El post de la jornada del bàsquet mamut

2 oct. 2024

Totes els resultats i les cròniques dels primers partits de la temporada.

Mini B Femení 60-36 Basket Almeda Groc

Iniciem el projecte i la temporada amb un gran partit a nivell coral. Des del primer segon, les jugadores han demostrat les ganes que tenen de tornar a trepitjar una pista en partit oficial. Han marcat un nivell d’intensitat molt elevat i han aconseguit minimitzar la quantitat d’errors per aconseguir avantatges en moltes situacions. Amb les primeres setmanes d’entrenament i aquest primer partit, ja podem veure el full de ruta que volem seguir com a equip i quins objectius ens podem marcar. La temporada és llarga, però tot apunta a que gaudirem i aprendrem moltíssim!

Lima-Horta Bàsquet 70-63 Mini B Masculí

Debut en competició oficial i dia de debuts de diferents jugadors que han arribat nous aquesta temporada al club. Nervis i certa precipitació en l’inici davant d’un rival físicament superior. Va costar el canvi de xip per realitzar el balanç defensiu però gràcies a un bon atac el partit va arribar a la pròrroga. Al temps extra els locals van ser millors en un partit molt disputat.

Mini A Femení 69-19 CB Ciutat Vella

Iniciem la competició amb un gran partit de les noies. Sortim a pista i des del primer minut fins el darrer són evidents les ganes de jugar i donar-ho tot, el que ens fa oblidar-nos de seguida dels nervis que comporta el primer partit de temporada i ens permet gaudir cada minut. Molt contenta de l’actitud de l’equip en general, especialment de l’esperit de lluita que han bolcat a pista i del companyerisme que han demostrat a la banqueta.

CB Alisos 50-49 Mini A Masculí

Partit irregular i amb poc encert, però on s’han començat a veure detalls tècnics que estem treballant. Haurem d’augmentar el ritme i la concentració als entrenaments per millorar l’efectivitat en el moment de partit.

Pre-Infantil Masculí 54-31 CB Ciutat Vella

Primer partit de la temporada amb moltes ganes, però força caòtic. Tot i així, aconseguim córrer i ficar-hi intensitat, mossegant primeres línies i buscant atacs ràpids. El desig de pilota i cistella de tot l’equip ens ha donat l’avantatge en el marcador. Surten detalls treballats a entrenament, però tenim molta feina per davant encara.

GEFF CBSAPS 48-55 Pre-Infantil Femení

Primer partit de la temporada que encarem amb motivació i moltes ganes. Comencem una mica adormides però no baixem el cap, pugem la intensitat i l’aconseguim mantenir tot el partit. Final del partit molt ajustat que ens acabem emportant gestionant els nervis dels últims segons i fent el que sabem fer. Partit molt xulo, a seguir treballant per poder competir al màxim!

SE Sant Joan de Mata 56-49 Infantil Femení

Derrota dolorosa a la pròrroga contra unes rivals ja conegudes. Ens enfrontem a un equip molt format amb un bàsquet molt seriós i elaborat al qual durant la primera part no sabem fer front. A la segona meitat corregim aquests detalls tàctics i a base d’intensitat, sacrifici i creure en el nostre bàsquet aconseguim forçar la pròrroga. A la pròrroga anem foses físicament i molt carregades de faltes i no aconseguim aguantar el resultat i se’ns escapa el partit.

UE Sant Andreu Groc 59-20 Cadet B Femení

Encetem competició amb un resultat dur fruit de la pressió rival que ens ha dificultat la transició tot el partit i complicat molt anotar. Tot i tenir nombroses baixes l’equip s’ha mostrat unit i combatiu tot el partit oferint alguns minuts de major fluïdesa als finals del segon i quart quart.

Cadet B Masculí 29-51 Creu Alta Sabadell 2

Comencem el partit amb una defensa intensa encara que no aconseguim tenir encert i fluïdesa a la part ofensiva, fet que marca la diferència en la puntuació. Vam aconseguir tenir més encert de cara al cèrcol per al segon quart, però a poc a poc anem baixant el ritme defensiu. Ja a partir de la segona part és quan passem a un atac caòtic, on no surt allò que ens interessa, i sumar els tirs que tenim. A mesura que passava el temps la defensa cada cop era menys intensa, cosa que crea la diferència de punts.

GEFF CBSAPS 56-50 Cadet A Femení

Inici de partit amb poca intensitat defensiva i en atac poc encert sota cistella. A partir del segon quart augmenta la intensitat en defensa i millorem l’encert, però a la segona part hem sigut molt irregulars. Molt satisfet pel que fa a l’equip, hem fet tot el que hem treballat als entrenaments.

Cadet A Masculí 53-39 UE Sant Cugat Occident Blau

Inici de partit amb poca intensitat defensiva i en atac poc encert sota cistella. A partir del segon quart augmenta la intensitat en defensa i millorem l’encert, però a la segona part hem sigut molt irregulars. Molt satisfet pel que fa a l’equip, hem fet tot el que hem treballat als entrenaments.

Júnior Femení 36-37 Associació Eixic

Un mal primer quart ens col·loca 10 a baix i ens força a anar a remolc el que queda de partit. La comunió amb una afició entregada i vibrant juntament amb l’esperit competitiu d’aquest equip ens condueix fins a remuntar sent superiors durant el segon i tercer quart. Lluitem cara a cara les cistelles decisives amb l’energia que ens queda però se’ns escapa per la mínima. Orgulloses per la lluita i superació mostrada de cada membre de l’equip, assumint responsabilitats per sumar i mantenir l’esperança viva fins la botzina final.

Sots-20 Femení 44-68 Vilabasquet Viladecans

Partit on fallem en defensa. Malgrat això, fem un bon primer i últim quart que competim i acabem guanyant. Ara toca entrenar amb més intensitat la defensa per poder estar els 40 minuts ficades al partit.

Montmeló CB 65-57 Sots-20 Masculí

Hem començat desconnectats i amb poca tensió defensiva, i ens han fet un parcial de 10 a 0 inicial ens ha fet anar a remolc tot el partit. Després li hem près el pols al partit millorant sobretot en defensa, i aconseguim igualar el partit tant en tirs de dos com en triples. Tenim opcions fins al final, però la gran diferència de tirs lliures tirats, fa decantar el partit del costat local.

Sènior Femení 54-46 CE Xamba B

Partit molt igualat fins l’últim quart on hem pogut agafar un avantatge de més de 10 punts que ja ha estat definitiu. Queda molta feina a fer, però estic molt content de l’actitud de tot l’equip.

Openllar Vilàbasquet Viladecans SMB 61-82 Sènior Masculí

Debutem a la categoria amb una victòria més treballada del que diu el marcador. Comencem tous en defensa, perdent pilotes en primera línia i amb poc encert, però sembla que amb uns canvis i un temps mort ens estabilitzem. Al segon quart ens esperonem i comencem respectar les normes en defensa, cosa que ens permet córrer contraatacs i ficar-nos al partit. Del pas per vestidors sortim amb un 2-14 a favor i acabem el període deixant el contrari per sota de 10 punts i, al darrer, el rival no ens por seguir el ritme i ens escapem en el marcador.