El post de la jornada mamut

27 nov. 2018

Resultats, declaracions dels entrenadors i golejadors dels 19 partits del cap de setmana. 15 victòries, 2 empats i 2 derrotes.

Benjamí A 12-2 Penya Esplugues A.E. B

Declaracions d’Eric Barrachina: Partit davant un rival de la zona baixa de la taula. Des de l’inici hem marcat un bon ritme i hem anat gestionant el partit.

Gols: Tudor x4, Oscar x3, Federico, Hector, Luis, Pau i Zaki.

Aleví B 5-2 Ripollet F.S. A

Declaracions de David Antón: Partit molt ben competit davant l’únic equip que no havia perdut cap partit a la lliga. Se’ns avancen en un xut llunyà, no ens enfonsem i abans d’acabar la 1a part ens posem 4 a 1. Segona part on seguim competint i lluitant, se’ns posen 4 a 2 però tampoc ens afecta i amb el seu joc de 5 marquem el 5è. Molt content de l’actitud, les ganes i la intensitat que han posat avui. Seguim!

Gols: Pau x5.

Sant Andreu de la Barca F.S. A 3-5 Aleví A

Declaracions de Nil Marco: Partit molt intens igualat i maco de veure. En un errada i una badada ens fan dos gols, deixant un 2-0 al marcador amb nosaltres havent perdonat algunes ocasions. Malgrat tot hem seguit lluitant i hem aconseguit marxar al descans 2 a 2 i encara hauríem pogut fer el 3r. A la segona som superiors i amb el pas dels minuts ampliem el resultat fins el 2 a 4. A partir d’aquí el partit s’ha tornat caòtic i ells ho han provat de 5 sense èxit. En una pèrdua a poc més d’un minut del final ens han posat la por al cos amb el 3 a 4 però hem fet el 5è ràpid. Gran victòria de tot l’equip, sumant tots. Seguim!

Gols: Nil x2, Aleix x2 i Nacho.

Aleví A fem. 3-1 CFS Arenys de Munt A

Declaracions de Maria Solé: Equip de nivell similar al nostre que ens fa posar les piles, i tot i la dificultat de l’inici, elles s’avancen amb 0-1. Nosaltres seguim arribant a camp contrari, tot i la poca fluïdesa de joc i molt precipitades amb pilota. Abans d’acabar la segona marquem el 1-1 i el 2-1. Durant la segona part patim, perquè nosaltres estem toves i Arenys segueix provant. En l’últim minut marquem el 3r que ens asseguren els 3r punts.

Gols: Silvia, Paola i Júlia.

Penya Esplugues AE B 2-2 Infantil C

Declaracions de Sergi Ruiz: Partit on anem tota la estona a remolc en el resultat, igualant-lo en dues ocasions. 1a part incòmode amb poc ritme de pilota i poques ocasions, on l’equip rival ens ha creat bastant perill. 2a part canvia la tònica i amb el 2-2 hem tingut un munt d’ocasions per haver marxat amb victòria.

Gols: Ferran Balta i Lluc.

Infantil B 2-1 Horta Futbol Sala Club A

Declaracions de Pere Graugés: Primera part molt intensa de pressions altes i amb alguns moments de massa anada i tornada. Arribem força més que ells però només aconseguim marxar al descans 2-1. A la segona aconseguim calmar una mica el partit, tot i que a mesura que arriba el final ens anem precipitant cada cop més amb pilota. Tot i això acabem el partit competint molt bé i concedint poc.

Gols: Pere i Sam.

L’Hospitalet Bellsport F.S. A 5-4 Infantil A

Declaracions de Marc Solé: Molt mal inici de partit on als 2 minuts ja perdem 2-0. Reaccionem tímidament però en un contraatac rebem el tercer. Lluny de rendir-nos seguim apretant i aconseguim marxar al descans amb 3-3 al marcador. Segona part de domini completament nostre on el rival es dedica només a defensar però en un córner ens marquen. Seguim treballant i creant ocasions però no aconseguim empatar. Ho intentem de 5 els últims minuts on tenim alguna ocasió però no aconseguim remuntar.

Gols: Oscar x2, Luis i Héctor.

Escola Pia Sabadell C.E. A 0-13 Infantil B fem.

Bon partit de les nostres. Hem sigut superiors i hem sabut llegir bé el partit i jugar fàcil. Hem gaudit molt veient el partit. Contentes per no haver encaixat cap gol. Seguim treballant per millorar!

Gols: Jana x3, Mariona Riera x3, Mariona Martinez x3, Julia, Maria, Mercè i Lidia.

Barceloneta Futsal Club Esportiu A 1-15 Infantil A fem.

Declaracions de Laia Núñez: Som superiors en tot el partit i, tot i rebre més faltes que les que ens xiulen, no ens sortim del partit i continuem treballant com sabem.

Gols: Romina x4, Helena x3, Natasha, Anna, Marta Garcia, Nora, Ona, Berta i pròpia porteria x2.

Cadet B 3-2 Badalona Futsal Iris B

Declaracions de Kevin Cheung: Partit que ha costat, hem dominat el partit, hem creat les millors ocasions però la falta de gol comença a ser preocupant. Partit que domines i per dues accions absurdes ells es fiquen dins del partit.

Gols: Xavi, Jan i Lluc

Cadet A 4-2 L’Hospitalet Bellsport F.S. A

Declaracions d’Adrià Fernández: Hem fet 30 minuts correctes tot i no saber buscar del tot bé els punts febles de la defensa a mitja que ens plantejaven. A falta de 10 ens fan dos gols molt seguits a causa d’un error individual i de la relaxació defensiva. A falta de 3 minuts fem el 4t en una jugada col·lectiva molt bona i defensem el seu joc de 5 bastant malament tot i no rebre cap gol més.

Gols: Ivan x2 i Ignacio x2.

AEE Institut Icària – CET10 B 0-8 Cadet A

Declaracions de Laia Núñez: Partit sense gaire història contra el penúltim classificat. Ens costa ficar-nos i no és fins la segona part que fem el nostre futbol i no el que ens marca el rival. Continuem treballant.

Gols: Natasha x2, Carla x2, Cristina, Jorgina, Xènia i Laura.

Juvenil B 5-1 Amposta FS A

Declaracions de Javi Mellado: Partit fred on ens encomanem de la poca intensitat que tenen, defensa a mitja pista sense massa exigència, elaborem sense profunditat i les primeres ocasions no les acabem. Amb un xut exterior i una contra ens anem 2-0 al descans. Millorem en intensitat i en joc a la segona i aviat marquem el 3-0, però encara ens costa mantenir la intensitat en el joc i rebem un gol en una contra. A les acaballes del partit fem el dos últims quan l’altre equip arrisca més buscant escurçar el marcador.

Gols: Adrià x2, Miguel x2 i Damià.

Juvenil A 5-4 Ripollet F.S. A

Declaracions d’Alex Garcia: Partit intens, de pressions altes i amb bastantes alternances. En cap moment de partit hi ha hagut una diferencia de mes d’un gol al marcador. Arribem amb empat a 2 al marcador amb moments que competim be i proposem el que venim buscant, i d’altres moments que regalem situacions que ens penalitzen. A la segona part el partit segueix amb la mateixa tònica. Marquem el 5-4 faltant poc mes d’un minut per acabar el partit.

Gols: Gilles x2, Àlex, Arnau i Franc.

Juvenil B fem. 8-1 Corbera CFS A

Declaracions de Nil Marco: Som millors però estem un pel precipitades i no acabem d’interpretar bé alguns detalls que demanem per atacar la seva defensa individual sense gaires cobertures. Malgrat això partit correcte en línies generals. Seguim!

Gols: Nardi x2, Laia Bech x2, Natàlia, Aina, Marta i Júlia.

CFS Arenys de Munt A 2-3 Juvenil A fem.

Declaracions de Borja Carasusán: Molt bon partit en línies generals. Bona circulació, bon moviment sense pilota, bona pressió… però finalització molt millorable. Durant tot el partit tenim 4 pals, fallem segons pals, quatre 1 contra la portera. Elles a la primera que ens arriben ens fan el 1-0. Així anem a la mitja. A la segona seguim amb la mateixa tònica, generant molt i per fi va entrar (1-2). A manca de 1:20 ens empaten amb el joc de 5. El traiem nosaltres, la tenim però fallem per un pèl. A la següent pressió robem i fiquem el 2-3 quan quedaven 30 segons. Contentíssim per l’entrega de totes i no entrar en cap moment en el joc dur del rival. Mantenir el cap fred i la perseverança van ser claus per aconseguir la victòria, seguim!

Gols: Sonia, Clara i Aroa.

Sènior B 2-2 Màgic Sants Futsal C

Declaracions de Miki Escalona: Bon partit en el que dominem i fem un bon joc però no som capaços de fer una bona defensa del joc de 5. A sumar els propers partits!

Gols: Gary i Nil.

Amposta FS A 4-8 Sènior A 8

Declaracions de Guillem Artés: Victòria balsàmica després de dues ensopegades. Primera part amb molts gols on ens costa parar els contraatacs del rival. Moltes anades i tornades amb moltes ocasions pels dos equips on finalment l’encert fa que marxem a la mitja part amb un 3-5. A la segona part i amb la baixa del porter local, al rival li entren els dubtes i ens fem amb el domini del partit sense donar opció al rival per remuntar el marcador final 4-8.

Gols: Marc Massana x2, Arnau x2, Guillem, Pau, Ernest i David Parcet.

Rubí CEFS A 3-2 Sènior A fem.

Declaracions de Cristian Nuez: Primera part estranya, comencem 40 minuts tard i el partit és fred. Nosaltres, tot i no estar del tot ficades, generem ocasions però som molt innocents en les finalitzacions. Rubí fa menys, però dóna més sensació de perill en les transicions i acaba marcant l’1-0 amb el que arribem al marcador. A la segona aconseguim empatar al primer minut d’estratègia. Ens fan el 2-1 i tornem a empatar 2-2. El partit s’obre, però nosaltres no sabem tapar bé el seu joc. A falta de 20′ ens marquen el 3r en una jugada de 3 contra1 a segon pal.

Gols: Belen i Laura.