot i haver sigut una setmana complicada.

Lestonnac 2010/11 60-37 Infantil Femení

Arranquem el partit amb un primer període ple d’intensitat defensiva col·lectiva i encert en accions individuals imposant-nos 2-14 favorable. Al segon període comencem a fallar ocasions clares i l’encert rival augmenta. Però no és fins al tercer abans del descans on permetem que ens superin i trenquin el partit amb 22 – 0 desfavorable. De cara a la segona meitat despertem i comencem de menys a més finalitzant l’últim període amb bones sensacions i resultat novament favorable. Contentes per competir en la majoria dels quarts a les líders de grup a casa seva així com l’augment d’accions col·lectives treballades que van apareixent. Ara toca fer autocrítica per revisar què ens passa anímicament quan ens desconnectem tant del partit i centrar-nos en revertir i reconduir el que fem a pista en forma de constància, d’acord amb el nostre potencial individual i d’equip.

Infantil Masculí 41-43 Lestonnac 2010

Partit on la manca d’encert ens ha condemnat. Content amb l’actitud de l’equip que s’ha refet davant les dificultats. en comparació amb altres dies S’han de minimitzar els errors no forçats i tenir més dinamisme en l’atac en estàtic. Esperem que els entrenaments ens ajudin a tenir més encert de cara a cistella i fixar automatismes en atac.

Cadet B Femení 48-31 Sant Ignasi

Partit on hem aconseguit marcar el ritme, però en què la falta d’encert ens ha impedit escapar-nos en el marcador. A la segona part hem millorat de cara a cistella, però també hem fallat més darrere. Hem començat a veure estones on situacions tàctiques que volem dur a terme s’han traslladat a pista, així que estem fent bé la feina. Ens falta un punt de consistència per competir quaranta minuts, però tenint en compte que érem set jugadores, és un problema amb solució.

Joventut Les Corts Verd 57-45 Cadet B Masculí

Partit de dues cares que en la primera meitat ens mostrem còmodes i sòlids amb el nostre joc des de la defensa. En atac tenim paciència i prenem les decisions correctes que fa que ens situem +10 al descans. La segona part el rival puja la intensitat defensiva i nosaltres ens quedem bloquejats a l’hora d’atacar. Permetem penetracions fàcils i perdem moltes pilotes que fan que l’equip rival s’emporti la victòria al final del partit.

Cadet A Masculí 57-34 CB Roser Vermell

Avui sí, partit espectacular de l’equip que aconsegueix l’objectiu de les últimes setmanes d’estar 40 minuts intensos, sòlids en defensa i resolutius en atac. Des del primer minut de partit, marquem el nostre ritme de joc característic i trobem cistelles còmodes al contraatac gràcies a una intensitat defensiva de deu. El segon quart, és pràcticament una còpia del primer i ens permet arribar al descans amb un avantatge considerable. A la segona meitat, mantenim el nivell defensiu i no permetem que el rival tingui la sensació d’entrar al partit. En atac, entenem el moment de partit i prioritzem el joc en estàtic i les cistelles ben treballades. Seguim tenint algunes mancances en quant a circulació de pilota i ocupació d’espais, però la feina que es fa als entrenaments es va veient poc a poc a la pista. Tenim pendents les assignatures de les pèrdues de pilota i l’encert en el tir exterior.

Sant Ignasi 21-56 Júnior Femení B

Joc justet fins al descans, guanyem els quarts, però sense aplicar conceptes en la seva totalitat, a la tornada, el millor tercer quart fins ara de la temporada, arribant en sortida ràpida, actitud en defensa i treballant el rebot tant ofensiu com defensiu, tanquem partit amb bones sensacions perquè sabem que tenim la capacitat i actitud per fer les coses que ens aporten tant al creixement individual com col·lectiu.

La Casa Agency-CB Sant Josep Obrer Blau 49-61 Júnior Femení A

Partit que guanyem gràcies a una bona intensitat durant tot el partit. Ens ha faltat saber quan havíem de parar i jugar i fer més canvis de ritme sense pilota. Molt content de l’actitud de l’equip, ara toca continuar treballant i anar perfeccionant els petits detalls que marquen la diferència per ser un bon equip.

Lima-Horta Bàsquet 86-40 Júnior Masculí B

Partit contra un equip molt físic, molt intens que ens costa seguir el ritme frenètic de canvi d’atac a defensa. Ens trobem contra una pressió molt dura que l’àrbitre permet i no som capaços de sortir-ne. Content de com han lluitat fins al final i de com han aguantat la duresa defensiva del rival, sense queixar-se en cap moment.

GEFF CB SAPS-SDE B 57-62 Júnior Masculí A

Partit molt treballat, que guanyem a la pròrroga contra un rival que estarà a la part alta de la classificació. El guió de partit ha estat el previst, amb alternatives durant els 40 minuts. Però en els moments decisius l’equip ha cregut en el que fem, i això ha decantat la balança del nostre costat.

Sabadell BQ Vallès S25 59-72 Sots-25 Masculí

Enfrontament contra un rival de la mateixa zona de la taula. L’equip surt molt concentrat, marcant el ritme de partit en la majoria dels minuts de joc. Un bon parcial a mitjans del 3r quart va ser decisiu per obtenir la 3a victòria consecutiva.

AESE B 62-57 Sènior Femení

Després d’una primera part igualada però on ens agafen 11 rebots en atac i en treuen 13 punts som capaces de corregir-ho i atacant l’1c1 que demano fem un 3r quart molt bo (0 rebots en atac del rival). L’últim quart pèrdues de pilota absurdes, tirs precipitats anant guanyant i més rebots en atac del rival ens condemnen a un parcial en contra en el que només fem 3 punts a l’últim quart.